Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Teretana
kad ovako gledas izgleda tako lako
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma pustite vi sve to, hajmo svi crossfitat
[youtube][/youtube]
sinoc sam gledao duel USA vs. EU. Ovaj sport je predobar
Ovi momci i cure su fakat jaki i izdrzljivi, zavidim im. Dzaba nama teretana kad je vecina nas (realno) truhlovina teska. Treba izdrzat ovakav tempo. Cuo sam da su njihovi treninzi ubitacni. Valjda ima Crossfit klub i u Sarajevu, meni se ovo tako trenira 
[youtube][/youtube]
sinoc sam gledao duel USA vs. EU. Ovaj sport je predobar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Vidi,vidi,zamrla najmuskobastija tema
Gdje ste bilderi ?
Inace poceo sam ici ponovo u teretanu,2 sedmice kako sam krenuo i poslije prvog puta upala misica se dobi
Inace poceo sam ici ponovo u teretanu,2 sedmice kako sam krenuo i poslije prvog puta upala misica se dobi
Chelsea F.C.
i ja sam ponovo kreno i evo idem 2 mjeseca, i uvjek imam upale posle treninga. naravno na pocetku vise, sad sam se navikao i zanemarujem ih i lakse ih tijelo podnosi. kad ih nemam zapitam se da nisam nesto pogresno radio, i da napomenem nista ne koristim od dodataka prehrani.
- sef_mafije
- Kontakt:
armin dju je napisao/la:i ja sam ponovo kreno i evo idem 2 mjeseca, i uvjek imam upale posle treninga. naravno na pocetku vise, sad sam se navikao i zanemarujem ih i lakse ih tijelo podnosi. kad ih nemam zapitam se da nisam nesto pogresno radio, i da napomenem nista ne koristim od dodataka prehrani.
blage upale su dobre poslije treninga, onda znas da si ga dobro odradio
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Ja mislim da ti nisi bas najbolje upucen u ovaj sport i da imas odredjene predrasude. Ove ruke kajakasa su pod broj jedan pod "pump-om" jer se vidi da je slika snimljena nakon same utrke, sto ce reci da su misici pod tenzijom i veci su (a i izrazajniji) oko 2-3 cm nego u stanju opustenosti.Dylan Dog je napisao/la:Sad tek vidjeh sliku ovog Srbijanskog olimpijca,jbte kad je ovaj prošao na doping kontroli onda ne znam kako je uopće iko ikad pao![]()
Dalje, ima malo i opticke varke jer se vidi da se desna ruka nalazi blize fotografu nego samo tijelo, pa se samim time cini i vecom. Trece, covjek generalno na fotografijama izgleda malo "veci".
Ja znam dosta natural bodybuildera koji izgledaju pod pumpom ovako ili bolje. Stvar je u kontinuiranom radu, kada se bavis dizanjem tegova 6-7 godina i radis to pravilno, vjeruj mi da ces sigurno izgledati ovako uz dobru prehranu, bez ikakvih suplemenata.
Ja da spustim bodyfat za 6-7% izgledao bih poput ovog momka, a ne uzimam nista od suplementacije izuzev Whey Proteina. Stvar je samo u kvalitetnoj ishrani i uzimanju dovoljne kolicine proteina kroz nju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
A izvuko si taj post iz naftalina 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
vala bas.Dylan Dog je napisao/la:A izvuko si taj post iz naftalina
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- BluesForever
- Kontakt:
Sta radi sir i kajmak
,momak uopšte se ne puca nikakvim proteinima sranj..a i slicno,samo prirodno.[youtube][/youtube]
Kako se to puca proteinima,malo na objasni posto se vidi da si upucenBluesForever je napisao/la:Sta radi sir i kajmak,momak uopšte se ne puca nikakvim proteinima sranj..a i slicno,samo prirodno.
Ovi su mi najdraziBluesForever je napisao/la:Sta radi sir i kajmak,momak uopšte se ne puca nikakvim proteinima sranj..a i slicno,samo prirodno.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- BluesForever
- Kontakt:
Pucaju se proteinima,krhaju,havljaju valda ti je jasno,napušu se ko dušicazuka_TM je napisao/la:Kako se to puca proteinima,malo na objasni posto se vidi da si upucenBluesForever je napisao/la:Sta radi sir i kajmak,momak uopšte se ne puca nikakvim proteinima sranj..a i slicno,samo prirodno.
Hvala unaprijed
Ah te osobe koje nemaju pojma o onome što pričaju ali ih to ni sekunde ne sprječava da iznose svoje mišljenje o tome,jednostavno ih moraš voljeti 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Od koliko se godina (min) moze poceti trenirati.? 
- Amoxicillin
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Od koliko se godina (min) moze poceti trenirati.?
evo ti nešto..
http://todayswhisper.com/giuliano-straw ... -the-world" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Danas odem u teretanu nakon godine dane iskuljecenja od svih vrsta aktivnosti i fizickog napora.Evo sad se raspadam,ne mogu ruke da isrpavim,jedva kucam. 
1946
Mislim da smo ga razumeli sta je hteo reci.Dylan Dog je napisao/la:Ah te osobe koje nemaju pojma o onome što pričaju ali ih to ni sekunde ne sprječava da iznose svoje mišljenje o tome,jednostavno ih moraš voljeti
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imam sina 13 godina i zeli u teretanu.?
Pitanje- sa koliko godina se, moze poceti trenirati
Pitanje- sa koliko godina se, moze poceti trenirati
-
mambabalkan
- Kontakt:
A pucanje proteinima je kao neprirodno ili? Da mozda ne pokusavas reci da su proteini sad nezdravi? Ili mozda hoces da kazes da su sir i kajmak zdraviji izvori proteina nego naprimjer Whey protein?BluesForever je napisao/la:Pucaju se proteinima,krhaju,havljaju valda ti je jasno,napušu se ko dušicazuka_TM je napisao/la:Kako se to puca proteinima,malo na objasni posto se vidi da si upucenBluesForever je napisao/la:Sta radi sir i kajmak,momak uopšte se ne puca nikakvim proteinima sranj..a i slicno,samo prirodno.
Hvala unaprijed
,kada bi ih ubo iglom ispuhali bi,
a ja znam licno ovog momka,uopšte se ne koristi te proteine i ostala sranja,samo prirodno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.