KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Gavijalov
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Gavijalov » 05 okt 2012, 02:55

Zvezda je samo bacila pare dovodeći skupe igrače za, tobože, osvajanje lige. Jednostavno nije to ta japija. Samo će džaba baciti pare. Zvezda ima kompleks prosječnosti, a pogotovo kompleks "Partizana", zbog kojeg je najbolje da se taj klub posveti produkciji igrača i da preživljavaju od njihove prodaje, a da se ne upuštaju u ganjanje rezultata jer će imati možda malo bolji rezultat uz mnogo više potrošenih para.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 okt 2012, 10:18

Gavijalov je napisao/la:Zvezda je samo bacila pare dovodeći skupe igrače za, tobože, osvajanje lige. Jednostavno nije to ta japija. Samo će džaba baciti pare. Zvezda ima kompleks prosječnosti, a pogotovo kompleks "Partizana", zbog kojeg je najbolje da se taj klub posveti produkciji igrača i da preživljavaju od njihove prodaje, a da se ne upuštaju u ganjanje rezultata jer će imati možda malo bolji rezultat uz mnogo više potrošenih para.

Ne zna se jos jesu li bacili pare,na kraju se radi obracun..Vidjet cemo hoce li biti duga prema igracima ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 okt 2012, 16:48

Videcemo...
Vlada za sada od mene ima punu podrsku dok vidimo kako ce sve to da ide,jer verujem da ce napredak u odnosu na Lazica da se ostvari,e sada da li ce to biti dovoljno da zadovolji nase apetite i dovoljno da se zadrzi na klupi Crvene zvezde videcemo.Na zalost nisam u Beogradu pa da gledam sa tribina Crvena zvezda-Olimpija ali nadam se da cu uspeti na telki da sagledam.
Sretno Vladi u nastavku,sretno momcima protiv Slovenaca,sretno im u nastavku a na njima je da opravdaju potencijal ove ekipe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 okt 2012, 19:53

Cestitam,fino ste iskoristili slabost Olimpije a to je skok igra,gdje su u prve 3 bili slabiji od protivnika!!
Samo naprijed.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 okt 2012, 19:55

lumani je napisao/la:Cestitam,fino ste iskoristili slabost Olimpije a to je skok igra,gdje su u prve 3 bili slabiji od protivnika!!
Samo naprijed.
Još uvijek stojiš iza onoga što si rekao za Savovića i Brauna? :)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 okt 2012, 19:59

braoolyo je napisao/la:
lumani je napisao/la:Cestitam,fino ste iskoristili slabost Olimpije a to je skok igra,gdje su u prve 3 bili slabiji od protivnika!!
Samo naprijed.
Još uvijek stojiš iza onoga što si rekao za Savovića i Brauna? :)
hehe,ja fino napisa da su ih svi nadskakali u 3 utakmice ;) niste prvi,treci ste po redu ;)
Jaci timovi dolaze,pa cemo o tome.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 okt 2012, 20:24

Hvala Savovicu sto mi spasi kolo u fantazi ligi :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 okt 2012, 21:48

sasagmp je napisao/la:Hvala Savovicu sto mi spasi kolo u fantazi ligi :D
Hvala Baderu,j**o Savovica. :lol: 8-)
Braco 58 index,da mu **** kevu ko ga ima ce zestoko da profitira. 8-)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 okt 2012, 15:14

Nema više Filip Must Play, svaka mu čast na ovom potezu, shvatio je da je tako najbolje za Zvezdu a i za njega.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 okt 2012, 23:25

Veliko bravo za Filipa.Ispao je mnogo velika ljudina kakvog su mi ustvari i predstavljale osobe koje ga malo bolje poznaju od mene.Nije vise mogao da se nosi sa pritiskom,nije vise mogao da trenira sa takvim stresom i najbolje je za sve sto smo se rastali.Njemu sve najbolje u daljoj karijeri,mozda nekada i povrati bar onu formu kakvu je imao u FMP-u pre par sezona pa da mu jos jednom cestitamo.Ovako napravio je svima uslugu,a mi cemo vec naci nekoga u ekipi ko ce da podize atmosferu u ekipi svojim zajebancijama. ;)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 10 okt 2012, 01:23

Zao mi je Filipa, jer uvjek kad bi izgubili on je bio kriv, sta god uradi lose pratilo se sa posebnom paznjom i podsmjehom, samo zato je mu je otac predsjednik kluba, i imao je taj pritisak na ledjima i na kraju je napravio pravi potez, puno srece u nastavku karijere. :(
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 okt 2012, 14:56

Jbg propadose price o drzavnom projektu No.1.Video sam danas papire o finansijskom poslovanju sasvim slucajno a uskoro ce biti poznate i javnosti pa ce mnogi da se razocaraju.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 okt 2012, 17:30

Lako je krojiti papire i praviti pokrica kada ti na celu projekta stoji gradonacelnik licno.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 okt 2012, 20:38

sasagmp je napisao/la:Lako je krojiti papire i praviti pokrica kada ti na celu projekta stoji gradonacelnik licno.
I potpredsjednik Vlade! Ili njegov brat... ma obojica!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 okt 2012, 20:46

Sta ce ti uzvicnik?Sta si se potresao? :D
Sami ste govorili kako Pesica Djilas placa licno...to moje reci nisu bile.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 okt 2012, 20:58

Koji "mi"? Ja sam te riječi vidio samo kod tebe i par puta na vašem forumu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 okt 2012, 21:03

Zvezdasi sta se desava :?:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 okt 2012, 23:13

Pešić trener Zvezde do 2014!
Dogovor pao u četvrtak uveče, u pristustvu gradonačelnika Beograda i predsednika KSS Dragana Đilasa
objavljeno 12.8.'11; autor: Vladan Tegeltija
Ključni pojmovi:
Svetilsav Pesic
,
Crvena zvezda
,
Dragan DJilas

Gotova stvar - Svetislav Pešić će biti novi trener Crvene zvezde! Dogovor proslavljenog stručnjaka i crveno-belih pao je u četvrtak uveče u Skupštini grada, uz prisustvo gradonačelnika i predsednika KSS Dragana Đilasa i Živorada Anđelkovića, njegovog prvog saradnika, nekada prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana i budućeg predsednika Skupštine Zvezde.

Kako saznajemo, Svetislav Pešić je dogovorio trogodišnji angažman u Zvezdi koja će na Skupštini u petak definitivno ozvaničiti saradnju sa FMP-om. Na čelo kluba doći će osnivač Pantera Nebojša Čović koji je više puta istakao da bi najviše voleo da upravo popularni Kari postane trener crveno-belih.

Svetislav Pešić je poslednji angažman u bogatoj i uspešnoj karijeri imao minule sezone u Valensiji koju je preporodio za samo nekoliko meseci i doveo je od borbe za opstanak u ACB ligi do bitke za fajnal-for Evrolige. Pešić je Crvenu zvezdu vodio u sezoni 2008/2009 i doveo je do finala Kupa Koraća i Superlige, kao i polufinala NLB lige.
Da ne bi trazio po vasim forumima,gde sam citao 200 puta iste stvari izvoli ovo.600 hiljada za godinu dana

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 okt 2012, 23:24

sasagmp je napisao/la:
Pešić trener Zvezde do 2014!
Dogovor pao u četvrtak uveče, u pristustvu gradonačelnika Beograda i predsednika KSS Dragana Đilasa
objavljeno 12.8.'11; autor: Vladan Tegeltija
Ključni pojmovi:
Svetilsav Pesic
,
Crvena zvezda
,
Dragan DJilas

Gotova stvar - Svetislav Pešić će biti novi trener Crvene zvezde! Dogovor proslavljenog stručnjaka i crveno-belih pao je u četvrtak uveče u Skupštini grada, uz prisustvo gradonačelnika i predsednika KSS Dragana Đilasa i Živorada Anđelkovića, njegovog prvog saradnika, nekada prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana i budućeg predsednika Skupštine Zvezde.

Kako saznajemo, Svetislav Pešić je dogovorio trogodišnji angažman u Zvezdi koja će na Skupštini u petak definitivno ozvaničiti saradnju sa FMP-om. Na čelo kluba doći će osnivač Pantera Nebojša Čović koji je više puta istakao da bi najviše voleo da upravo popularni Kari postane trener crveno-belih.

Svetislav Pešić je poslednji angažman u bogatoj i uspešnoj karijeri imao minule sezone u Valensiji koju je preporodio za samo nekoliko meseci i doveo je od borbe za opstanak u ACB ligi do bitke za fajnal-for Evrolige. Pešić je Crvenu zvezdu vodio u sezoni 2008/2009 i doveo je do finala Kupa Koraća i Superlige, kao i polufinala NLB lige.
Da ne bi trazio po vasim forumima,gde sam citao 200 puta iste stvari izvoli ovo.600 hiljada za godinu dana
Ne da ti se tražiti po našim forumima pa kopiraš ono što je napisao, ni manje ni više, nego Vladan Tegeltija? I već si prije ovo postavljao, rekao sam ti da nigdje ne piše da ga Đilas plaća. I gdje nađe 600 hiljada svega ti?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 okt 2012, 23:32

Ok neka bude tako,ali reci ti meni svrhu dogovaranja u skupstini grada?Ako Djilas nije upleten u dovodjenje zasto su se dogovarali tamo?
600 hiljada je insajd informacija.Mislis da je radio za manje?
PS. Tori Tomas igra za 7,5k e mesecno.Ona informacija koju sam napisao je pogresna i to bas bas pogresna.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, Napapijri, StevieG8, TripleThreat i 9 gostiju.