MA TO SU BILE UTAKMICE ZA INFARKTH-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule (05.06.1998), kao i kratki pregledi utakmica sa Bosnom i Zrinjskim.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MA TO SU BILE UTAKMICE ZA INFARKTH-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule (05.06.1998), kao i kratki pregledi utakmica sa Bosnom i Zrinjskim.
Prije da su bile za infarktsantafe je napisao/la:MA TO SU BILE UTAKMICE ZA INFRAKTH-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bolje da nijeAboveTheLaw je napisao/la:Evo Joši dobio papire ..
Da Amar nije nesto vidio u njemu nebi ga sigurno doveo.Amar jako rijetko grijesi.A sto se tice regionalne lige,bila bi dobra sa sportskog aspekta.Sto se tice sigurnosti,pa brate neka udare zabranu dolaska gostujucih navijaca osim kada igraju klubovi iz iste drzave,Recimo Zeljo protiv Sarajeva,Partizan protiv Zvezde itd.A za ove ostale utakmice neka udare zabranu i vozdra.A da bi se sprijecilo da ovi nasi indijanci dolaze na tekmu (mislim na gradjane koje zive ovdje a navijaju za klubove iz susjednih zemalja) neka udare pravilo da se kartu za tu tekmu mogu kupiti samo oni navijaci koji posjeduju godisnju kartu.i da ti navijaci mogu kupiti maksimalno 3 ulaznice.Naravno uz pokaz godisnje prilikom kupovine.Time bi se mozda i povecala kupovina godisnjih karata,jer bi raja imala priliku gledati koliko toliko kvalitetniji fudbal.a uz to sprijecio bi se upad indijanacachampions1921 je napisao/la:Bolje da nijeAboveTheLaw je napisao/la:Evo Joši dobio papire .... Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom..
Zasto tolika negativa oko momka, mozda uz papire dodju i sponzorichampions1921 je napisao/la:Bolje da nijeAboveTheLaw je napisao/la:Evo Joši dobio papire .... Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom i mislim da oba Colica moraju biti povrijedjena da bi ovaj dobio sansu, a opet mislim da bi i tada imali puno boljih rjesenja medju juniorima od njega..
Bog te cuo.. I meni je to prvo palo na pamet kada je dosao.. Neko je napisao da mu je stari vlasnik taxi kompanije mada bi ja vise volio SONY, HONDU i sl..propuh je napisao/la:Zasto tolika negativa oko momka, mozda uz papire dodju i sponzorichampions1921 je napisao/la:Bolje da nijeAboveTheLaw je napisao/la:Evo Joši dobio papire .... Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom i mislim da oba Colica moraju biti povrijedjena da bi ovaj dobio sansu, a opet mislim da bi i tada imali puno boljih rjesenja medju juniorima od njega..
Zar je bitno ko ce biti nesto cisto sumnjam da je on tu doveden tek tako nesto ima u pozadini, a ja se nadam sponzorimachampions1921 je napisao/la: Bog te cuo.. I meni je to prvo palo na pamet kada je dosao.. Neko je napisao da mu je stari vlasnik taxi kompanije mada bi ja vise volio SONY, HONDU i sl..
Dobar prijedlog zaista. Generalno gledajuci, sve se moze samo je potreban dobar interes, a takoder misljenja sam da je svim balkanskim timovima dodijalo gledati kako je vrhunac jednog balknaskog tima ulazag u grupnu fazu jednog u UEFA takmicenja, i onda ako i uspije doci do grupa dozive krah. Sta onda slijedi? Opet proces iznova, sljedecih 10 godina me nema nigdje i onda sam opet u poziciji da igram u grupama.TMovac je napisao/la:Da Amar nije nesto vidio u njemu nebi ga sigurno doveo.Amar jako rijetko grijesi.A sto se tice regionalne lige,bila bi dobra sa sportskog aspekta.Sto se tice sigurnosti,pa brate neka udare zabranu dolaska gostujucih navijaca osim kada igraju klubovi iz iste drzave,Recimo Zeljo protiv Sarajeva,Partizan protiv Zvezde itd.A za ove ostale utakmice neka udare zabranu i vozdra.A da bi se sprijecilo da ovi nasi indijanci dolaze na tekmu (mislim na gradjane koje zive ovdje a navijaju za klubove iz susjednih zemalja) neka udare pravilo da se kartu za tu tekmu mogu kupiti samo oni navijaci koji posjeduju godisnju kartu.i da ti navijaci mogu kupiti maksimalno 3 ulaznice.Naravno uz pokaz godisnje prilikom kupovine.Time bi se mozda i povecala kupovina godisnjih karata,jer bi raja imala priliku gledati koliko toliko kvalitetniji fudbal.a uz to sprijecio bi se upad indijanacachampions1921 je napisao/la:Bolje da nijeAboveTheLaw je napisao/la:Evo Joši dobio papire .... Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom..
Brate nisam strucnjak ali imam oci.. Josidi je 26 godina i ja bih volio da napreduje ali imamo svoj omladinski pogon gdje ima boljih igraca tako da jedino logicno objasnjenje je u ovome sto "propuh" pominje.. Evo ti gdje je igrao i kako je igrao:DzoleZeljo je napisao/la:Sto se tice Josija, ne znam stvarno sta se svi pravite veliki strucnjaci kada covjek nije ni odigrao niti jedne generalne utakmice za nas. Uredu, grijesi, levet (kako ga drugi nazivaju) ali covjek je dosao iz amaterske lige. Tako je i vecina za Nyemu govorila, a kada je covjek otisao tada se primijetilo koliko on fali zapravo.
bas ono i kad logicno pogledas vase uspjehe bas ste ono najbolji,ma svaka castkralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-na ... roki/89533
Samo da se zna, da ne bi bilo neke zabune.
DzoleZeljo je napisao/la:@Hz-Sa - Joj ti ove muha sto hoda, ja kontam meni muha po PC hoda.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], OzmoodPinglewood, sebalos, tutankamon1905 i 35 gostiju.