neo je napisao/la:Zna li ko kada je danas trening ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ja mislim na isto.Pa nismo istočne komšije koje na sve moguće načine na tribinama pokušavaju unijeti nemir i provocirati, a na terenu ne mogu ništa.Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
Ja mislim da neće biti spreman za ovaj meč. NAŽALOST!moustapha je napisao/la:Zna li se mogući sastav? Kakva je situacija sa Pjanićem, da li otpada ili još uvijek čekamo?
Pa ne znam, nije ti los prijedlog, ali onda bi u svakom slucaju strijelac trebao skinut dres i ispod imat majicu sa slikom gospodje Merkel. Tek onda bi ih izbacili iz takta.Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
Pa nije ni to lose...Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
Kupi pa procitaj pa onda baljezgaj a mozda ti je puno dati 2 km kao i moderatoru insideruDylan Dog je napisao/la:Hjoj što ne mogu ovih specijalnih izdanja,idemo u Afriku!,idemo u Brazil!,ma idemo mi umal ne reko gdje![]()
Kladim se kao i obično,unutra su intervjui sa našim stručnjacima,naslovi tekstovi "Osim:Ova ekipa je stvorena za velike stvari",Hadžibegić "Safet može odvesti BiH na svjetsko prvenstvo",blabla...
Tako se i stvori famozna euforija,pa kada izgubimo(a uvjek izgubimo) se ušute,a narod 3 dana boluje..
Eto,ja kažem,izgubit ćemo u Grčkoj 2:0 i idemo u picku materinu gdje smo uvjek i išli.
upravo to, igracki smo jaci, na susicu je, a sto se toce njihove atmosfere nasi su navikli na takve atmosfere na stadionimaDylan Dog je napisao/la:Ovo je veliki ispit i za Sušića.
Ima objektivno bolje igrače na raspolaganju od Santosa,da vidimo ko će koga nadmudriti.
Mada se u suštini zna kako Grci igraju,nikada se previše ne otvaraju,igraju čvrsto i često svjesno podižu tenzije,valjda će naš tim biti spreman na to,ni slučajno ne nasjedati na provokacije kojima se redovito služe da protivnike izbace iz takta.
Jedino se plasim da to ne bude previse ofanzivno sa strane Susica. Misimovic je idol, legenda i majstor, ali ima li mjesta za njega ako cemo igrat sa dva napadaca? Ipak igramo u Atini, ne u Rigi.Dylan Dog je napisao/la:Ovo je veliki ispit i za Sušića.
Ima objektivno bolje igrače na raspolaganju od Santosa,da vidimo ko će koga nadmudriti.
Mada se u suštini zna kako Grci igraju,nikada se previše ne otvaraju,igraju čvrsto i često svjesno podižu tenzije,valjda će naš tim biti spreman na to,ni slučajno ne nasjedati na provokacije kojima se redovito služe da protivnike izbace iz takta.
Igrao je on za BiH dok je trajao rat. Neke prijateljske utakmice protiv klubova. Sad sto ga nije bilo poslje rata, ne znam. Mozda neko stariji zna. A pise barem na wikipediji da je rodjen u Tuzli, ali mislim da je Sandzaklija iz Crne Gore inace. Ima i malo cudan naglasak.kastel je napisao/la:meni ovaj Sabanadzovic nikako ne ide u glavu,sad se ubi pricajuci kako smo ovo,ono,a kad je trebo igrat nije htjeo!Jeli on uopste Bosanac?Mislim na njegove izjave vezane za Grcka-BiH(nije offt.)
Naravno da je Sandzo.. Vidi mu naocala, isti Kaljmendi ili kako se vec zove ..Cartman je napisao/la:Igrao je on za BiH dok je trajao rat. Neke prijateljske utakmice protiv klubova. Sad sto ga nije bilo poslje rata, ne znam. Mozda neko stariji zna. A pise barem na wikipediji da je rodjen u Tuzli, ali mislim da je Sandzaklija iz Crne Gore inace. Ima i malo cudan naglasak.kastel je napisao/la:meni ovaj Sabanadzovic nikako ne ide u glavu,sad se ubi pricajuci kako smo ovo,ono,a kad je trebo igrat nije htjeo!Jeli on uopste Bosanac?Mislim na njegove izjave vezane za Grcka-BiH(nije offt.)
Keljmendi je iz Shqiperije brate dragi.samson je napisao/la:Naravno da je Sandzo.. Vidi mu naocala, isti Kaljmendi ili kako se vec zove ..Cartman je napisao/la:Igrao je on za BiH dok je trajao rat. Neke prijateljske utakmice protiv klubova. Sad sto ga nije bilo poslje rata, ne znam. Mozda neko stariji zna. A pise barem na wikipediji da je rodjen u Tuzli, ali mislim da je Sandzaklija iz Crne Gore inace. Ima i malo cudan naglasak.kastel je napisao/la:meni ovaj Sabanadzovic nikako ne ide u glavu,sad se ubi pricajuci kako smo ovo,ono,a kad je trebo igrat nije htjeo!Jeli on uopste Bosanac?Mislim na njegove izjave vezane za Grcka-BiH(nije offt.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.