FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: FIFA 13
Usporilo mi igru, ali ostavit ću preko noći da skinem opet Fifu i neću nikakve dodatke stavljati. 

gojzerica je napisao/la:Popravio sam hvala Bogu..
Pa sta si popravio i kako?

Meni to ništa nije poremetilo, sve ide ko i bez patcha.gojzerica je napisao/la:Usporilo mi igru, ali ostavit ću preko noći da skinem opet Fifu i neću nikakve dodatke stavljati.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- raul-zakon
- Kontakt:
Mislim da je ova tema najprikladnija, mada je moglo i u Viceve komotno
:
Koliko bi vas šokiralo to da je neki muškarac odbio seks s dvije žene istovremeno i to zbog igrice FIFA 13? Kako biste vi reagirali da vas zavode ovakvi komadi?
FIFA 13 je bolja od seksa? Možda vi tako ne mislite, ali ovaj muškarac se slaže s tim što je i pokazao u ovom videu.
Dok je on hipnotizirano gledao u ekran i držao joystick u rukama, dvije su ga seks-bombe zavodile i pokušale odvući njegovu pažnju od igrice.
Nisu uspjele u tome, a stvarno su se potrudile.
Što biste vi uradili?
[youtube][/youtube]

Koliko bi vas šokiralo to da je neki muškarac odbio seks s dvije žene istovremeno i to zbog igrice FIFA 13? Kako biste vi reagirali da vas zavode ovakvi komadi?
FIFA 13 je bolja od seksa? Možda vi tako ne mislite, ali ovaj muškarac se slaže s tim što je i pokazao u ovom videu.
Dok je on hipnotizirano gledao u ekran i držao joystick u rukama, dvije su ga seks-bombe zavodile i pokušale odvući njegovu pažnju od igrice.
Nisu uspjele u tome, a stvarno su se potrudile.
Što biste vi uradili?
[youtube][/youtube]
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
Normala sam igrao, dok nisam instalirao neki patch, onda mi počelo onaj crash pokazivati u folderu... pa sad opet skidam Fifu.adnan24 je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Popravio sam hvala Bogu..
Pa sta si popravio i kako?

Ev ovako imao sam problema kao i vi sa dva crasha prvi mi se desio black screen kad treba da udjem u igru ikako nece,,, --- rijesenje: crack kipirati u Game folder ii pokrenuti fifa.exe ako koristitie 7-cu kao i ja sa Run as administretor i uci ce te u igru..
Drugi crash mi je bio sve najmjetim taman treba da udjem u utakmicu izbaci me ,, --- rijesenje: uradite update svoje graficke kartice tako sto cete otici ( u mom slucaju Nvidia Gforce GT 9400 ) tu se uradi automatski update i samo instalirate i to je to...
Sve sad radi perfektno i uzivam u igri e sad imam pitanje za vas ????
zaboravio sam kako da podesim ono odbranu da ne bude ovo da moram pratiti igraca i onda na onim oduzimanjem lopte cesto napravim penal i glupe faule nego normalno da oduzimam loptu sa X na joysticku pass butonom normalno kretanje i to eto ako neko zna kao sto je bilo na Fifi 12 ...
Drugi crash mi je bio sve najmjetim taman treba da udjem u utakmicu izbaci me ,, --- rijesenje: uradite update svoje graficke kartice tako sto cete otici ( u mom slucaju Nvidia Gforce GT 9400 ) tu se uradi automatski update i samo instalirate i to je to...
Sve sad radi perfektno i uzivam u igri e sad imam pitanje za vas ????
zaboravio sam kako da podesim ono odbranu da ne bude ovo da moram pratiti igraca i onda na onim oduzimanjem lopte cesto napravim penal i glupe faule nego normalno da oduzimam loptu sa X na joysticku pass butonom normalno kretanje i to eto ako neko zna kao sto je bilo na Fifi 12 ...
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
E onako se i ja klepim po glavi kad saigrač uradi glup potez na BaL-u.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Odeš u opcije i podesiš sa Tactical Defending na Legacy DefendingCospy89 je napisao/la:zaboravio sam kako da podesim ono odbranu da ne bude ovo da moram pratiti igraca i onda na onim oduzimanjem lopte cesto napravim penal i glupe faule nego normalno da oduzimam loptu sa X na joysticku pass butonom normalno kretanje i to eto ako neko zna kao sto je bilo na Fifi 12 ...

-
- Kontakt:
Evo imate ovdje čak 25 slika uspoređujući ko je bolje uradio posao sa facama - Fifa 13 ili Pes 2013. Imali su oboje failova ali ipak je PES izašao kao pobjednik za jednu facu bolje napravljenu
http://www.officialplaystationmagazine. ... allery-top" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.officialplaystationmagazine. ... allery-top" onclick="window.open(this.href);return false;
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Drug, mnogo hvala. Sada radi.Cospy89 je napisao/la: Drugi crash mi je bio sve najmjetim taman treba da udjem u utakmicu izbaci me ,, --- rijesenje: uradite update svoje graficke kartice tako sto cete otici ( u mom slucaju Nvidia Gforce GT 9400 ) tu se uradi automatski update i samo instalirate i to je to...

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Cospy89 je napisao/la:Drugi crash mi je bio sve najmjetim taman treba da udjem u utakmicu izbaci me ,, --- rijesenje: uradite update svoje graficke kartice tako sto cete otici ( u mom slucaju Nvidia Gforce GT 9400 ) tu se uradi automatski update i samo instalirate i to je to...
Ista mi je graficka ali kaze da vec imam sve najnovije

http://www.fifa-infinity.com/fifa-13/fifa-13-bug-fixes/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam ovdje riješenja za sve probleme
Evo vam ovdje riješenja za sve probleme

Ljudi moji ova Fifa samo napreduje igrao sam fifa 12 al ova je sve potukla nego raja jel se meni cini da je sada mnogo teze igrati na Legendary i nego prosla
.

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Uh jesam dobar sa Notts-om.
Prvi na tabeli nakon ~17 kola.
Doveo sam Redmonda iz Birminghama na posudbu, dobar je.
(http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Redmond" onclick="window.open(this.href);return false;)
Preporučio bih ovima što igraju sa slabijim timovia, da dovedu Judge-a iz Nottsa.

Doveo sam Redmonda iz Birminghama na posudbu, dobar je.

Preporučio bih ovima što igraju sa slabijim timovia, da dovedu Judge-a iz Nottsa.

Odlučio sam da karijeru započnem u Štutgartu, što ne znam ni ja sam.
Prva sezonu sam proveo na posudbi u Derry City-u i sa ovim timom uspio osvojiti titulu u Airtricity Leagu-e.
U Kupu smo ispali u polufinalu.
Taman su me poslali na posudbu u Hearts, i u prijateljskoj protiv West Ham-a 2 gola za pobjedu postigao.
Prva sezonu sam proveo na posudbi u Derry City-u i sa ovim timom uspio osvojiti titulu u Airtricity Leagu-e.
U Kupu smo ispali u polufinalu.
Taman su me poslali na posudbu u Hearts, i u prijateljskoj protiv West Ham-a 2 gola za pobjedu postigao.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- schweinsteiger
- Kontakt:
ima li neki patch za fifu da bude i Bosna ? 
skinuo sam fifu sinoc,preko piratebay-a i ne treba ni crackovati,samo se skine i odmah pokrene instalacija i to je to.Ne crasha uopste,ima u nazivu RUS-ENG,ko bude htio da skine
prvi put igram FIFAu,iako sam zakleti PESovac
iznervirali su me s dosta stvari na PESu,kao npr. prolazenje igraca kroz igrace,ili COM radi start u svom kaznenom na mene i noga njegovog igraca prodje kroz noge mog i moj samo nastavi,a da ne pricam o startovima na Superstar,faul ocigledan,ono samo nastavi :S
Malo mi je cudno,posto nikad nisam igrao FIFAu,ali je zanimljivije sto ima vise liga,samo mi zao sto nema nekih reprezentacija.
Pa ako moze,ako ima neki patch,sto prije,volio bih pocet career da igram

skinuo sam fifu sinoc,preko piratebay-a i ne treba ni crackovati,samo se skine i odmah pokrene instalacija i to je to.Ne crasha uopste,ima u nazivu RUS-ENG,ko bude htio da skine

prvi put igram FIFAu,iako sam zakleti PESovac

iznervirali su me s dosta stvari na PESu,kao npr. prolazenje igraca kroz igrace,ili COM radi start u svom kaznenom na mene i noga njegovog igraca prodje kroz noge mog i moj samo nastavi,a da ne pricam o startovima na Superstar,faul ocigledan,ono samo nastavi :S
Malo mi je cudno,posto nikad nisam igrao FIFAu,ali je zanimljivije sto ima vise liga,samo mi zao sto nema nekih reprezentacija.
Pa ako moze,ako ima neki patch,sto prije,volio bih pocet career da igram

#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.