castro27 je napisao/la:Ma **** ce bit ugodna atmosfera kad je to izmedju Radnickog i Slobode bila neka sportska atmosfera,ja nebi preporucio nikome iz Tuzle da dolazi jer ovi momci u Lukavcu su stvarno nenormalni huligani,pa oni jedva cekaju da pocne ta tekma,provjereno sam nacuo da Fukarama slijedi Dzehenem u Lukavcu zato bolje sjedite kod kuce nego da se gombate sa 1000 nabildanih Lukavackih budala jer na ovu utakmicu ce da dodju i momci iz stare garde njih oko 150+ 600 vjernih siouxa i oko 300 malo normalnijih huligana,a stadion ce biti dupke pun stampa se i karta vise. SAVJET ZA FUKARE PONESITE SLJEMOVE AKO MISLITE SACUVATI GLAVE.
Druže zbunio si me sad,jel nas čeka 1000 nabildanih Siouxa + 150 stara garda Siouxa +600 vjernih Siouxa + 300 normalnih Siouxa?castro27 je napisao/la:Ma **** ce bit ugodna atmosfera kad je to izmedju Radnickog i Slobode bila neka sportska atmosfera,ja nebi preporucio nikome iz Tuzle da dolazi jer ovi momci u Lukavcu su stvarno nenormalni huligani,pa oni jedva cekaju da pocne ta tekma,provjereno sam nacuo da Fukarama slijedi Dzehenem u Lukavcu zato bolje sjedite kod kuce nego da se gombate sa 1000 nabildanih Lukavackih budala jer na ovu utakmicu ce da dodju i momci iz stare garde njih oko 150+ 600 vjernih siouxa i oko 300 malo normalnijih huligana,a stadion ce biti dupke pun stampa se i karta vise. SAVJET ZA FUKARE PONESITE SLJEMOVE AKO MISLITE SACUVATI GLAVE.
Matematika je hebenaSultanSulejman je napisao/la:Druže zbunio si me sad,jel nas čeka 1000 nabildanih Siouxa + 150 stara garda Siouxa +600 vjernih Siouxa + 300 normalnih Siouxa?castro27 je napisao/la:Ma **** ce bit ugodna atmosfera kad je to izmedju Radnickog i Slobode bila neka sportska atmosfera,ja nebi preporucio nikome iz Tuzle da dolazi jer ovi momci u Lukavcu su stvarno nenormalni huligani,pa oni jedva cekaju da pocne ta tekma,provjereno sam nacuo da Fukarama slijedi Dzehenem u Lukavcu zato bolje sjedite kod kuce nego da se gombate sa 1000 nabildanih Lukavackih budala jer na ovu utakmicu ce da dodju i momci iz stare garde njih oko 150+ 600 vjernih siouxa i oko 300 malo normalnijih huligana,a stadion ce biti dupke pun stampa se i karta vise. SAVJET ZA FUKARE PONESITE SLJEMOVE AKO MISLITE SACUVATI GLAVE.
![]()
![]()
![]()
Zabrinuo me je pravo.harry_90 je napisao/la: Matematika je hebenaon najavljuje prvo 1000 nabildanih budala,pa poslije ce tu biti i oko 30 normalnih uz ovih 750 vjernih indijanaca ??
Nema Mirze Čejvanovića zbog kartona to se zna sigurno, a ostalo - vidjeti ćemo.SultanSulejman je napisao/la:jel vama kompletna prva postava ili vam neće igrati neki "bitni" igrači?
Hhehehehe zezaj ti:) pa mislim da je ovo najbolje što imamo trenutno na raspolaganju, možda probati sa Dinom u vezi, Kitića poslije ubaciti i Redžu ako treba, samo krenuti odmah u napad nema čekanja da strepim onda do kraja kao na prošlim utakmicama.......Zoom088 je napisao/la:Jarane, dvije slike, rodni list...pa u decembru dođi na prozivku. Za šefa, naravno![]()
To majstore hajde da i to poslušamo i vidimo, i da ej ako može ba više od 10-tak minuta neki klip navijanja da se snimi u nedjelju....Zoom088 je napisao/la:Ček malo, evo ubacuju se na YT izjave trenera i kapitena obje ekipe pa ćeš čuti šta oni imaju za reći
Super ma ne sumnjam ja u vas vi ćete to da odradite profesionalno kao i uvijek dosad.......Zoom088 je napisao/la:Radićemo s dvije kamere (jedna za tekmu druga za tribine) pa ćemo vidjeti šta će ispasti od svega toga. Potrudićemo se uglavnom
Bravo, cestitke vama, vi ste pravo odani svom klubu, jos jednom BRAVO !Zoom088 je napisao/la:Radićemo s dvije kamere (jedna za tekmu druga za tribine) pa ćemo vidjeti šta će ispasti od svega toga. Potrudićemo se uglavnom
Ko će ako nećemo mi!Maniaacs je napisao/la:Bravo, cestitke vama, vi ste pravo odani svom klubu, jos jednom BRAVO !Zoom088 je napisao/la:Radićemo s dvije kamere (jedna za tekmu druga za tribine) pa ćemo vidjeti šta će ispasti od svega toga. Potrudićemo se uglavnom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.