Nemoj tako covjece, zar ne vidiš da su nekakvi igraci Swansealone i onaj Arteta bolji od njegaM4kaveli je napisao/la:Xavi je najbolji igrac na svojoj poziciji svih vremena.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nemoj tako covjece, zar ne vidiš da su nekakvi igraci Swansealone i onaj Arteta bolji od njegaM4kaveli je napisao/la:Xavi je najbolji igrac na svojoj poziciji svih vremena.
Po čemu to?M4kaveli je napisao/la:Izmedju njih dvojice odlucuju nijanse.
Pirlo ima 10 puta bolji sut, bolju dugu loptu, Xavi ima bolji kratki pas, one touch play, bolja tehnika i moze vise trcat od talijana.
Pregled igre je nenormalno dobar kod obojice. Vjerovatno se takvi igraci radjaju jednom u 100 godina ..
Mene si sad privukao ovim "Čovjek ni od Pirla nije bolji".AllGunsBlazing je napisao/la:Covjek ni od Pirla nije bolji, a da bude najbolji svih vremena. Smijesno. Dobar igrac, ali ne toliko.
Da mi je znati kakv tempo on diktira i kome, njegova je uloga da uzme loptu i da je doda metar, eventualno 5 metara do sebe, jer drugacije ne zna.SiamoNoi je napisao/la:
Mourinho inzistirao na Modrićevu dolasku,a nije ga uopće dobro poznavaoBudalaštine od strane novinara.Mourinho savršeno dobro zna za što mu treba Modrić.
Ljudi moraju shvatit da Modrić nije igrač kojeg će se koji će po sezoni dat masu golova i asistencija jer to niti nije niti je ikad bio njegov zadatak.Modrić je nešto kao Pirlo,Xabi Alosno...deep lying playmaker.I sigurno je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji.Njegovo je da diktira tempo igre,daje jednostavne paseve prema naprijed,prema krilima itd.To je sve što se od njega traži i to on radi jako dobro i zato je tu gdje je.Ovo da je precijenjen su najobičnije gluposti.Forumaši kažu da je precijenjen i to je tako,ali to što ga cijene Mourinho,Ferguson i drugi to ništa.![]()
Mislim da je to vise zahvaljujuci jacoj Barceloni .Kako je Farsa jacala ,tako je i Xavi postajao sve bolji i bolji .Šta se desilo? Iz sezone u sezonu je postajao sve bolji i bolji. Da l' to dovoljno govori o njemu?
Govorio sam o poziciji i tipu igrača.Modrić je tip igrača sličan Pirlu,Xabi Alonsu,Xaviju itd.azTer je napisao/la:modrić nije ni približno nešto kao pirlo, a kamo li xabi alonso.
pogotovo GomezSiamoNoi je napisao/la:O Toressu i Modriću se već naveliko pričalo tako da nećemo opet.
Zanima me...zbog čega Gomez i Khedira?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.