Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la tepsija » 11 okt 2012, 15:49

Nemam ništa pametno reći.
Tek jedna glazbena numera za motivaciju svekolikog pučanstva :mrgreen:
Da ne klonemo duhom :D

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

TrumaTrums
Kontakt:

Post Postao/la TrumaTrums » 11 okt 2012, 15:50

Molim te Boze daj nam sutra Pobjedu Molim te Boze

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 okt 2012, 15:59

insider je napisao/la:
viKK je napisao/la:
insider je napisao/la:Jadan tvoj optimizam u pogrešnom vremenu. Sutra poslije utakmice, molim te, samo nemoj previše tugovati i bijes iskaljivati na forumu. Dakle, optimista si skroz, a sutra navečer nećeš vjerovati da je insider bio u pravu.
A šta ako bude drukčije? Mislim , nisam ni ja ubijeđen u pobijedu niti u to da izgubimo, ali šta ako pobijedimo?
Zašto toliko podcjenjuješ nas?
Valjda zato što sam se navikao na to kroz silna razočarenja. Početak novih kvalifikacija, neka solidna pobjedica i euforija u cijeloj državi, a onda smo uvjereni da ćemo razvaliti Englesku, Francusku i Španiju... Da vjerujem u pobjedu u Atini? Znaš kad ćemo slaviti u Atini? Nikad! Zapamti moj post.

I dogodi se čudo i sutra pobijedimo? Šta? Niko sretniji od mene ni od svih nas. Ali i dalje ću, uoči svake imalo teže utakmice, biti pesimista. Bez obzira što imamo tako vrhunske igrače kao što su Džeko, Pjanić, Ibišević i ostali. Navika postala da ne vjerujem u neke uspjehe.
Kad najmanje očekuješ nešto , tad ti ono dođe. Grčka.. Pa , oni su došli do te titule Evropskih prvaka prije 8 godina , i to bukvalno rezultatima 0-0 ili 1-0, te eventualno 2-1. Igraju prljavo,tvrdo i čekaju samo kontranapade. I oni nemaju neke "velike" zvijezde u timu. Samo što su snažni kao skupina. Ali prošli uspjesi nisu uopšte ništa,jer gledamo kako sad igraju. Na Euru ove godine, Poljska ih je ubijala po krilima, a tu upravo mi imamo prednost. Stevanović , Lulić , Mujdža i Salihović će im zadavat probleme. Dajte, barem budite objektivni, a ne pesimisti.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 okt 2012, 16:00

TrumaTrums je napisao/la:Molim te Boze daj nam sutra Pobjedu Molim te Boze
Sluzba za ispunjavanje vjerskih zelja na liniji.
Ako ste:

Musliman pritisnite 1
ako ste
Katolik pritisnite 2
ako ste
Pravoslavac pritisnite 3
a ako ste pripadnik neke od egzoticnih religija
pritisnite 4 :mrgreen:

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 11 okt 2012, 16:03

slika

Ma dobra je formacija, izgleda to super na papiru ali bojim se da nije previse pritiska na Zahirovica? Lula i Steva ce cijeli mec biti na strani, up down up down, a Miske naprijed sa Vedom i Dzekom, jedino Zahir-beg da kontrolira tu cijelu centralnu sredinu :?

TrumaTrums
Kontakt:

Post Postao/la TrumaTrums » 11 okt 2012, 16:06

Dzoni je napisao/la:
TrumaTrums je napisao/la:Molim te Boze daj nam sutra Pobjedu Molim te Boze
Sluzba za ispunjavanje vjerskih zelja na liniji.
Ako ste:

Musliman pritisnite 1
ako ste
Katolik pritisnite 2
ako ste
Pravoslavac pritisnite 3
a ako ste pripadnik neke od egzoticnih religija
pritisnite 4 :mrgreen:

1 :mrgreen: :mrgreen:

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 11 okt 2012, 16:14

ma daj je*em ga vise, sta smo se ukenjali, pesimista ovo - optimista ono.....dosta je vise diskusije, ako nemozemo pobjediti grcku u atini i ako to uporedimo s utakmicama protiv spanije, portugala i francuske, onda smo stvarno jadni! meni je jasno, da igraju kuci i da su jako dobri u odbrani, ali brate ako hoces jednom na to veliko takmicenje, onda moras dobiti takvog protivnika na strani! inace necemo nikad vidit to prvenstvo!
POBJEDA SUTRA!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 okt 2012, 16:47

EVO gledah izjavu Mijajlovica,i veli za nekog beka koji je fakat predobar...
Al imao je i pravo kad je rekao,jesu 10,jesu dobri ali nisu Argentina...
Bitce tesko ,bit ce 0-1 :-)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 okt 2012, 16:52

Ja milim slag na tortu sutra nakon pobjede nad grckom bi bila cinjenica da im je selektor portugalac :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2012, 16:55

valterboy je napisao/la:slika

Ma dobra je formacija, izgleda to super na papiru ali bojim se da nije previse pritiska na Zahirovica? Lula i Steva ce cijeli mec biti na strani, up down up down, a Miske naprijed sa Vedom i Dzekom, jedino Zahir-beg da kontrolira tu cijelu centralnu sredinu :?
Steva cjeli mec up down,zasto pored zivog Mujdze,I desna strana i lijeva ce pomagati Zahi,cak se nebi iznenadio i da se Miske koji put vrne.Igraju ljudi godinama fudbal,nisu goveda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 okt 2012, 17:08

Da li Sejo moze tu poziciju odradit kvalitetno,ama bas kvalitetno??
Sta vi ljudi mislite?

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 11 okt 2012, 17:15

Susic postao pravi fakin sto se tice ovih izjava, kratko i nejasno :mrgreen:

A sto se tice Grka, najopasniji su kad im udje Mitroglu, inace trener im pravi odlicne izmjene koje skoro uvijek urode plodom.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 okt 2012, 17:18

deni_m1312 je napisao/la:Susic postao pravi fakin sto se tice ovih izjava, kratko i nejasno :mrgreen:

A sto se tice Grka, najopasniji su kad im udje Mitroglu, inace trener im pravi odlicne izmjene koje skoro uvijek urode plodom.
Ma oni haman ne staju 90 min i onda jedna izmjena s svjezim igracem napravi razliku...
ALl brate nisu Brazil,moze se igrat lopte s njima...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 okt 2012, 17:19

hordas_Bec je napisao/la:ma daj je*em ga vise, sta smo se ukenjali, pesimista ovo - optimista ono.....dosta je vise diskusije, ako nemozemo pobjediti grcku u atini i ako to uporedimo s utakmicama protiv spanije, portugala i francuske, onda smo stvarno jadni! meni je jasno, da igraju kuci i da su jako dobri u odbrani, ali brate ako hoces jednom na to veliko takmicenje, onda moras dobiti takvog protivnika na strani! inace necemo nikad vidit to prvenstvo!
POBJEDA SUTRA!

Dosta je bilo , nek skupe muda , nek odigraju fino kako znaju i umiju .
HOCEMO POBJEDU !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 okt 2012, 17:19

uf, slabo bi se koji covjek zamijenio sa safetom :oops: mislim da je na nj. ogroman pritisak s kojim se mora izboriti.
dobra postavka je garancija da ce nasa prekvalitetna navala razbiti povredama desetkovanu grcku.
hoce li safet reci ´svi u napad, jedan je hase :) ´, ili ce po bodove krenuti iz sigurne odbrane.
hoce li priliku dobiti neiskusni stevke - momak koji u nogama nema nijedne teske utakmice, ili ce se krenuti sa pojacanom odbranom?
sa stevketom i formacijom koja se gura po forumu i koju ce safet najvjerovatnije izvesti igramo za gol vise, jer i mnogo slabije repke su zabijale protiv ove odbrane.
plus sto bi igrali onako kako grcima odgovara - imali bismo posjed, napadali tjerajuci grke da igraju na kontru, a to je igra koja im odgovara.

da sam ja selektor, postavili bi taktiku kojom bi natjerali grke da napadnu tj. da oni budu ti koji ce imati veci posjed.
mi bismo igrali na polukontre a to je smrt za defanzivne ekipe kao sto je grcka.
dakle, slazem se sa cirinom analizom i savjetima koje je dao safetu. nadam se da ce sajo poslusati kako bismo uzeli 3 boda nikad losijim grcima.

---------vranjes---------spaha---------zukanovic---------
-----------------zaha-------------salih-----------------------
mujdza--------------------------------------------------lulic
-------------------------misimovic--------------------------
------------ibisevic--------------------dzeko----------------

igrali bismo sa pojacanom zadnjom linijom koja bi omogucavala da nasi bekovi imaju vise slobode u napadu.
ovo je ona formacija koju je ciro izveo u portugalu i koja je napravila veliki broj dobrih prilika, samo sto safet na raspolaganju ima kvalitetnije igrace.
sretno safetu i momcima.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2012, 17:20

Fernando Santos: "Svi igrači Bosne i Hercegovine osim Džeke su jednostavno razina ispod mojih igrača. Mislim da nećemo imati pretjeranih problema sutra. Gostovanje u Slovačkoj za nekoliko dana će biti mnogo teži zadatak."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 okt 2012, 17:28

Donnie Darko je napisao/la:Fernando Santos: "Svi igrači Bosne i Hercegovine osim Džeke su jednostavno razina ispod mojih igrača. Mislim da nećemo imati pretjeranih problema sutra. Gostovanje u Slovačkoj za nekoliko dana će biti mnogo teži zadatak."
Čekaj, šta se odjednom desilo sa Ibiševića, Pjanića, Spahića, Lulića , Salihovića i ostalih?
A ionako mi se to čini kao glupa i neistinita izjava. Gdje si to pročitao , ozbiljno? On je sam rekao da je Bosna najteži protivnik u grupi (znam da sam to čitao negdje) , kakva crna Slovačka.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 okt 2012, 17:36

viKK je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Fernando Santos: "Svi igrači Bosne i Hercegovine osim Džeke su jednostavno razina ispod mojih igrača. Mislim da nećemo imati pretjeranih problema sutra. Gostovanje u Slovačkoj za nekoliko dana će biti mnogo teži zadatak."
Čekaj, šta se odjednom desilo sa Ibiševića, Pjanića, Spahića, Lulića , Salihovića i ostalih?
A ionako mi se to čini kao glupa i neistinita izjava. Gdje si to pročitao , ozbiljno? On je sam rekao da je Bosna najteži protivnik u grupi (znam da sam to čitao negdje) , kakva crna Slovačka.
Sta se odma palis jbt, vidis da se zajebaje..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 okt 2012, 17:39

Izgleda da je Stange -u opala reputacija, sada se počinje javljati Fernando Santos.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 okt 2012, 17:43

Formacija sa samo Zahom defanzivno orjentisanim u veznom redu bi mogla biti pogubna za nas sutra..
Grckoj ni jedna nasa formacija ne moze bolje leci od te..
Poslati 5 ofanzivnih igraca,jos kad se uzme u obzir da nam je odbrana najslabiji dio tima, protiv jedne Grcke,koja je sinonim za kontru i takticko nadmudrivanje,kod mene licno izaziva strah..
Ovo mi nesto izgleda kao da se naquzujemo u sred Atine..
Nadam se da grijesim..

Uz njih Zeus a uz nas Allah,Isus,Marija i svi :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.