Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Imal sutra prenosa na BHT1?
-
- Kontakt:
Face TV i samo Face TV.nime_tm87 je napisao/la:Imal sutra prenosa na BHT1?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Samo na FACE TVnime_tm87 je napisao/la:Imal sutra prenosa na BHT1?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Recimo da bih potpisao 90% ovog posta.hoshtapler je napisao/la:
Odlična opaska, ujedino i veoma logična. Zahirović je radilica ali da sam može držati poziciju zadnjeg veznog igrača, nema šanse, nije taj kalibar. Gubi se čovjek, gubio se protiv Latvije, zajedno sa Šunjićem je kriv za gol koji smo primili protiv Lihtenštajna jer nije ispratio svog čovjeka do kraja. Također je upitna njegova sposobnost da prenese loptu ili korektno doda prema naprijed a ne prema nazad sa tzv alibi pasovima. Solidan igrač kada ima još jednog pored sebe, kada je sam, belaj. Prilično sam ubijeđen da ćemo sa ovakvom formacijom imati velikih problema na sredini terena. Ode lopta na krilo pa onda u sredinu a u sredini Misimović i Zahirović i hop, lopta na 16 metara, problem 100% ;
Ima još gora varijanta, Medunjanin kao ispomoć Zahiroviću, onda ima neko da prenese loptu ali nije dobar defanzivac + gubimo krilo ( Stevanovića 99 % ). To je još gora varijanta jer Medunjanin nije defanzivnivezni on je klasični plej + nije igrao vijek.
Problem igre sa dva napadača jeste oslabljen vezni red, manje trke i defanzive. Grča ima dva napadača ali im je kompletan vezni red trkački orjentisan ( nema veze koliko godina imaju, vidjeli smo kako su se nosili sa Rusima na primjer ).
Po meni jedina logična formacija ( koja se neće desiti ) da možemo izvuči povoljan rezultat jeste :
gdje su Mujdža i Lulić "nominalno" u veznom redu ali su zapravo više defanzivci nego ofanzivci pri čemu je Zukanović lijevi štoper a Vranješ desni bek/štoper sa Spahićem kao čistačem jer je najbrži. Imali bi uduplane bekovske pozicije i solidno pokrivenu sredinu. Kada se braniš imaš faktički 7 igrača u odbrani i samo 3 u napadu i pustiš Grčku da "igra". To njima ne odgovara, oni vole da igraju na kontre i kada ih napadaju ( što se Sušić izgleda uraditi i vjerujem zajebati se ).
Dabogda ja pogriješio i poslije pisao kako sam glup. Ako Sušić krene sa Medunjaninom, gubimo jedno krilo i prodornost a dobija na prenošenju lopte. Ako krene bez Medunjanina imamo prodornost ali nema ko da prenese loptu pri čemu sumnjam da je Zahirović kalibar da sam nosi poziciju defanzivnog veznog igrača. **** i čini mi se da će svakaodluka biti pogrešna ili da izmjene neće biti obavljene na vrijeme ( Zahirović će biti down nakon 60 minuta a Medunjanin nakon 45 npr ).
Mislim da bismo sutra trebali/morali igrati ovu 3-5-2 koja se pretvara u 5-3-2. Ako ne bude išlo po planu, uvijek postoji plan B. Ako bude propusno u odbrani (tj. ako se ne bude kontrolisala sredina sa ova 3 igrača), uvijek se može promijeniti formacija i preći na onu "poznatu" 4-4-2.
Ponavljam po x-ti put da bih volio konačno gledati Seju u srcu veznog reda. Al' eto, nama se desi nesreća da nemamo lijevog beka, pa istog tražimo u Salihoviću. Evo, Lulić igra sada lijevog beka u Laziju, znamo njegove sklonosti i mogućnosti kada je napad u pitanju - i mišljenja sam da se ova 5-3-2 "ubila" za njeg.

Što se tiče dijela o Zahirovuću, definitivno on ne može sam igrati protiv Grka. Medunjanin je igrao u posljednje vrijeme, al' s obzirom da nema utakmica u nogama + igrao bi povučenije, vjerovatno će umrijeti nakon prvih 45 minuta i opet nas nema nigdje. Zaha je dobar, ali mora biti još neko ko je (dovoljno) dobar u defanzivi + zna iznijeti loptu i kontrolisati igru. Dakle -> Salihović.

U svakom slučaju, mišljenja sam da Vedo i Džeko moraju igrati. Vedo je u odličnoj formi, Džekas je uvijek nabrijan kad obuče dres omiljene nam države, a to je ubitačna kombinacija. Džeko uz Vedu dobija mnogo više prostora za igru, a Vedo odlično napada i razbija (il' barem remeti) protivničke napade koji kreću iz odbrane.
Dakle, nadam se ovoj varijaciji 3-5-2 u 5-3-2, al' sam ubijeđen da ćemo gledati 4-4-2. Postavlja se pitanje da l' sa Vršajevićem, Stevanovićem ili Misketom (

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ocekujem da izgubimo u Grckoj,pa i mnogo jaci su padali na Pireju.Cak je i velika Njemacka do sredine drugog poluvremena muku mucila sa Grcima na EP.Sjetite se i onih 0:0 na kosevu...svi pricaju ubili smo ih igrom a 0:0 bilo-to vam dovoljno govori.Cak smo i izgubit mogli da ne bi Mravca i onog poteza ako se ne varam u 90+.Ne kazem da nemamo sanse nego da trebamo odigrati vanserijsku utakmicu(kao u Parizu) + da Grke ovu utakmicu sreca ne pogleda.
I pored toga mislim da bi bili na bod zaostatka,ili cak prvi poslije 4. kola jer ce se dobro namuciti u Slovackoj pa se realno i nadati pobjedi Slovaka ili remiju.
Procita par postova tipa 'nabusit cemo ih' i 'samo pobjeda dolazi u obzir' pa reko da i ja koju prozborim.
I pored toga mislim da bi bili na bod zaostatka,ili cak prvi poslije 4. kola jer ce se dobro namuciti u Slovackoj pa se realno i nadati pobjedi Slovaka ili remiju.
Procita par postova tipa 'nabusit cemo ih' i 'samo pobjeda dolazi u obzir' pa reko da i ja koju prozborim.
Nad tobom sunce najljepše sja
- skyisthelimit
fixator je napisao/la:11. oktobar 2011 : Francuska:BiH 1:1
Ko bi rekao da je danas godina dana od nevidjene kradje

15.10 - 15.06 ...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MISKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1:0
mjerim vrijeme koliko mi treba za ovo
mjerim vrijeme koliko mi treba za ovo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sta je ovo, Bht i Ftv ne prenose utk??
Vlastitu repku ne mogu gledati na tv-u..
je*em ti to, nema meni druge nego u gradu gledati, necu valjda Dzeku i kompaniju gledati na streamu.Sutra ocekujem tesku utakmicu, ako Grci prvi zabiju bice nam tesko izjednaciti, a preokrenuti 47x teze..Od velike je vaznosti da prvi zabijemo.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ako uzmemo teoretski, da sutra dobijemo u Atini, mislim da bi to bio slican podvig onome u Genku, kad smo Belgijance 2:4 dobili (cak i veci) . Iz dosta razloga meni je ovo jedna od najomiljenijih pobjeda repke, a najvise zbog gola Bajramovica nakon duge povrede
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Nego pogledajte ovu sliku Misketa:
http://www.****/sport/fudbal/misimov ... i-svoj-dan" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako ce i on poslije Grcke uz rijeci: Misija izvrsena!
http://www.****/sport/fudbal/misimov ... i-svoj-dan" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako ce i on poslije Grcke uz rijeci: Misija izvrsena!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo mi nisu jasne ove price da smo prakticki na SP ako pobjedimo. Halo, bili bi samo 3 poena ispred Grcke i 2 ispred Slovacke. I preostaju nam 3 utakmice protiv tih ekipa. Sto je jos gore, i Susic se pridruzuje tim glupostima.
Znacila bi mnogo pobjeda, ali ni blizu da smo u Brazilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedno mogu sa sigurnoscu reci za sutrasnju tekmu, a to da smo ljepsi od Grka

Ako dobijemo sutra grke to ce biti nasa najveca pobjeda u istoriji jer bi grcka bila najveci protivnik kojeg smo dobili ( Osim italije davno prije al ovo je puno bitnije po meni) protiv belgije je takodjer bila velika utakmica al sutra je puno veca puno bitnija i puno je jaci protivnik i jos bi dodo da nisu gluposti ako sutra dobijemo da smo u brazilu naravno ima tu jos da se igra al bodovi protiv samih konkurenata su itekako bitniGoalgetter je napisao/la:Ako uzmemo teoretski, da sutra dobijemo u Atini, mislim da bi to bio slican podvig onome u Genku, kad smo Belgijance 2:4 dobili (cak i veci) . Iz dosta razloga meni je ovo jedna od najomiljenijih pobjeda repke, a najvise zbog gola Bajramovica nakon duge povrede![]()
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Princi jesi ga zvao

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ko sve ne igra za njih ?
Papadapolos x2 i navodno jos neki anonimusi.Lesnar je napisao/la:ko sve ne igra za njih ?
- Principatus
- Kontakt:
Koga?legenda reala je napisao/la:Princi jesi ga zvao![]()

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nismo practicki na SPu al' bi bili veoma blizu s tri boda u atini i u zenici utorak. u utorak igraju slovacka i grcka medjusobno, tu nek' bude remi naprimjer(sto nije za odbacit) i mi dobijemo litvaniju i eto nas 4 boda ispred slovacke(realno je ocekivati da ce oni dobiti latviju) i cak 5 boda ispred grcke. nakon toga nas ceka samo jedno gostovanje protiv jedne od ovi jaci ekipa u grupi, tj. u bratislavi a doma igramo protiv grcke/slovacke. al' hajmo mi prvo donijeti tri boda kuci iz atineCartman je napisao/la:Samo mi nisu jasne ove price da smo prakticki na SP ako pobjedimo. Halo, bili bi samo 3 poena ispred Grcke i 2 ispred Slovacke. I preostaju nam 3 utakmice protiv tih ekipa. Sto je jos gore, i Susic se pridruzuje tim glupostima.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
I to sto kazes, lako cemo mi za sve, samo daj ta tri boda.STEVIE je napisao/la:nismo practicki na SPu al' bi bili veoma blizu s tri boda u atini i u zenici utorak. u utorak igraju slovacka i grcka medjusobno, tu nek' bude remi naprimjer(sto nije za odbacit) i mi dobijemo litvaniju i eto nas 4 boda ispred slovacke(realno je ocekivati da ce oni dobiti latviju) i cak 5 boda ispred grcke. nakon toga nas ceka samo jedno gostovanje protiv jedne od ovi jaci ekipa u grupi, tj. u bratislavi a doma igramo protiv grcke/slovacke. al' hajmo mi prvo donijeti tri boda kuci iz atineCartman je napisao/la:Samo mi nisu jasne ove price da smo prakticki na SP ako pobjedimo. Halo, bili bi samo 3 poena ispred Grcke i 2 ispred Slovacke. I preostaju nam 3 utakmice protiv tih ekipa. Sto je jos gore, i Susic se pridruzuje tim glupostima.
@Princi: Bernda, nesto se posutio.

- legenda reala
- Kontakt:
Onog glavonjuPrincipatus je napisao/la:Koga?legenda reala je napisao/la:Princi jesi ga zvao![]()

Joj kako li nam je Cartmanu danas bilo, igrale mu domovine za koga li je navijao

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.