Nije tačno ja Papeta poštujem kao igrača ja to nisam rekao, ali kao trener je bez veze, nema ponašanje trenera, i neznalica je, moraju mu novinari postavljati pitanja koja njemu odgovaraju jer ako ga počnu peckati sa njemu baš ne prijatnim pitanjima zna bježati od novinara i vrlo se drsko ponašati to je fakat. Pa nismo mi Vi i nismo mi takvi da odmah povezujemo komitet sudije i sve ostalo, kad vam ne ide.powerplay je napisao/la:Neznam zašto otvoreno ne kažeš, smeta mi Pape što je Pitar, a ne, izmišljaš neke razloge koje nemožeš potkrijepiti činjenicama.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Majstor Karatea
Nikca;
jel ispit zrelosti u Parizu..?
Imao ga i Ciro,Portugal je stepenik vise u odnosu na nas,mnogo su jaci..
jel ispit zrelosti u Parizu..?
Imao ga i Ciro,Portugal je stepenik vise u odnosu na nas,mnogo su jaci..
Kako si to uspio.Vise je nego ocito da ti nisi ni bio rodjen kad je ovaj objesio kopacke o klin.Da bi nekog postovao u vezi necega,potrebno da se u to uvjeris.You tube i nije neka mjerodavna stvarcica,tamo i Lazari postaju ekstra napadaci.Nikica je napisao/la:Nije tačno ja Papeta poštujem kao igrača ja to nisam rekao, ali kao trener je bez veze, nema ponašanje trenera, i neznalica je, moraju mu novinari postavljati pitanja koja njemu odgovaraju jer ako ga počnu peckati sa njemu baš ne prijatnim pitanjima zna bježati od novinara i vrlo se drsko ponašati to je fakat. Pa nismo mi Vi i nismo mi takvi da odmah povezujemo komitet sudije i sve ostalo, kad vam ne ide.powerplay je napisao/la:Neznam zašto otvoreno ne kažeš, smeta mi Pape što je Pitar, a ne, izmišljaš neke razloge koje nemožeš potkrijepiti činjenicama.
A drugo jako kontradiktorno je da ti navijas za klub ciji je trener milion puta poznatiji po drskom ponasanju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma pusti ga ba, samo nek priča, vidiš da je kontradiktoran. Pape stvarno svoj pasao radi za sad odlično i treba pustiti čovjeka da odradi kvalifikacije do kraja, a ako mu već neko ne želi pružiti podršku, nek radije šuti a ne praviti nekakve nemire i kudi čovjeka nekim izmišljenim opaskama koje nemaju veze sa vezom. Pape sretno uz tebe smo.
U novi boj...
kada su imenovali papeta za selektora, moram priznati da sam bio jako skeptican. jer je on opsta suprotnost u odnosu na ciru.
medjutim u medjuvremenu sam promijnio misljenje. mislim da odlicno radi svoj poso. ne laprda previse. uvijek je stalozen i redovno pokusava da dovede neke nove igrace u reprezentaciju..
medjutim, ovaj kvalifikacioni ciklus je kljucni. mislim da imamo dovoljno kvaliteta da odemo na SP. tu zrelost trebaju pokazati.
na kraju ciklusa mozemo konacno ocijeniti papetov rad!
nek mu je sretno
medjutim u medjuvremenu sam promijnio misljenje. mislim da odlicno radi svoj poso. ne laprda previse. uvijek je stalozen i redovno pokusava da dovede neke nove igrace u reprezentaciju..
medjutim, ovaj kvalifikacioni ciklus je kljucni. mislim da imamo dovoljno kvaliteta da odemo na SP. tu zrelost trebaju pokazati.
nek mu je sretno
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Da nam hoce Vahid Halilhodzic biti sledi selektor... sve njegove pozitivne statistike i iskustvo pricaju kako je predobar trainer
Sve to stoji,ali jesi li ti ikad cuo za Caps LockSapce je napisao/la:kada su imenovali papeta za selektora, moram priznati da sam bio jako skeptican. jer je on opsta suprotnost u odnosu na ciru.
nek mu je sretno

Sala mala.
Susic je ok,i svi oni sto su ga ismijavali za njegov teleci pogled su sami rudonje!

- katapult81
- Kontakt:
Vala.., ja mu još uvijek ne vjerujem, već me je počeo nervirat' sa nekim svojim izjavama: ''Nije sve gotovo i ako izgubimo dole
Ni Salpingidis, po mom mišljenju, neće igati''. Isto k'o da tješi sam sebe i traži opravdanje u slučaju poraza
Ključne utakmice tek treba da odigramo. U slučaju da se ispostavi da sam pogriješio, niko sretniji od mene. 

-
- Kontakt:
Pa upravu je selektor. Rekao je da idemo da pobijedimo ili da bod izvucemo. Ali upravu je da iako izgubimo nije smak svijeta. Kod nas se u novinama i medju ljudima dize frka kao da je biti il ne biti. Igra se tek treca utakmica od ukupno 10. Niko se nije naigrao protiv Grka a pogotovo u Grckoj.katapult81 je napisao/la:Vala.., ja mu još uvijek ne vjerujem, već me je počeo nervirat' sa nekim svojim izjavama: ''Nije sve gotovo i ako izgubimo doleNi Salpingidis, po mom mišljenju, neće igati''. Isto k'o da tješi sam sebe i traži opravdanje u slučaju poraza
![]()
![]()
Ključne utakmice tek treba da odigramo. U slučaju da se ispostavi da sam pogriješio, niko sretniji od mene.
- katapult81
- Kontakt:
Niko i ne kaže da je smak svijeta ali o porazu se ne priča sve dok ne odigraš utakmicu i budeš poražen. Sad kad se pripremamo za utakmicu sa grcima, nema potrebe spominjati poraz u bilo kakvom kontekstu.AÐ_Official je napisao/la:Pa upravu je selektor. Rekao je da idemo da pobijedimo ili da bod izvucemo. Ali upravu je da iako izgubimo nije smak svijeta. Kod nas se u novinama i medju ljudima dize frka kao da je biti il ne biti. Igra se tek treca utakmica od ukupno 10. Niko se nije naigrao protiv Grka a pogotovo u Grckoj.katapult81 je napisao/la:Vala.., ja mu još uvijek ne vjerujem, već me je počeo nervirat' sa nekim svojim izjavama: ''Nije sve gotovo i ako izgubimo doleNi Salpingidis, po mom mišljenju, neće igati''. Isto k'o da tješi sam sebe i traži opravdanje u slučaju poraza
![]()
![]()
LJudi igrali smo protiv spanije portugala francuske pa nas naguzove prolazili a grci su buranija za te ekipe ajmo BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO da gazimo aleksanrovce!!!
-
- Kontakt:
Takooo jeeee staaaari !!!Kvota je napisao/la:LJudi igrali smo protiv spanije portugala francuske pa nas naguzove prolazili a grci su buranija za te ekipe ajmo BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO da gazimo aleksanrovce!!!

"Imam deset sigurnih igrača, još jednog moram odlučiti. Može to biti Medunjanin, može Zukanović, a i Stevanović. Od njih trojice igrat će jedan, a najbliži sastavu je mali Stevanović, koji me oduševio protiv Walesa i još sam pod dojmom njegove partije u toj utakmici", kazao je Sušić"
Kakve veze imaju ova trojica igraca da moze imati dilemi izmedju njih?????
Stevan krilo,Zukan stoper,Mednunjanin centralni veznjak...Zaista ne vidim logike
Stevan krilo,Zukan stoper,Mednunjanin centralni veznjak...Zaista ne vidim logike

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ako bude igro zukanović, formacija 5-3-2 sa jako ofanzivnim mujdžom i salihovićem, i zahirovićem kao osiguračem na zadnjem veznom. ako bude igro medunjanin, formacija 4-4-2 sa dva zadnja vezna (zahirović i medunjanin, s tim da bi medunjanin bio malo ispred i više pomagao veznom redu/napadu). ako bude igro stevanović, formacija 4-4-2 sa jednim defanzivnim veznim (samo zahirović), a desno krilo stevanović (lijevo lulić, ofanzivni vezni miske).
Stevanovic verzija:gringobih je napisao/la:"Imam deset sigurnih igrača, još jednog moram odlučiti. Može to biti Medunjanin, može Zukanović, a i Stevanović. Od njih trojice igrat će jedan, a najbliži sastavu je mali Stevanović, koji me oduševio protiv Walesa i još sam pod dojmom njegove partije u toj utakmici", kazao je Sušić"
442 diamond -krila lulic i stevanovic zadnji vezni zaha kreativac miske
Medunjanin verzija: 442 sa medom i zahom u sredini,nesto defanzivnija od ove gore
Zukanovic verzija:
Zukanovic ide na stopera a Vranjes na LB ,Salihovic u sredinu i onda imas 442 sa misketom,lulicem,salihovicem i zahom u sredini..
Ja mislim da je to to..
Blancose, dijelim tvoje misljenje, hvala Bogu pa opet ima alternative i sada je pojedincima jasno koliko smo dobili Zukanovicem. Pape ce bez sumnje odabrati najboljih 11, malo se izbiriko u svemu ovome i ocekujem povoljan rezultat sutra, najmanje remi.L_blancos je napisao/la:Stevanovic verzija:gringobih je napisao/la:"Imam deset sigurnih igrača, još jednog moram odlučiti. Može to biti Medunjanin, može Zukanović, a i Stevanović. Od njih trojice igrat će jedan, a najbliži sastavu je mali Stevanović, koji me oduševio protiv Walesa i još sam pod dojmom njegove partije u toj utakmici", kazao je Sušić"
442 diamond -krila lulic i stevanovic zadnji vezni zaha kreativac miske
Medunjanin verzija: 442 sa medom i zahom u sredini,nesto defanzivnija od ove gore
Zukanovic verzija:
Zukanovic ide na stopera a Vranjes na LB ,Salihovic u sredinu i onda imas 442 sa misketom,lulicem,salihovicem i zahom u sredini..
Ja mislim da je to to..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Ultras1921
- Kontakt:
Dje zivi Pape? Vec sam ga dvaput vidio u Kozumu na Breki.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- anonymousHD
- Kontakt:
Glup si Pape, nemaš pojma.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iako smo veceras osvojili bod,takticki postavljeno preprepreprepreLOSE!!
Sporas Medunjanin,umjesto brzog Stevanovic protiv sporih grka??
Ibisevic na krilu,gdje se potrosio do 70min. i naravno bio bezopasan!?Misimovic bez pomoci,a Lulic igrao neku 'lutalicu',jer zbog tog disbalansa nije mogao biti na svojoj prirodnoj poziciji i probijati po boku.Sve ovo pomenuto nije najgore,najgora ce biti glorifikacija ovog boda,a greske ce se zanemariti kao i uvijek.Nazalost!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.