Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
@ultrasstyle_tz, slažem se s tvojom konstatacijom da bi možda trebao Medunjanin dobiti šansu ispred Stevanovića, jer ako ne bude tako, loptu bi morali prenositi po krilima, a ako nas tu zatvore, onda smo donji.
Medunjanin je kao što si rekao taj posao izvrsno radio čitave kvalifikacije (prošle ) i vidi se da nam itekako znači.
Da ima malo jače defanzivne sposobnosti, kao i trkačke, bio bi nezamjenjiv u prvih 11, a do tada se moramo krpiti, kako znamo i umijemo.
Medunjanin je kao što si rekao taj posao izvrsno radio čitave kvalifikacije (prošle ) i vidi se da nam itekako znači.
Da ima malo jače defanzivne sposobnosti, kao i trkačke, bio bi nezamjenjiv u prvih 11, a do tada se moramo krpiti, kako znamo i umijemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ja ipak mislim da bi ipak bilo bolje da igra Stevanovic zbog igre na krilima. Vidjelo se dobro na zadnjem EP da su grci najranjiviji bas na krilima. Tu ja vidim nasu prednost. Tandemi Salihovic-Lulic i Mujdza-Stevanovic mogu bilo kome zadati glavobolje, pogotovo grcima.
Vidjeti ćemo sve sutra, sigurno je da momče ( Stevanović ) igra bez ikakvog otklona, i da se veoma dobro pokazao u utakmici protiv Walesa, ali, koliko je pametno u jednu takvu utakmicu ubaciti dečka da debitira za " A " repku ( u oficijelnim mečevima, naravno ) ?
Šta god Sušić odluči, zna najbolje, i procijeniti će kako treba, na nama je da gledamo, navijamo i da na kraju, nadam se svi zajedno, slavimo.
Šta god Sušić odluči, zna najbolje, i procijeniti će kako treba, na nama je da gledamo, navijamo i da na kraju, nadam se svi zajedno, slavimo.

- Principatus
- Kontakt:
Braco tvoje je kao i nase da navijamo, a za sve ostalo tu su Dzekson, Vedo, Lula, Miske i Stevke.Bijeljinacity je napisao/la:Grci definitivno favoriti tako da se ne nadate puno!!!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Istina je da je on dosta mlad i neiskusan za velikih utakmica, ali nekad mora prelomiti pa zasto ne sada kad je u dosta dobroj formi i kad utakmica i nije bas presudna. Medunjanina ubaciti kasnije kada (
) imamo vodstvo i kad trebamo stati na loptu sto on fenomenalno radi.

- katapult81
- Kontakt:
Moje mišljenje je da ćemo lakše pobijediti grke sutra nego u Zenici. Svi znamo da oni igraju defanzivno i destruktivno, i ne vidim da su nešto previše moćni prema naprijed, izuzmemo li Samarasa koji može da bude opasan za naš gol i čovjeka koji voli verbalno provocira. Spaha ostani miran
Oni su ti koji moraju da krenu ofanzivno, što duže utakmicu budemo držali u egalu 0-0; (prvo poluvrijeme igramo 4-5-1, a onda u drugom promijeniti formaciju 4-4-2, ovakvu utakmicu možemo dobiti samo ako budemo dobro tehnički i taktički zrelo odigrali u sredini terena), grci će vremenom da gube glavu i da budu sve nervozniji i tu vidim našu šansu da im zabijemo jedno 2-3 komada... iz kontra napada : 

- Principatus
- Kontakt:
Ma zasto Stevanovic nebi mogao odigrati veliku utakmicu. Pa on je totalno cool, trema mu je izgleda nepoznata. A kako se kvalitet nase igre promijenuo u Irskoj, kada je usao, a o Walesu da ne govorim. On i Lulic ce ih lijepo razvuci po strani, tako da ce ih Miske moci da probije kroz sredinu, Dzekson i Ibi ce se o ostalom pobrinuti. Lula i Stevo ce jos moci sa svojom trkom dobro da pokrivaju bekove, Salihovic ce u napadu ici po strani ili ce vuci prema sredini, gdje isto moze pomagati Zahirovicu. Kada sebi to covjek zamisli izgleda mocno... Istina da ce Zahirovic morati odigrati jednu veoma dobru utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Joj brate, pa mi ako zelimo pobjedu moramo dat 3 gola kako cemo krenut.Principatus je napisao/la:Ma zasto Stevanovic nebi mogao odigrati veliku utakmicu. Pa on je totalno cool, trema mu je izgleda nepoznata. A kako se kvalitet nase igre promijenuo u Irskoj, kada je usao, a o Walesu da ne govorim. On i Lulic ce ih lijepo razvuci po strani, tako da ce ih Miske moci da probije kroz sredinu, Dzekson i Ibi ce se o ostalom pobrinuti. Lula i Stevo ce jos moci sa svojom trkom dobro da pokrivaju bekove, Salihovic ce u napadu ici po strani ili ce vuci prema sredini, gdje isto moze pomagati Zahirovicu. Kada sebi to covjek zamisli izgleda mocno... Istina da ce Zahirovic morati odigrati jednu veoma dobru utakmicu.

Kao sto kazes Zahirovic mora odigrat fantasticnu utakmicu, i Spaha naravno mora bit na svom fantasticnom nivou. Ne bi skodilo ni da Beg napravi par odbrana Svjetske klase. Hajde neka i ti Grci jednom vide napadacku utakmicu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A 'vako:
Begović
Mujdža Spahić Vranješ Zukanović
Zahirović
Lulić Misimović Salihović
Džeko Ibišević
Begović
Mujdža Spahić Vranješ Zukanović
Zahirović
Lulić Misimović Salihović
Džeko Ibišević
Volim te Bosno!!!
....Begovic.....
Mujdza...Spahic..Vranjes...Salihovic
..........Medunjanin.............
Stevanovic...Misimovic...Lulic
......Dzeko....Ibisevic.......
Ovo je najrealnija postava,mada je malo ofanzivna,ali nemamo se koga bojati idemo po pobjeedu
Ovo je najrealnija postava,mada je malo ofanzivna,ali nemamo se koga bojati idemo po pobjeedu

Medunjanin ne može destruktivca i kreativca sam igrati na terenu, Spaha igra lijevog štopera.
Zaha će igrati DMF, to je 95 % tako.
Ovo ostalo ne bih znao reći.
Zaha će igrati DMF, to je 95 % tako.
Ovo ostalo ne bih znao reći.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa nije Grcka Liechtenstein, mislim da bi nam ovom formacijom i Lichtenstein dao makar 2 gola, Medo nemoze igrati na poziciji zadnjeg veznog, on nije ''razbijac'' .Edvin_Mg je napisao/la:....Begovic.....
Hvala ti jaranezizu1991 je napisao/la:tekma je po Grčkom vremenu u 21 : 45h, a po našem u 20 : 45h, zato što je razlika u tom + 1 h, mi smo CET, a Grci EET

Jest ofanzivna,al Medo da treba bio bi bolji razbijac,nego Zahirovic 100 %Goalgetter je napisao/la:Pa nije Grcka Liechtenstein, mislim da bi nam ovom formacijom i Lichtenstein dao makar 2 gola, Medo nemoze igrati na poziciji zadnjeg veznog, on nije ''razbijac'' .Edvin_Mg je napisao/la:....Begovic.....
Nadam se da ce Stevo biti taj koji ce nadomjestiti Pjanica.Mislim da bi Miroslav mogao Grke na muku staviti,mali je k'o zmija 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Medo da bude razbijač ?
Čovjek na početku karijere igrao AMF, i da igra DMF, pa koja je to razlika, istina je da imamo živući primjer Grka Tachtidisa koji je upravo to, ali potreban je kontinuitet na toj poziciji i totalno promijeniti mentalni sklop i način razmišljanja nogometne igre da bi igrao DMF.
Ne mogu to da vjerujem, Medo nije niti blizu fighter kakav je Zaha.

Čovjek na početku karijere igrao AMF, i da igra DMF, pa koja je to razlika, istina je da imamo živući primjer Grka Tachtidisa koji je upravo to, ali potreban je kontinuitet na toj poziciji i totalno promijeniti mentalni sklop i način razmišljanja nogometne igre da bi igrao DMF.
Ne mogu to da vjerujem, Medo nije niti blizu fighter kakav je Zaha.
Ovdje neki ne kontaju da Grcku po sredini ne mozes razbiti, nema sanse, pogotovo bez Pjanica. Jedini nacin da ih pobjedimo je kroz krila, jer imaju slabe bekove Grci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
to ti je isto da RDM u Chelseaju, na poziciju DM stavi Matu umjesto Mikela, eto care zašto ne može...Edvin_Mg je napisao/la:Jest ofanzivna,al Medo da treba bio bi bolji razbijac,nego Zahirovic 100 %Goalgetter je napisao/la:Pa nije Grcka Liechtenstein, mislim da bi nam ovom formacijom i Lichtenstein dao makar 2 gola, Medo nemoze igrati na poziciji zadnjeg veznog, on nije ''razbijac'' .Edvin_Mg je napisao/la:....Begovic.....
- katapult81
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.