Gotivim ga najvise sto je normalan lik, nije pun sebe.. isto protiv shity-aCartman je napisao/la:![]()
"Fuck, is that Ashley Young???"
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Gotivim ga najvise sto je normalan lik, nije pun sebe.. isto protiv shity-aCartman je napisao/la:![]()
"Fuck, is that Ashley Young???"
Vjeruj brate da je Hangeland sve gori zadnjih godina. Prije 2-3 godine je bio odlican, ali mislim da trenutno nije za United. Mnogo kiksa i za repku i za klub. Evo i u ovom proslom kolu je izgubio odlucujuci duel, i Southampton izjednacio. A kolo prije ga je Dzeko odgurnuo kao malo dijete.muamer985 je napisao/la:Evo citam zagrijan SAF za Hangelanda,moguce cak u zimskom prelaznom roku.Kolikom pratim epl,nesjecam se da je bio povrijeden.Jes da ima 31,ali moze sigurno 2-3 sezone na vrhunskom nivou igrat.Atlet ekstra klase,sa dobrom skok igrom.Rio i Vida su precesto il povrijedjeni ili je vidno da Rio ima problema na terenu.
Kiksa,ali je u rangu sa Riom i Evansom,i fizicki je jaci od njih.Naravno Rio prije par godina je bio stijena.Jes tek sedmo kolo,ali fulham je u gornjem djelu tabele,unatoc prodaje Dembelea i Dempsya.Ipak Brede je kapiten i glavni igrac jedne vise nego solidne ekipe.Cartman je napisao/la:Vjeruj brate da je Hangeland sve gori zadnjih godina. Prije 2-3 godine je bio odlican, ali mislim da trenutno nije za United. Mnogo kiksa i za repku i za klub. Evo i u ovom proslom kolu je izgubio odlucujuci duel, i Southampton izjednacio. A kolo prije ga je Dzeko odgurnuo kao malo dijete.muamer985 je napisao/la:Evo citam zagrijan SAF za Hangelanda,moguce cak u zimskom prelaznom roku.Kolikom pratim epl,nesjecam se da je bio povrijeden.Jes da ima 31,ali moze sigurno 2-3 sezone na vrhunskom nivou igrat.Atlet ekstra klase,sa dobrom skok igrom.Rio i Vida su precesto il povrijedjeni ili je vidno da Rio ima problema na terenu.
Interesantan intervju sa Kagawom: http://www.teamtalk.com/news/2483/81515 ... t-his-game" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra izjava naseg golmana.motty je napisao/la:DAVID DE GEA
"Na treninzima sam na maximumu kako bi zadobio povjerenje trenera. Za mene je trening natjecateljska utakmica i vrlo je bitno da pokažem na kojem sam trenutno nivou i na kojem mogu biti. Prošle sam sezone bio jako zadovoljan sa svojom formom, a sasvim je normalno da u novoj sezoni krećeš od nule i gradiš formu. Nisam bio na top levelu unazad par mjeseci ali sam sa svakom novom utakmicom bliži top formi"
"Prihvaćam odluku trenera. Ako smatra da je Anders trenutno broj 1 to je očito tako, ali se neću prestat boriti za poziciju. Mlad sam i nije lako biti broj 1 u momčadi poput Manchester Uniteda iako sam bio broj 1 prošle sezone. Težim tome da povratim 1-icu."
"Dovoljno sam samouvjeren u sebe da raspoređujem i naređujem suigračima gdje trebaju biti iako su gotovo svi stariji od mene. Uvijek sam sanjao da ću braniti u top klubu poput Uniteda. Od trenutka kada sam došao, znao sam da neće biti lako i jednostavno. Klub ima jako veliku snagu i podršku po cijelom svijetu."
sa fb stranice Manchester United Supporters Club Croatia
David će za nas biti najbolji čim se popravi u izlijetanju na visoke lopte.SirAlexFerguson je napisao/la:David će za 4-5 godina biti najbolji svjetski golman
Naravno to treba da popravi i nema sumlje da ce biti jedan od najboljih golmana.Thunderstruck je napisao/la:David će za nas biti najbolji čim se popravi u izlijetanju na visoke lopte.SirAlexFerguson je napisao/la:David će za 4-5 godina biti najbolji svjetski golman
Zlobnici će reći, ako se ikad popravi.
RvP zabio, Kagawa odigrao dosta dobro protiv FrancuzaRooney88 je napisao/la:Fantasticna noc Unitedovaca za Englesku.
Rooney i Welbeck po dva gola a Cleverley dvije asistencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.