FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajPrice » 10 okt 2012, 23:09

Sarajlijc@ je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Ma ima rijesenja uvijek,zasto ne pokusati sa Saidom na njegovoj poziciji,a u vatru gurnuti nekog napadaca.
Kralju zato sto Said ne moze pretrcati oko 10 km koliko Ses pretrci svaku tekmu i nije prgav i defanzivan igrac kao Sesar ;)
E jbg onda kukaj jos :D

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 10 okt 2012, 23:39

powerplay je napisao/la:Čomor je igač koji pretrči koliko i Sesar i jedini koji je koliko toliko mogao poklopiti njegov poziciju, znao sa da ćemo zakukati za njim :mrgreen:

Comor je igrac koji moze zakrpiti bilo koju poziciju na terenu, e jos ga na Golu nisam gledo :D

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 10 okt 2012, 23:44

Pitari, izgubili ste velikog covjeka, Hordasa od glave do pete!

Jos uvijek ne mogu da vjerujem sta se desilo. :(

Vojo kralju pokoj ti dobroj i veseloj dusi i da ti je laka nasa bosanska gruda brate...(
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 okt 2012, 00:14

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: De nam više recite za sta nam dolaze racuni 400 ili 500k ? Vi znate a mi ne znamo za to?
Sta je to? Jesu to kazne ili nesto više što vi navijaci zeljeznicara znate a mi kao ne znamo??? :o
kvesic vrijedi mozda ne bas tolike pare, ali sigurno vrijedi pun, dok je cola puno slabiji i puno manje vrijedi, dok zlatkovic i tatomirovic, tatomirovic prelos u ofanzivi, ne prelazi svoju polovicu, a znamo sta je zadatak bekova, dok za zlatkovica ne znam sta reci, ali sigurno je da ne moze otici za 200 000 eura, dok bi se o tatomirovicu dalo diskutovati zbog duzine ugovora, kojeg je nedavno produzio.smijesna ti je prica poredjenja kvesica i zlatkovica bgm.[/quote]

Previše ste vi svoje napuhali....ove godine ste mnogo lošiji nego prošle..ali imate pomoc "vanzemaljaca" pa vam pobjede i kad ste najlosiji ne dolaze u pitanje

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 okt 2012, 00:28

samosarajvo je napisao/la: Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?
:lol:
Nisu nadoknadivi, daleko smo deficitarni protiv jacih ekipa na tim pozicijama, a bas si dobro opisao, igraci Zelje na istim pozicijama vrijede 3 puta vise od igraca Sarajeva, osim mozda par pojedinaca... Kakav Zlatkovic, kakav Tatomirovic BGTE, ko je cuo za njih ???? Ko igra u mladoj reprezentaciji ??? Nisi dobar, ebu te vanzemaljci u mozak...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 okt 2012, 00:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?
Nisu nadoknadivi, daleko smo deficitarni protiv jacih ekipa na tim pozicijama, a bas si dobro opisao, igraci Zelje na istim pozicijama vrijede 3 puta vise od igraca Sarajeva, osim mozda par pojedinaca... Kakav Zlatkovic, kakav Tatomirovic BGTE, ko je cuo za njih ???? Ko igra u mladoj reprezentaciji ??? Nisi dobar, ebu te vanzemaljci u mozak...
Cuj 3 puta vise :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

payton

Post Postao/la payton » 11 okt 2012, 07:23

čemu dilema..kod njih i junior vrijedi milion eura ..samo im nešto ne plačaju feninga kad odu
YES.WE.DID.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 11 okt 2012, 12:03

payton je napisao/la:čemu dilema..kod njih i junior vrijedi milion eura ..samo im nešto ne plačaju feninga kad odu
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 11 okt 2012, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 okt 2012, 12:17

RIP VOJO
Zna li ko od cega je covjek umro .? Kad je sahrana,ima li ko vise informacija. :!:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 okt 2012, 20:09

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Igraju u mladoj repki hahahah...cuj ko je cuo za njih...e ne vjerujem.Igro je i zlatkovic za srbijansku mladu repku a na kraju zavrsio u Pl BiH i ocima vidio,kao sto ni ti tvoji sto vrijede 3 puta vise, seniorsku repku bilo koje zemlje hahha.

Slazem se da su malo skuplji, prvenstveno jer su mladji,opet je razlika u 2-3 godine a ne 7-8, i jer trenutno igraju za tu mladu repku.Ta razlika se mozda moze gledati u par desetina hiljada...maraka naravno...
cuj 3 puta hahahahhahaha
smijeh ti se smije

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 okt 2012, 20:34

Uz niz kazni koje je jučer izreklo Stegovno povjerenstvo NS BiH pod predsjedanjem Gorana Kosorića, najzanimljivija je ona o suspenziji svih službenih osoba utakmice 8. kola Premijer lige BiH Sarajevo – Široki Brijeg (2:1) odigrane 30. rujna na Koševu, te postupka protiv FK Sarajeva, organizatora utakmice:
"Nažalost, do ovoga postupka ne bi ni došlo da nije bilo napisa u Večernjem listu, jer službene osobe s utakmice (glavni sudac Pajić, pomoćnici Perić i Janjić, četvrti sudac Stankić, kontrolor Gigović, opunomoćenik Čovčić op.a.) u svojim izvješćima ni slova nisu napisale o izgredima, posebice nacionalističkim divljanjima. Sada smo od svih znjih zatražili dopunska izvješća, a kada stignu slijede kazne. Ne znam još kakve, ali mogu vam jamčiti da će biti " i jake i velike", sukladno pravilniku", kaže za mostarski list Goran Kosorić, predsjednik Stegovnoga povjerenstva NS BiH:
- Sramota je, žalosno je i bezobrazluk je što je tako i što su službene osobe zatajile ono što se dogodilo. Kazne neće biti žestoke samo njima, nego i organizatoru, FK Sarajevu.
Podsjećanja radi, tijekom utakmice s tribina nije prestajala pirotehnička paljba, niti uzvici: Ustaške pič.., lištičke pič.. i drugi, istaknut je golemi transparent: "U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Lišticu tad zaboravite, jer se u nju vratiti nećete".
Nisu u pitanju bili pojedinci, prije bi se reklo da se samo pojedinci nisu uklopili u opće ozračje na "našem najvećem stadionu".
Uz službene osobe i mediji su redom sve znalački prešutjeli, čak ni gledatelji u izravnom tv prijenosu nisu vidjeli ni čuli što se sve događalo.
FK Sarajevo je osudio samo napad na autobus s nogometašima Širokoga Brijega na Stupu, ali ne i nacionalistička i druga divljanja za vrijeme susreta na Koševu.
Željeznicar za život cijeli !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 okt 2012, 20:48

vidis da ti se i legenda devils smije :mrgreen:
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 okt 2012, 20:49

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vidis da ti se i legenda devils smije :mrgreen:
:roll: :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 okt 2012, 20:51

irh je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vidis da ti se i legenda devils smije :mrgreen:
Zanimljiv pokušaj uvlačenja u guzicu našoj legendi :lol:
ne mozes se izvuci, ono sto si postavio je isfur za sva vremena :mrgreen:
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 okt 2012, 20:51

Vas to dvojica rijesite preko pp ovdje nemojte i mene izbacite iz ovoga please. ;) :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 okt 2012, 20:56

Mojne ga TM beze ti je to mozes dobiti ban i sta onda? ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 okt 2012, 20:58

DevilS je napisao/la:Mojne ga TM beze ti je to mozes dobiti ban i sta onda? ;)
yebo ban legendo, ne moze ovo mi pisati/govoriti
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 okt 2012, 21:00

Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me? :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 okt 2012, 21:01

DevilS je napisao/la:Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me? :)
tebe ne moram poznavati, ti si fenomen, ja ti najozbiljnije kazem da si legenda, zato sto s tobom nikad nije dosadno na ovom forumu, nije nikakva sprdancija Boga mi
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 okt 2012, 21:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me? :)
tebe ne moram poznavati, ti si fenomen, ja ti najozbiljnije kazem da si legenda, zato sto s tobom nikad nije dosadno na ovom forumu, nije nikakva sprdancija Boga mi
Haj ako je to tako povjerovacu i hvala ti za taj kompliment ako se moze to tako nazvati. ;) :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Pantelija, Tarapi, TETRAPAK i 17 gostiju.