Tek jedna glazbena numera za motivaciju svekolikog pučanstva

Da ne klonemo duhom

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad najmanje očekuješ nešto , tad ti ono dođe. Grčka.. Pa , oni su došli do te titule Evropskih prvaka prije 8 godina , i to bukvalno rezultatima 0-0 ili 1-0, te eventualno 2-1. Igraju prljavo,tvrdo i čekaju samo kontranapade. I oni nemaju neke "velike" zvijezde u timu. Samo što su snažni kao skupina. Ali prošli uspjesi nisu uopšte ništa,jer gledamo kako sad igraju. Na Euru ove godine, Poljska ih je ubijala po krilima, a tu upravo mi imamo prednost. Stevanović , Lulić , Mujdža i Salihović će im zadavat probleme. Dajte, barem budite objektivni, a ne pesimisti.insider je napisao/la:Valjda zato što sam se navikao na to kroz silna razočarenja. Početak novih kvalifikacija, neka solidna pobjedica i euforija u cijeloj državi, a onda smo uvjereni da ćemo razvaliti Englesku, Francusku i Španiju... Da vjerujem u pobjedu u Atini? Znaš kad ćemo slaviti u Atini? Nikad! Zapamti moj post.viKK je napisao/la:A šta ako bude drukčije? Mislim , nisam ni ja ubijeđen u pobijedu niti u to da izgubimo, ali šta ako pobijedimo?insider je napisao/la:Jadan tvoj optimizam u pogrešnom vremenu. Sutra poslije utakmice, molim te, samo nemoj previše tugovati i bijes iskaljivati na forumu. Dakle, optimista si skroz, a sutra navečer nećeš vjerovati da je insider bio u pravu.
Zašto toliko podcjenjuješ nas?
I dogodi se čudo i sutra pobijedimo? Šta? Niko sretniji od mene ni od svih nas. Ali i dalje ću, uoči svake imalo teže utakmice, biti pesimista. Bez obzira što imamo tako vrhunske igrače kao što su Džeko, Pjanić, Ibišević i ostali. Navika postala da ne vjerujem u neke uspjehe.
Sluzba za ispunjavanje vjerskih zelja na liniji.TrumaTrums je napisao/la:Molim te Boze daj nam sutra Pobjedu Molim te Boze
Dzoni je napisao/la:Sluzba za ispunjavanje vjerskih zelja na liniji.TrumaTrums je napisao/la:Molim te Boze daj nam sutra Pobjedu Molim te Boze
Ako ste:
Musliman pritisnite 1
ako ste
Katolik pritisnite 2
ako ste
Pravoslavac pritisnite 3
a ako ste pripadnik neke od egzoticnih religija
pritisnite 4
Steva cjeli mec up down,zasto pored zivog Mujdze,I desna strana i lijeva ce pomagati Zahi,cak se nebi iznenadio i da se Miske koji put vrne.Igraju ljudi godinama fudbal,nisu goveda.valterboy je napisao/la:
Ma dobra je formacija, izgleda to super na papiru ali bojim se da nije previse pritiska na Zahirovica? Lula i Steva ce cijeli mec biti na strani, up down up down, a Miske naprijed sa Vedom i Dzekom, jedino Zahir-beg da kontrolira tu cijelu centralnu sredinu
Ma oni haman ne staju 90 min i onda jedna izmjena s svjezim igracem napravi razliku...deni_m1312 je napisao/la:Susic postao pravi fakin sto se tice ovih izjava, kratko i nejasno![]()
A sto se tice Grka, najopasniji su kad im udje Mitroglu, inace trener im pravi odlicne izmjene koje skoro uvijek urode plodom.
hordas_Bec je napisao/la:ma daj je*em ga vise, sta smo se ukenjali, pesimista ovo - optimista ono.....dosta je vise diskusije, ako nemozemo pobjediti grcku u atini i ako to uporedimo s utakmicama protiv spanije, portugala i francuske, onda smo stvarno jadni! meni je jasno, da igraju kuci i da su jako dobri u odbrani, ali brate ako hoces jednom na to veliko takmicenje, onda moras dobiti takvog protivnika na strani! inace necemo nikad vidit to prvenstvo!
POBJEDA SUTRA!
Čekaj, šta se odjednom desilo sa Ibiševića, Pjanića, Spahića, Lulića , Salihovića i ostalih?Donnie Darko je napisao/la:Fernando Santos: "Svi igrači Bosne i Hercegovine osim Džeke su jednostavno razina ispod mojih igrača. Mislim da nećemo imati pretjeranih problema sutra. Gostovanje u Slovačkoj za nekoliko dana će biti mnogo teži zadatak."
Sta se odma palis jbt, vidis da se zajebaje..viKK je napisao/la:Čekaj, šta se odjednom desilo sa Ibiševića, Pjanića, Spahića, Lulića , Salihovića i ostalih?Donnie Darko je napisao/la:Fernando Santos: "Svi igrači Bosne i Hercegovine osim Džeke su jednostavno razina ispod mojih igrača. Mislim da nećemo imati pretjeranih problema sutra. Gostovanje u Slovačkoj za nekoliko dana će biti mnogo teži zadatak."
A ionako mi se to čini kao glupa i neistinita izjava. Gdje si to pročitao , ozbiljno? On je sam rekao da je Bosna najteži protivnik u grupi (znam da sam to čitao negdje) , kakva crna Slovačka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.