Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

soxx
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la soxx » 11 okt 2012, 19:30

Mozel neko napisati ko nama fali a ko njima u sutrasnjem mecu??

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 11 okt 2012, 19:30

Viper je napisao/la:
Da, pogrijesio sam vidim sad, ali vi ljudi ne shvacate kvalitet Sunjica. I jos Vranjes nije pravi stoper, on je vise desni bek, dok je Toni cisti stoper.
Nisi pogriješio nego si se provalio kada ne znaš da postoje dva Vranješa.Pogledaj reakciju Šunjića kada smo primili gol protiv Lihtenštajna pa se onda javi da prokomentarišeš kakav je "kvalitet".
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 11 okt 2012, 19:32

soxx je napisao/la:Mozel neko napisati ko nama fali a ko njima u sutrasnjem mecu??
Ni mi neznamo.
Sve je laz, samo pusta laz...sto se oko nas u krug vrti
:mrgreen:

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 11 okt 2012, 19:33

Pa sta je sad sa Pjanicem? Po ovim slikama iz Grčke normalno trenira sa ostalim igracima :roll:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 11 okt 2012, 19:35

hoshtapler je napisao/la:
Viper je napisao/la:
Da, pogrijesio sam vidim sad, ali vi ljudi ne shvacate kvalitet Sunjica. I jos Vranjes nije pravi stoper, on je vise desni bek, dok je Toni cisti stoper.
Nisi pogriješio nego si se provalio kada ne znaš da postoje dva Vranješa.Pogledaj reakciju Šunjića kada smo primili gol protiv Lihtenštajna pa se onda javi da prokomentarišeš kakav je "kvalitet".
[youtube][/youtube] samo pregledaj ;)
SAMO ČELIK !

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 11 okt 2012, 19:36

soxx je napisao/la:Mozel neko napisati ko nama fali a ko njima u sutrasnjem mecu??
Njim neće igrati od standardnih jedino Papadopoulos, te Holebas koji redovno ulazi s klupe. Još par igrača koji NE igraju u prvih 11 su se žalili na povrede, ali biće spremni za svoje mjesto na KLUPI :mrgreen:

Kod nas jedino Pjanić nije spreman, mada vjerujem da bi moga igrati 20-30 minuta ako zatreba. Čini mi se da su ostali ok!
NAPRIJED NARODE!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 okt 2012, 19:37

fixator je napisao/la:11. oktobar 2011 : Francuska:BiH 1:1
12. oktobar 2012 : Grčka:BiH 1:2

akoBogda
Nek i sutra bude k'o protiv francuza i puna saka brade..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 11 okt 2012, 19:45

Viper je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:
Viper je napisao/la:
[youtube][/youtube] samo pregledaj ;)
Bravno majstore, klipovi. Ko Vranješ, vidim da baš pratiš reprezentaciju :mrgreen: Vidiš, ja ne pratim Čelzi i ne smatram se dovoljno pametnim i kompetentnim da komentarišem igru Oskara ili xy igrača, jer ne znam. Ti očito ne znaš ali ti ta činjenica ne smeta da bacaš komentare, pametuješ pri čemu se provaljuješ.
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 11 okt 2012, 19:48

^Ma bravo, a to mi kaze navijac Selje kojem je vise od 50% na temi Sarajeva :lol: :lol: :lol:
SAMO ČELIK !

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 11 okt 2012, 19:53

Tamo provociram njanje :mrgreen: Ovdje se ti provaljuješ pa kontaj gdje si ti a gdje sam ja. Kao što vidiš, nisi ispao pametan na ovoj temi, zapravo suprotno. Pametnom dosta.

Usput, klupski fudbal i prepirke nemaju veze sa reprezentacijom ili neznanjem da postoje dva Vranješa u reprezentaciji ( to je već blam ). Pametan forumaš bi već odavno pobjegao, ti to očito nisi. Tvoj problem.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 11 okt 2012, 19:57

hoshtapler je napisao/la:Tamo provociram njanje :mrgreen: Ovdje se ti provaljuješ pa kontaj gdje si ti a gdje sam ja. Kao što vidiš, nisi ispao pametan na ovoj temi, zapravo suprotno. Pametnom dosta.

Usput, klupski fudbal i prepirke nemaju veze sa reprezentacijom ili neznanjem da postoje dva Vranješa u reprezentaciji ( to je već blam ). Pametan forumaš bi već odavno pobjegao, ti to očito nisi. Tvoj problem.
A inace sam zanemario jako poznatog igraca Stojana Vranjesa koji je odigrao "cak" 3 utakmice za BiH tim :lol: Ili sam zanemario isto jako poznatog igraca Ognjena Vranjesa koji je odigrao "cak" max. 4 utakmice za repku. Aj Bgt dosta te :lol:
SAMO ČELIK !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 okt 2012, 19:58

Vazno je da je Marjan ponovo s nama 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2012, 20:00

Viper je napisao/la:^Ma bravo, a to mi kaze navijac Selje kojem je vise od 50% na temi Sarajeva :lol: :lol: :lol:
Zar ima i takvih bolesnika? :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 11 okt 2012, 20:01

harishp je napisao/la:
Viper je napisao/la:^Ma bravo, a to mi kaze navijac Selje kojem je vise od 50% na temi Sarajeva :lol: :lol: :lol:
Zar ima i takvih bolesnika? :roll:
Vidis da ima, kompleksasi :roll: Al aj necemo o tome offtopic je ;)
SAMO ČELIK !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 okt 2012, 20:03

MIslim da mozemo do X, samo da odigramo pametno kao protiv Francuske i moze tu svasta bit..Eh kad bi vec uzeli sva 3 boda onda......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 11 okt 2012, 20:04

Viper je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:Tamo provociram njanje :mrgreen: Ovdje se ti provaljuješ pa kontaj gdje si ti a gdje sam ja. Kao što vidiš, nisi ispao pametan na ovoj temi, zapravo suprotno. Pametnom dosta.

A inace sam zanemario jako poznatog igraca Stojana Vranjesa koji je odigrao "cak" 3 utakmice za BiH tim :lol: Ili sam zanemario isto jako poznatog igraca Ognjena Vranjesa koji je odigrao "cak" max. 4 utakmice za repku. Aj Bgt dosta te :lol:
Sam se ubijaš i ispadaš glup, ničim izazvan.
Viper je napisao/la:--------------Begovic---------------
---Mujdza--Spahic--Pandza---Lulic---
--------------Zahirovic-------------
---Stevanovic---Misimovic----Salihovic
---------Dzeko---------Ibisevic

Malo je uheravo al haj :mrgreen: Sta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.

[/b]
Viper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa

[youtube][/youtube] Mislim da bi ovo bolje Hasagic uradio :lol:
Ne znaš da Pandže nema 6 mjeseci, ne znaš da postoje dva Vranješa al zato komentarišeš. Baš inteligentan dečko. Ljudi su ti lijepo rekli, pratiš reprezentaciju kao ja snooker. Da si pametan, pobjegao bi, očito nisi, ostaj u veselju, mozgu :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 okt 2012, 20:10

Adinjo je napisao/la:Vazno je da je Marjan ponovo s nama 8-)
8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2012, 20:15

Vidim na presici Grčki novinari puno pitaju za Medunjanina.
Očito nisu zaboravili kako je prije par sezona Maccabi pobijedio Panathinaikosa u sred Atine,a Medunjanin postigao lijep gol.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 okt 2012, 20:25

Neće meni ovaj video sa pressice da se uključi, *ebem mu mater
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 okt 2012, 20:30

zizu1991 je napisao/la:Neće meni ovaj video sa pressice da se uključi, *ebem mu mater
ma jarane ton im ne vslja qurcu.Susic se i nekako cuje,a Miske nista.Onaj intervju sa Marjanom je odlican.Mislim sto se tona tice,a za ovaj moras unajmiti citaca sa usana da bi nesto razumio
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.