OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

zuka_TM
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la zuka_TM » 11 okt 2012, 18:26

Moze biti i da je tako,bio trener u Mionici :?:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 okt 2012, 18:27

zuka_TM je napisao/la:Moze biti i da je tako,bio trener u Mionici :?:
fuad grbesic opet ucoravo idete.taj trener mislim da nije za premijer lige al eto nek je sa srecom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 11 okt 2012, 18:31

mogli bi sad biti svega u klubu,jer navijaci nisu bili za promjenu Bajre bez obzira na rezultate.Jedino sto moze biti pozitivno je da Husara nece vise imati prste u Gradini jer dosla je nova politicka stranka na vlast ,a vidicemo hoce li to biti plus ili minus. :roll:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 okt 2012, 18:57

Grbešić ooooooj majkoooooooooooooooooooo

ovo ne pratim vise sigurno, CIGANLUK!!!!!!!!

jos Zeljo i to je to, adio :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 okt 2012, 19:45

Gradina u srcu !!
OFK Gradina Srebrenik

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 okt 2012, 20:17

Dobar je trener Grbešić nama je dosta pomogao u Lukavcu dosta zasluge ima on za ulazak Radničkog u Prvu ligu, taj jedan loš rezultat u Kupu TK koji i nije toliko važan koštao ga je otkaza sa klupe Radničkog, ali takav je trenerski posao uvijek je trener kriv i na njemu se kola slome......;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 okt 2012, 20:33

sodagrad je napisao/la:Dobar je trener Grbešić nama je dosta pomogao u Lukavcu dosta zasluge ima on za ulazak Radničkog u Prvu ligu, taj jedan loš rezultat u Kupu TK koji i nije toliko važan koštao ga je otkaza sa klupe Radničkog, ali takav je trenerski posao uvijek je trener kriv i na njemu se kola slome......;)
Druga liga ste vi druže bili, ovo Premiera :|
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 11 okt 2012, 21:01

Pa jest ovo jaca liga,al ima i bolje igrace. Od ovi ljudi malo stari kazu da nije los,vidjet cemo nek i on dobije priliku jbg :) A ja cu znati kakav je cim izadu igraci na utakmicu ako bude ista formacija kao do sada kod svi trenera nista od njega ;)

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 okt 2012, 21:02

haaha pa ovo je rekord......

u 10 kola milion trenera

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 okt 2012, 21:21

jasta je napisao/la:haaha pa ovo je rekord......

u 10 kola milion trenera
ali to nije kraj :!:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 11 okt 2012, 21:23

Bez namjere da provociram, ima li tu ljudi moji kraja? Ko donosi te odluke i zna li šta hoće?

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 okt 2012, 21:25

Benjo_AFC86 je napisao/la:
jasta je napisao/la:haaha pa ovo je rekord......

u 10 kola milion trenera
ali to nije kraj :!:
Sad će još malo i njima kraj.Mislim na upravu..
OFK Gradina Srebrenik

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 okt 2012, 21:30

Cekaj, a kada se otpustili Bajrovića? Danas ili? Posto mi nekako naglo, tj. iznenada, izgleda ova promjena trenera kod vas...

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 11 okt 2012, 21:32

AnelZ je napisao/la:Cekaj, a kada se otpustili Bajrovića? Danas ili? Posto mi nekako naglo, tj. iznenada, izgleda ova promjena trenera kod vas...
U Srebreniku nakon izbora se mijenja sve od direktora skola,obdanista i slicno takav je slucaj i s Gradinom ako me shvatas ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 okt 2012, 21:35

zuka_TM je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Cekaj, a kada se otpustili Bajrovića? Danas ili? Posto mi nekako naglo, tj. iznenada, izgleda ova promjena trenera kod vas...
U Srebreniku nakon izbora se mijenja sve od direktora skola,obdanista i slicno takav je slucaj i s Gradinom ako me shvatas ;)
Nije nova vlast smijenila Bajrovića..nova vlast još nije ni formirana.. :)
Al će najvjerovatnije bit smjena uprave kluba..al ne još.. :)
Najviše mi je žao Ade..Ponašo je se koda mu je babo ostavio klub kao obitejsko vlasništvo.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 11 okt 2012, 21:43

Ko li je doveo ovog samo to mi nije jasno dal je to Adino maslo ili,al nekako mi to ne lici na njega :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 okt 2012, 08:31

ivan.balic je napisao/la:Bez namjere da provociram, ima li tu ljudi moji kraja? Ko donosi te odluke i zna li šta hoće?
Ma nece te niko shvatiti kao da provociras, i mi isto pricamo jer to je realnost, nazalost.. sad je pitanje da li ce biti smijenjena ova ''uprava'' radi dolaska SDP-a na vlast . (Ovi su bili SDA)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 okt 2012, 12:47

pa kad se malo pogleda bajraktarevic sda vam je obecavao stadion i nista sada dosla sdp znaci ima nade da ide na bolje jer gore nemoze to je sigurno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 okt 2012, 14:26

Benjo_AFC86 je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Bez namjere da provociram, ima li tu ljudi moji kraja? Ko donosi te odluke i zna li šta hoće?
Ma nece te niko shvatiti kao da provociras, i mi isto pricamo jer to je realnost, nazalost.. sad je pitanje da li ce biti smijenjena ova ''uprava'' radi dolaska SDP-a na vlast . (Ovi su bili SDA)
Nemora znacit, kakvo vam je stanje u vijecu, ako je tamo osto SDA onda vam ostaje sve isto

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 okt 2012, 15:31

sodagrad je napisao/la:Dobar je trener Grbešić nama je dosta pomogao u Lukavcu dosta zasluge ima on za ulazak Radničkog u Prvu ligu, taj jedan loš rezultat u Kupu TK koji i nije toliko važan koštao ga je otkaza sa klupe Radničkog, ali takav je trenerski posao uvijek je trener kriv i na njemu se kola slome......;)
Ne bih rekao da je poraz od ekipe iz Soline u kupu bio ključan za uručivanje otkaza Grbešiću (što se Radničkog tiče).

Nakon što smo u prvoj polusezoni pregazili sve i kod kuće i na strani (uz samo 1 poraz iz 15 utakmica), drugi dio sezone igrali smo anemično, bezidejno. Kod kuće smo davali po 1 gol i onda se povlačili. Neatraktivan fudbal otjerao je i ono malo publike (osim vjernih Sioux-a) koja se bila počela vraćati na tribine.

Grbešić je počeo gubiti konce još sredinom prve polusezone kad smo nakon 2-0 u D. Potoku izgubili 3-2, sve zbog tog "povlačenja". Autoritet je izgubio još tokom priprema jer nije mogao uvesti red među igrače (koji su se, ruku na srce, bili malo "digli" i nisu ga bendali ni za suhu šljivu).

5 kola prije kraja imali smo solidnu, ali ne i nedostižnu prednost nad prvim konkurentom za ulazak u 1. ligu. Pred Grbešića je postavljen zadatak da više nema kalkulacija i da se, počev od utakmice sa trećeligašem iz Soline, sve do zadnjeg kola ne smije kiksati (na bodove u Mramoru nismo ni računali).

Pao je u toj prvoj utakmici i Uprava nije smjela rizikovati titulu. To je, ukratko, ono zbog čega je Grbešić razrješen dužnosti šefa struke u Radničkom.

Dobar je čovjek, vrijedan i predan poslu koji radi, ali mislim da mu je glavna mana to što previše dozvoli igračima, što za posljedicu ima gubitak autoriteta "u svlačionici".

Ja mu od srca želim puno uspjeha, a također i Gradini da barem pokuša izboriti opstanak u PL.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.