FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

santafe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la santafe » 10 okt 2012, 22:02

H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule (05.06.1998), kao i kratki pregledi utakmica sa Bosnom i Zrinjskim.
MA TO SU BILE UTAKMICE ZA INFARKT :?:
Zadnja izmjena: santafe, dana/u 11 okt 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 11 okt 2012, 08:19

santafe je napisao/la:
H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule (05.06.1998), kao i kratki pregledi utakmica sa Bosnom i Zrinjskim.
MA TO SU BILE UTAKMICE ZA INFRAKT :?:
Prije da su bile za infarkt :lol: :lol:

http://fkzeljeznicar.ba/stigli-papiri-za-yoshidu/" onclick="window.open(this.href);return false; evo na japanca :mrgreen:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 okt 2012, 08:31

Tako je Infarkt,ja sam dobio keca i prve pomoci sto sam rekao infrakt
Vidim bice pravo pojacanje,mora vam pokazati kako se kondicijski radi,samo da nije neki na baterije :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 okt 2012, 09:19

Nemojmo pitarskih poslova tj. prica o titulama prije nego sto za njih dodje vrijeme.. Mi u svaku narednu utakmicu moramo uci 100% i bez podcjenjivanja jer ce svi ovdje doci da igraju bunker a zadnje dvije domace utakmice su pokazale da su nam takve utakmice najteze za igrati.. Olimpik je poprilicno nezgodna ekipa i protiv nas se uvjek naloze maksimalno.. Po malo me brine i ta statistika koja govori da od kada su osnovani imaju samo jedan remi sa nama a znate za onu "i corava koka zrno pogodi".. Velez i Gradina su odprilike tekme kao protiv Rudara i Radnika.. Uvjek je bilo tesko igrati utakmice kada se unaprijed upisu tri boda.. Leotar i Siroki se vole nadigravati i sa trenutnom formom to bi trebale biti nase dvije pobjede, mada ni cetiri boda iz tih utakmica nisu los rezultat.. Derbi ko derbi, odlucuju detalji koji nemaju veze sa formom, bodovnim saldom i ostalim statistikama vezanim za igru i nikada se nezna ko ce dobiti.. Ja ne bih bio nezadovoljan bodom iz te utakmice..

Lijepo je biti i jesenji prvak, mada je to po meni apsolutno nebitno.. Proljece je uvjek bilo nase i ne vidim razlog da tako ne bude i ove sezone.. Probati na zimu prodati Svraku, cisto radi finansijske konsolidacije jer kako stvari stoje lova nam je neophodna.. Bilo bi lijepo probati dovesti i kakvog napadaca koji bi bio ozbiljna konkurencija Adilovicu.. Ovaj Ancic iz Zrinjskog bi bila savrsena opcija ako je realno ocekivati da ga mi mozemo dovesti posto ne znam detalje oko njegovog ugovora i cijene..

I na kraju, mozda i najbitnije je da napunimo stadion u svakoj nasoj domacoj tekmi do polusezone i na taj nacin vratimo klubu dio novca koji smo mu izbili u proteklom vremenu raznim glupostima i potruditi se da se te gluposti vise ne desavaju..
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 okt 2012, 11:06

Po meni ce trebati velika podrska do kraja. Ne treba sada prjetjerivati pa istaci da se ocekuje nekih 8.000 do 10.000 u narednim tekmama. Treba biti realan pa ocekivati maksimalno 6.000, ali upravo tih 6.000 dovoljnih, ne onih koji ce sranja praviti, vec pravi oni koji ce se ustati sa svojih mjesta i podrzati nase momke. Vise je ocgledno da je podrska zaista potrebna. Kao sto iznad covjek fino napisa, sve ove ekipe koje nam dodu kuci ce igrati bunker, a tesko se nosimo sa tim. Nase je da im priredimo paklen docek, da se izgube po terenu, sto bi nasim momcima otvorilo laksa vrata kao ostvaranjenju boljeg rezultata. ;)

Takoder sam misljenja da ce protiv Olimpica biti pravo guravo. Ovi sto imaju kartone trebali bi se ocitisti prije tog mece, jer ce ovi pokusati na sve nacine da ispovociraju nase. U ovom mecu kao i mecu poslije ovoga (derbiju) vidim kljuc u uspjehu. Ako uspijemo ove dvije prepreke preskociti bez problema, mislim da cemo opet uhvatiti voz koji nam daje pobjednicki mentalitet.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 11 okt 2012, 11:13

znal neko rezultate nasih omladinaca(treba li su juce odigrati zaostale utakmice) hvala
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 okt 2012, 11:38

Kako prenosi hrvatski globus.jutarnji.hr od proljeća 2015. počinje regionalna liga sa 16 klubova iz osam zemalja. Nogometni analitičar Darko Hudelist otkriva veliki plan evropske nogometne organizacije UEFA da se za države s područja nekadašnje Jugoslavije – Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Makedoniju i Crnu Goru – te Bugarsku i Mađarsku organizira srednjoevropsko-balkanska liga, čemu su predstavnici nacionalnih saveza nedavno iskazali potporu na sastanku u Budvi. Što znači da bi za tri godine ponovo gledali međusobne okršaje Sarajeva i Željezničara sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Dinamom, Hajdukom...
BUDI ŽELJO !!!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 okt 2012, 11:49

Nemojte ljudi ove regionalne molim vas, dosta je bilo rata :? :? :?

Evo Joši dobio papire ..

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 11 okt 2012, 11:50

Pojačala bi se kvaliteta u fudbalu, al' rane su još svježe.
ESTRANEI ALLA MASSA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 okt 2012, 12:20

AboveTheLaw je napisao/la:Evo Joši dobio papire ..
Bolje da nije :mrgreen: .. Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom i mislim da oba Colica moraju biti povrijedjena da bi ovaj dobio sansu, a opet mislim da bi i tada imali puno boljih rjesenja medju juniorima od njega..
BUDI ŽELJO !!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 okt 2012, 12:35

champions1921 je napisao/la:
Bolje da nije :mrgreen: .. Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom..
Da Amar nije nesto vidio u njemu nebi ga sigurno doveo.Amar jako rijetko grijesi.A sto se tice regionalne lige,bila bi dobra sa sportskog aspekta.Sto se tice sigurnosti,pa brate neka udare zabranu dolaska gostujucih navijaca osim kada igraju klubovi iz iste drzave,Recimo Zeljo protiv Sarajeva,Partizan protiv Zvezde itd.A za ove ostale utakmice neka udare zabranu i vozdra.A da bi se sprijecilo da ovi nasi indijanci dolaze na tekmu (mislim na gradjane koje zive ovdje a navijaju za klubove iz susjednih zemalja) neka udare pravilo da se kartu za tu tekmu mogu kupiti samo oni navijaci koji posjeduju godisnju kartu.i da ti navijaci mogu kupiti maksimalno 3 ulaznice.Naravno uz pokaz godisnje prilikom kupovine.Time bi se mozda i povecala kupovina godisnjih karata,jer bi raja imala priliku gledati koliko toliko kvalitetniji fudbal.a uz to sprijecio bi se upad indijanaca
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 okt 2012, 12:52

Bolje da nije :mrgreen: .. Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom i mislim da oba Colica moraju biti povrijedjena da bi ovaj dobio sansu, a opet mislim da bi i tada imali puno boljih rjesenja medju juniorima od njega..
Zasto tolika negativa oko momka, mozda uz papire dodju i sponzori :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 okt 2012, 12:55

propuh je napisao/la:
Zasto tolika negativa oko momka, mozda uz papire dodju i sponzori :D
Bog te cuo.. I meni je to prvo palo na pamet kada je dosao.. Neko je napisao da mu je stari vlasnik taxi kompanije mada bi ja vise volio SONY, HONDU i sl.. :lol:
BUDI ŽELJO !!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 okt 2012, 12:58

champions1921 je napisao/la: Bog te cuo.. I meni je to prvo palo na pamet kada je dosao.. Neko je napisao da mu je stari vlasnik taxi kompanije mada bi ja vise volio SONY, HONDU i sl.. :lol:
Zar je bitno ko ce biti nesto cisto sumnjam da je on tu doveden tek tako nesto ima u pozadini, a ja se nadam sponzorima ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 okt 2012, 13:00

TMovac je napisao/la:
Bolje da nije :mrgreen: .. Rece onaj trolas "paranoja" jednom: i budala zna sto je Amar doveo Josia.. Ja brate ne znam jer frajer veze nema sa fudbalom..
Da Amar nije nesto vidio u njemu nebi ga sigurno doveo.Amar jako rijetko grijesi.A sto se tice regionalne lige,bila bi dobra sa sportskog aspekta.Sto se tice sigurnosti,pa brate neka udare zabranu dolaska gostujucih navijaca osim kada igraju klubovi iz iste drzave,Recimo Zeljo protiv Sarajeva,Partizan protiv Zvezde itd.A za ove ostale utakmice neka udare zabranu i vozdra.A da bi se sprijecilo da ovi nasi indijanci dolaze na tekmu (mislim na gradjane koje zive ovdje a navijaju za klubove iz susjednih zemalja) neka udare pravilo da se kartu za tu tekmu mogu kupiti samo oni navijaci koji posjeduju godisnju kartu.i da ti navijaci mogu kupiti maksimalno 3 ulaznice.Naravno uz pokaz godisnje prilikom kupovine.Time bi se mozda i povecala kupovina godisnjih karata,jer bi raja imala priliku gledati koliko toliko kvalitetniji fudbal.a uz to sprijecio bi se upad indijanaca
Dobar prijedlog zaista. Generalno gledajuci, sve se moze samo je potreban dobar interes, a takoder misljenja sam da je svim balkanskim timovima dodijalo gledati kako je vrhunac jednog balknaskog tima ulazag u grupnu fazu jednog u UEFA takmicenja, i onda ako i uspije doci do grupa dozive krah. Sta onda slijedi? Opet proces iznova, sljedecih 10 godina me nema nigdje i onda sam opet u poziciji da igram u grupama.

Sto se tice Josija, ne znam stvarno sta se svi pravite veliki strucnjaci kada covjek nije ni odigrao niti jedne generalne utakmice za nas. Uredu, grijesi, levet (kako ga drugi nazivaju) ali covjek je dosao iz amaterske lige. Tako je i vecina za Nyemu govorila, a kada je covjek otisao tada se primijetilo koliko on fali zapravo.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 okt 2012, 13:18

DzoleZeljo je napisao/la:Sto se tice Josija, ne znam stvarno sta se svi pravite veliki strucnjaci kada covjek nije ni odigrao niti jedne generalne utakmice za nas. Uredu, grijesi, levet (kako ga drugi nazivaju) ali covjek je dosao iz amaterske lige. Tako je i vecina za Nyemu govorila, a kada je covjek otisao tada se primijetilo koliko on fali zapravo.
Brate nisam strucnjak ali imam oci.. Josidi je 26 godina i ja bih volio da napreduje ali imamo svoj omladinski pogon gdje ima boljih igraca tako da jedino logicno objasnjenje je u ovome sto "propuh" pominje.. Evo ti gdje je igrao i kako je igrao:
http://www.saintleolions.com/sports/mso ... hun%20ib3b
BUDI ŽELJO !!!

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 11 okt 2012, 13:41

kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-na ... roki/89533

Samo da se zna, da ne bi bilo neke zabune.
bas ono i kad logicno pogledas vase uspjehe bas ste ono najbolji,ma svaka cast

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 11 okt 2012, 13:43

on nije bezveze doveden amarov plan ce se ubrzo otkriti :)
8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 okt 2012, 13:46

@Hz-Sa - Joj ti ove muha sto hoda, ja kontam meni muha po PC hoda. :lol: :lol: :lol:

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 11 okt 2012, 13:48

DzoleZeljo je napisao/la:@Hz-Sa - Joj ti ove muha sto hoda, ja kontam meni muha po PC hoda. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.