Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Mozel neko napisati ko nama fali a ko njima u sutrasnjem mecu??
-
- Kontakt:
Nisi pogriješio nego si se provalio kada ne znaš da postoje dva Vranješa.Pogledaj reakciju Šunjića kada smo primili gol protiv Lihtenštajna pa se onda javi da prokomentarišeš kakav je "kvalitet".Viper je napisao/la:
Da, pogrijesio sam vidim sad, ali vi ljudi ne shvacate kvalitet Sunjica. I jos Vranjes nije pravi stoper, on je vise desni bek, dok je Toni cisti stoper.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
-
- Kontakt:
Ni mi neznamo.soxx je napisao/la:Mozel neko napisati ko nama fali a ko njima u sutrasnjem mecu??
Sve je laz, samo pusta laz...sto se oko nas u krug vrti

- Blek_Stena
- Kontakt:
Pa sta je sad sa Pjanicem? Po ovim slikama iz Grčke normalno trenira sa ostalim igracima 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
[youtube][/youtube] samo pregledajhoshtapler je napisao/la:Nisi pogriješio nego si se provalio kada ne znaš da postoje dva Vranješa.Pogledaj reakciju Šunjića kada smo primili gol protiv Lihtenštajna pa se onda javi da prokomentarišeš kakav je "kvalitet".Viper je napisao/la:
Da, pogrijesio sam vidim sad, ali vi ljudi ne shvacate kvalitet Sunjica. I jos Vranjes nije pravi stoper, on je vise desni bek, dok je Toni cisti stoper.

SAMO ČELIK !
Njim neće igrati od standardnih jedino Papadopoulos, te Holebas koji redovno ulazi s klupe. Još par igrača koji NE igraju u prvih 11 su se žalili na povrede, ali biće spremni za svoje mjesto na KLUPIsoxx je napisao/la:Mozel neko napisati ko nama fali a ko njima u sutrasnjem mecu??

Kod nas jedino Pjanić nije spreman, mada vjerujem da bi moga igrati 20-30 minuta ako zatreba. Čini mi se da su ostali ok!
NAPRIJED NARODE!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nek i sutra bude k'o protiv francuza i puna saka brade..fixator je napisao/la:11. oktobar 2011 : Francuska:BiH 1:1
12. oktobar 2012 : Grčka:BiH 1:2
akoBogda
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Bravno majstore, klipovi. Ko Vranješ, vidim da baš pratiš reprezentacijuViper je napisao/la:[youtube][/youtube] samo pregledajhoshtapler je napisao/la:Nisi pogriješio nego si se provalio kada ne znaš da postoje dva Vranješa.Pogledaj reakciju Šunjića kada smo primili gol protiv Lihtenštajna pa se onda javi da prokomentarišeš kakav je "kvalitet".Viper je napisao/la:

^Ma bravo, a to mi kaze navijac Selje kojem je vise od 50% na temi Sarajeva

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Tamo provociram njanje
Ovdje se ti provaljuješ pa kontaj gdje si ti a gdje sam ja. Kao što vidiš, nisi ispao pametan na ovoj temi, zapravo suprotno. Pametnom dosta.
Usput, klupski fudbal i prepirke nemaju veze sa reprezentacijom ili neznanjem da postoje dva Vranješa u reprezentaciji ( to je već blam ). Pametan forumaš bi već odavno pobjegao, ti to očito nisi. Tvoj problem.

Usput, klupski fudbal i prepirke nemaju veze sa reprezentacijom ili neznanjem da postoje dva Vranješa u reprezentaciji ( to je već blam ). Pametan forumaš bi već odavno pobjegao, ti to očito nisi. Tvoj problem.
A inace sam zanemario jako poznatog igraca Stojana Vranjesa koji je odigrao "cak" 3 utakmice za BiH timhoshtapler je napisao/la:Tamo provociram njanjeOvdje se ti provaljuješ pa kontaj gdje si ti a gdje sam ja. Kao što vidiš, nisi ispao pametan na ovoj temi, zapravo suprotno. Pametnom dosta.

SAMO ČELIK !
Vazno je da je Marjan ponovo s nama 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zar ima i takvih bolesnika?Viper je napisao/la:^Ma bravo, a to mi kaze navijac Selje kojem je vise od 50% na temi Sarajeva![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidis da ima, kompleksasiharishp je napisao/la:Zar ima i takvih bolesnika?Viper je napisao/la:^Ma bravo, a to mi kaze navijac Selje kojem je vise od 50% na temi Sarajeva![]()
![]()

SAMO ČELIK !
- SoloJuve26
- Kontakt:
MIslim da mozemo do X, samo da odigramo pametno kao protiv Francuske i moze tu svasta bit..Eh kad bi vec uzeli sva 3 boda onda......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Sam se ubijaš i ispadaš glup, ničim izazvan.Viper je napisao/la:A inace sam zanemario jako poznatog igraca Stojana Vranjesa koji je odigrao "cak" 3 utakmice za BiH timhoshtapler je napisao/la:Tamo provociram njanjeOvdje se ti provaljuješ pa kontaj gdje si ti a gdje sam ja. Kao što vidiš, nisi ispao pametan na ovoj temi, zapravo suprotno. Pametnom dosta.
Usput, klupski fudbal i prepirke nemaju veze sa reprezentacijom ili neznanjem da postoje dva Vranješa u reprezentaciji ( to je već blam ). Pametan forumaš bi već odavno pobjegao, ti to očito nisi. Tvoj problem.Ili sam zanemario isto jako poznatog igraca Ognjena Vranjesa koji je odigrao "cak" max. 4 utakmice za repku. Aj Bgt dosta te
Viper je napisao/la:--------------Begovic---------------
---Mujdza--Spahic--Pandza---Lulic---
--------------Zahirovic-------------
---Stevanovic---Misimovic----Salihovic
---------Dzeko---------Ibisevic
Malo je uheravo al hajSta mislite o ovom sastavu? Ja mislim da ce identicno ovako sutra istrcati na travnjak u Grckoj.
[/b]
Ne znaš da Pandže nema 6 mjeseci, ne znaš da postoje dva Vranješa al zato komentarišeš. Baš inteligentan dečko. Ljudi su ti lijepo rekli, pratiš reprezentaciju kao ja snooker. Da si pametan, pobjegao bi, očito nisi, ostaj u veselju, mozguViper je napisao/la:Sta vam smeta Sunjic. Po meni on je x puta bolji od Vranjesa
[youtube][/youtube] Mislim da bi ovo bolje Hasagic uradio

Adinjo je napisao/la:Vazno je da je Marjan ponovo s nama

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vidim na presici Grčki novinari puno pitaju za Medunjanina.
Očito nisu zaboravili kako je prije par sezona Maccabi pobijedio Panathinaikosa u sred Atine,a Medunjanin postigao lijep gol.
Očito nisu zaboravili kako je prije par sezona Maccabi pobijedio Panathinaikosa u sred Atine,a Medunjanin postigao lijep gol.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Neće meni ovaj video sa pressice da se uključi, *ebem mu mater
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma jarane ton im ne vslja qurcu.Susic se i nekako cuje,a Miske nista.Onaj intervju sa Marjanom je odlican.Mislim sto se tona tice,a za ovaj moras unajmiti citaca sa usana da bi nesto razumiozizu1991 je napisao/la:Neće meni ovaj video sa pressice da se uključi, *ebem mu mater
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.