Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
mislim da je vrijeme da ova Grcka ide u penziju,sa svojom odvratnom igrom zabice ga Vedo veceras,mozda i 2
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
http://****.net/2012/10/grcka-b ... -prijenos/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje ce biti prijenos veceras, ukoliko nekome trebao link...
balkan - s p o r t umjesto zvjezdica...
ovdje ce biti prijenos veceras, ukoliko nekome trebao link...
balkan - s p o r t umjesto zvjezdica...
zelim ovakve Grke da vidim

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
@ the game, linkova će biti koliko hoćeš, problem nije u tome.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
trebaju samo ponoviti prvo poluvrijeme iz pariza al da ostanu na tom nivou svih 93 minute
Bice tesko protiv Grcke . Ne zbog njihove (ne)kvalitete ,vec zbog paklene atmosfere i pritiska kojeg ce stvarati njihovi navijaci na sudije i slicn . A s obzirom da je Grcka ipak velika repka,nebi me cudilo da nas sudije ostete i veceras . Uglavnom,bio bi prezadovoljan i bodom . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni cini ili je neko i qurac otkino?ammarc je napisao/la:zelim ovakve Grke da vidim![]()

Ma kakvi. To je kod njih standardna velicina.Donnie Darko je napisao/la:Jel se meni cini ili je neko i qurac otkino?ammarc je napisao/la:zelim ovakve Grke da vidim![]()
- majestic24
- Kontakt:
Ja bi vise volio igrati protiv grka u najacem sastavu nego protiv ovakvih "okrnjenih"
Pa kad god ih se otpise,potcjeni,kad god su najranjiviji,oni se dokazu. Pa sjetite se samo proslog EP. Remi s Poljacima,poraz od ceha i onda dodju Rusi. Niko im nedaje ni 1% sanse i oni dobiju ruse i odu u 1/8 finala
Volio bih da pobjedimo dakako,al nevjerujem da ce se to desiti
Pa kad god ih se otpise,potcjeni,kad god su najranjiviji,oni se dokazu. Pa sjetite se samo proslog EP. Remi s Poljacima,poraz od ceha i onda dodju Rusi. Niko im nedaje ni 1% sanse i oni dobiju ruse i odu u 1/8 finala
Volio bih da pobjedimo dakako,al nevjerujem da ce se to desiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sve osim glatke pobjede sa dva gola razlike bilo bi ravno katastrofe.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Evo kakav ja imam predosjećaj...
Grčka 1 - 0 B I H ( 1-0 )
Daće nam debilni gol u prvih 10 minuta, drugi gol će im pred kraj u posljednjih 15 minuta poništiti, a meč ćemo završiti sa desetoricom
Grčka 1 - 0 B I H ( 1-0 )
Daće nam debilni gol u prvih 10 minuta, drugi gol će im pred kraj u posljednjih 15 minuta poništiti, a meč ćemo završiti sa desetoricom

Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
U koliko je sati tekma? Neki kazu 21.45 a neki 20.45
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Da izgubimo i da jos pusimo crvendace je najgora moguca kombinacija....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U 20:45 po našem, ali oni su +1 u odnosu na nas. Dakle, po njihovom je to 21:45.Raul7 je napisao/la:U koliko je sati tekma? Neki kazu 21.45 a neki 20.45
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ZahvaljujemMonolog je napisao/la:U 20:45 po našem, ali oni su +1 u odnosu na nas. Dakle, po njihovom je to 21:45.Raul7 je napisao/la:U koliko je sati tekma? Neki kazu 21.45 a neki 20.45

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Sanjao sam neki dan nasu pobjedu 3-1 i to strijelci bili Sejo,Vedo i Dzeko..Stari mi kaze sinoc sanjao pobjedu nasu 4-1,nazalost nije vidio imena strijelaca
Ima li slicnih iskustava?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Daj samo ne izgubiti,oni su odlicna ekipa. Gledam na kladionici dobro stojimo od 3.2 do 3.5 kvota na bosnu. 

ja sam sanjao (doduse ima 15-tak dana) da su oni poveli,mi izjednacili,onda njihov papastopulos na ubacaj Vede zakucava loptu vlastitu mrezu.nakon toga smo im uvalili jos 3 gola i to je toRios je napisao/la:Sanjao sam neki dan nasu pobjedu 3-1 i to strijelci bili Sejo,Vedo i Dzeko..Stari mi kaze sinoc sanjao pobjedu nasu 4-1,nazalost nije vidio imena strijelacaIma li slicnih iskustava?
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
X je ko kuca, ali ako budu igrali na nerjeseno izgubit cemo. Imam neki osjecaj da ce Grci bez problema ovo rijesiti, jinx on!
Nekako mi nije jasno zasto se raja toliko boji Grka,pa pobogu nisu vanzemaljci.Ok sve to stoji da su i 10 mjesto na Fifinoj rang listi,i da su bili prvaci europe i da ih nikada nismo pobjedili.Ali tada nismo bili ovako jaki.Grcka je od tada jako jako oslabila,a mi smo ojacali.Ako cemo ici da se predamo,onda nismo ni trebali ici.Trebali smo potpisati poraz i vozdra.Naravno niko ne moze garantovati pobjedu ni protiv San Marina,a ne Grka,ali treba sve dati od sebe.Poginuti na terenu i onda sta god da se desi ja cu biti zadovoljan.Na kraju krajeva tradicije su tu da se ruse.Pa zasto je nebi veceras srusili??alevkov je napisao/la:X je ko kuca, ali ako budu igrali na nerjeseno izgubit cemo. Imam neki osjecaj da ce Grci bez problema ovo rijesiti, jinx on!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.