@toma hvala na objasnjenju, vec sam se bio prep'o
Sent from my WT19i using Tapatalk
Moderator/ica: Padovan
Ma sam igro, protivnik bacio joy u revoltuDonnie Darko je napisao/la:Sta je onaj radio pa 11-1 pobjedio![]()
HAHAHAHAHAHA kako se toma ne ljuti kad ja njega dobijem npr 5:1 ili 6:1 fino to podnese,a Bgm i ja fino podnesem kad me raznese 6:0 i 7:1 HAHAHAHHApesmaster je napisao/la:pa možemo svi tako , čim počneš gubiti više od tri razlike , ostaviš joy i poslije da se registrira 3:0 ..ko mu je kriv kad ima dječiji mozak
pa jbt tako ispade .. svi će tako raditarelinho je napisao/la:HAHAHAHAHAHA kako se toma ne ljuti kad ja njega dobijem npr 5:1 ili 6:1 fino to podnese,a Bgm i ja fino podnesem kad me raznese 6:0 i 7:1 HAHAHAHHApesmaster je napisao/la:pa možemo svi tako , čim počneš gubiti više od tri razlike , ostaviš joy i poslije da se registrira 3:0 ..ko mu je kriv kad ima dječiji mozak
![]()
Pokusaj prvo iskljuciti firewall.hule_barca je napisao/la:
brza pomoc ako ko zna kako se ovo rijesi
Mogu se vec sad napisati transfere, a igraci ce biti prebaceni nakon 9 kola. U arhivi imas stanje finansija prije početka sezone.neo je napisao/la:Kada pocinje transfer period i kako da vidim koliko noca imam na raspolaganju ?
Ovakve stvari nisu potrebne ovde! Nismo ti mi krivi sto zivis u nekoj selendari i imas montere debile. Svaki problem se moze rijesiti!Papastathopoulos je napisao/la:ako me je neko stavio na listu cekanja, neka me brise...ukinuo ono **** mojatv i adsl, ponovo je tu wirelless net...
by the way, ako necija majka radi u telecomu, nek zna da sam je se sjetio par puta....
Pale_Companion je napisao/la:zašto se ovdje igra sa deemaz patchom? pa Shollymov je za klasu bolji
Možete li mi odgovorit da znam dal da cekam ili da trazim druge lige ?Mouse je napisao/la:Ima li mjesta za mene u ligi ?
Prijavi se na listu cekanja, bices prvi na listi cekanja, cim neko odustane, upasces u liguMouse je napisao/la:Možete li mi odgovorit da znam dal da cekam ili da trazim druge lige ?Mouse je napisao/la:Ima li mjesta za mene u ligi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.