Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Googlaj crash dump football manager i naci ces rjesenje mada ja mislim da samo treba izbrisati filter crash dume u dolumentima
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Isto mi se desilo vise puta cim s nekim klubom predjem nekoliko sezona... Nisam uspio rijesitalan_kardec je napisao/la:ljudi pomagajte!
ko što rekoh vodim leeds, kraj sezone 2018/2019, kraj maja, izborio sam ligu šampiona ali...
sačuvao sam nakon zadnjeg kola (čini mi se 26. ili 27. maj) i sad kad uđem da nastavim da igram, idem normalno na load game, fino učita, nastavim da igram i kad dođe do 29. maja, izbaci mi na desktop ovo:
probao sam sa reinstalacijom, izvadim save i reinstaliram, ponovo vratim save, ali isto se dešava.
zna li neko kakvo rješenje?

- alan_kardec
- Kontakt:
probao sam svašta, ali ništa ne uspjeva.
evo sad čitam na jednom hrvatskom forumu da patch 12.0.4 rješava ovaj problem.
pošto nikad nisam koristio patcheve, zanima me, kad ga downloadujem, šta treba da uradim sa patchem?

evo sad čitam na jednom hrvatskom forumu da patch 12.0.4 rješava ovaj problem.

pošto nikad nisam koristio patcheve, zanima me, kad ga downloadujem, šta treba da uradim sa patchem?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- TheVerminator
- Kontakt:
Kad ga skineš, samo pokreneš setup koji instalira patch, zatim skineš crack za tu verziju i to je to.alan_kardec je napisao/la:probao sam svašta, ali ništa ne uspjeva.![]()
evo sad čitam na jednom hrvatskom forumu da patch 12.0.4 rješava ovaj problem.![]()

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Evo ja igram manager sa Slobodom, sezona 2024/25, prosle sezone sam osvojio LP, u ligi svrsavam po ostalim ekipama...
Od "pomoci" koristim samo FM GenieScout

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- TheVerminator
- Kontakt:
Samoclassic je napisao/la:Evo ja igram manager sa Slobodom, sezona 2024/25, prosle sezone sam osvojio LP, u ligi svrsavam po ostalim ekipama...

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- alan_kardec
- Kontakt:
može li neko da postavi link za patch 12.0.4?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Daj neka mi neko posalje opet link naše BH LIGE
...
Ja sam bio igrao sa Željom,dođem do godine 2016...sa solidnim sastavom uvjek se nadmetao u Ligi Prvaka..kad NESTANE STRUJE i meni padne sistem..sad sam pogubio sve informacije..
Ali neka....docu ja opet do 2016 xD

Ja sam bio igrao sa Željom,dođem do godine 2016...sa solidnim sastavom uvjek se nadmetao u Ligi Prvaka..kad NESTANE STRUJE i meni padne sistem..sad sam pogubio sve informacije..
Ali neka....docu ja opet do 2016 xD
EDIT: Našao sam je... ^^
Ja koristim taj patch ali opet izbacuje crash dump...alan_kardec je napisao/la:može li neko da postavi link za patch 12.0.4?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Poslije 6 mjeseci pokrenem sejv sa Lutonom. Sad mart 2019, ja 18 na tabeli. Nadam se da cu izbjeci ispadanje u championship
Afirmisao sam par mladih igraca koji su dovedeni za smijesne pare 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
12.0.4 ce ti samo izbacivati ako koristis opciju "Compare Players"...a inace ako to ne koristis,a izbacujete...onda si nesto pogresno uradio ili pogresno skinuo....vm22 je napisao/la:Ja koristim taj patch ali opet izbacuje crash dump...alan_kardec je napisao/la:može li neko da postavi link za patch 12.0.4?
hvala, probat cu ponovo sve instalirati.xinxee je napisao/la:12.0.4 ce ti samo izbacivati ako koristis opciju "Compare Players"...a inace ako to ne koristis,a izbacujete...onda si nesto pogresno uradio ili pogresno skinuo....vm22 je napisao/la:Ja koristim taj patch ali opet izbacuje crash dump...alan_kardec je napisao/la:može li neko da postavi link za patch 12.0.4?
Jao kakvu sam ekipu napravio i pojavi se crash dump, ne mozes vise uci u taj save.
Pa hebemu vise, hocel to ispraviti ovi iz SEGE, naci neko rjesenje za taj problem.

Pa hebemu vise, hocel to ispraviti ovi iz SEGE, naci neko rjesenje za taj problem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Posto nisi kupio igru nemas pravo da se zalisBIHfan je napisao/la:Jao kakvu sam ekipu napravio i pojavi se crash dump, ne mozes vise uci u taj save.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sejv svake sedmice sve rijesava 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jesi ti jedan od onih sa FMBosnia sto non stop drobe o autorskim pravimaneo je napisao/la:Posto nisi kupio igru nemas pravo da se zalisBIHfan je napisao/la:Jao kakvu sam ekipu napravio i pojavi se crash dump, ne mozes vise uci u taj save.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa hebemu vise, hocel to ispraviti ovi iz SEGE, naci neko rjesenje za taj problem.Takodjer na orginalnoj verziji nema ovog problema
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma kakvi, tamo su me banovali za sva vremena, jer balavurdija ne da sebi reci ni A! Ja sam ovo rekao jer se zali, zali se na proizvodjaca od kojegn ije kupio igru, a problem nije do igre. Nema smisla...
Suti i igraj, sreca sto radi i tako 

O cemu ti??neo je napisao/la:Ma kakvi, tamo su me banovali za sva vremena, jer balavurdija ne da sebi reci ni A! Ja sam ovo rekao jer se zali, zali se na proizvodjaca od kojegn ije kupio igru, a problem nije do igre. Nema smisla...Suti i igraj, sreca sto radi i tako
Pa i ljudi sa orginalnom igricom imaju problema sa crash dumpom. Malo se informisi prije nego sto pocnes nekom pametovat.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kad bi sta **** bilo bi im lakse u zivotuneo je napisao/la:Ma kakvi, tamo su me banovali za sva vremena, jer balavurdija ne da sebi reci ni A! Ja sam ovo rekao jer se zali, zali se na proizvodjaca od kojegn ije kupio igru, a problem nije do igre. Nema smisla...Suti i igraj, sreca sto radi i tako

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.