Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

neo
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la neo » 10 okt 2012, 12:36

neo je napisao/la:Zna li ko kada je danas trening ?
:idea:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2012, 12:37

Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
I ja mislim na isto.Pa nismo istočne komšije koje na sve moguće načine na tribinama pokušavaju unijeti nemir i provocirati, a na terenu ne mogu ništa.
Pusti provokacije, ponesi ljiljane, šal, ako nisi ultra obuci dres i potroši grlo i dlanove navijajući za svoju reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 okt 2012, 13:01

Zna li se mogući sastav? Kakva je situacija sa Pjanićem, da li otpada ili još uvijek čekamo?
#divovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 okt 2012, 13:09

moustapha je napisao/la:Zna li se mogući sastav? Kakva je situacija sa Pjanićem, da li otpada ili još uvijek čekamo?
Ja mislim da neće biti spreman za ovaj meč. NAŽALOST!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 okt 2012, 13:10

[youtube][/youtube]

uuuuu ovo je bas motivacijski 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 13:12

Principatus je napisao/la:Imam jos jedan bolji prijedlog. Sta mislite da im zabijemo koji gol, mislim da bi ih i to izbacilo iz takta.
Pa ne znam, nije ti los prijedlog, ali onda bi u svakom slucaju strijelac trebao skinut dres i ispod imat majicu sa slikom gospodje Merkel. Tek onda bi ih izbacili iz takta.

Sto se tice Pjanica, ja imam neki osjecaj da Pape tu nesto muti. Mozda barem udje sa klupe Pjana. Moguce da sam navikao na navlakuse Fergusona pa uvijek ocekujem neko takvo iznenadjenje, ali ima i Susic pokerface. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 okt 2012, 13:14

Pa nije ni to lose... :D

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 okt 2012, 13:15

Dylan Dog je napisao/la:Hjoj što ne mogu ovih specijalnih izdanja,idemo u Afriku!,idemo u Brazil!,ma idemo mi umal ne reko gdje :twisted:
slika

Kladim se kao i obično,unutra su intervjui sa našim stručnjacima,naslovi tekstovi "Osim:Ova ekipa je stvorena za velike stvari",Hadžibegić "Safet može odvesti BiH na svjetsko prvenstvo",blabla...

Tako se i stvori famozna euforija,pa kada izgubimo(a uvjek izgubimo) se ušute,a narod 3 dana boluje..

Eto,ja kažem,izgubit ćemo u Grčkoj 2:0 i idemo u picku materinu gdje smo uvjek i išli.
Kupi pa procitaj pa onda baljezgaj a mozda ti je puno dati 2 km kao i moderatoru insideru :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 13:16

Ma bolja je i euforija nego ona grozna atmosfera sto je bila u kvalifikacijama za Euro 2008. Prazno Kosevo protiv Norveske, Moldavije i tako dalje i to uz poraze, pa onda bojkoti i tako dalje. Igraci su pokazali u zadnje 3-4 godine da podnose tu euforiju i pritisak, to im samo daje snagu meni se cini. Pa vidjeli ste kakva je atmosfera bila pred hotelom kad su odlazili za tekmu protiv Latvije, to mora dat veliku motivaciju igracima, jer toga nema ni u Cityu ni Laziu ni Romi.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 10 okt 2012, 13:39

ova reprezentacija je nestoo novo :D narod postujee , gdje god se vidi nas igrac zeli se slikatii jednostavno zasluzili su , nije kao prije , joj kad se sjetim samo cijeli dan pjevao sjedili rostiljali pricali i dodje tekma sa madjarskom i ljudi nas otresu :D ovi to nedaju nema zajebancije , zato je narod prepoznao i nije zao ljudima dati 100 km za kartu , ako bog da zmajevi ce igrati na vecem stadionu ( renoviranom bilinom polju ) jer zasluzuju , i drago mi je zbog susica , sto neda da mu se neko mijesa u posao , da razni menadjeri budu u hotelu nema nikom pricii :D a ako pobijedimo grke onda svi se napit pa i susic ;) i licimo na repkuu a bogami smo i lijepi , ako je ibricic najruzniji reprezentativac e sad zamisli koliko su nasi face :D uglavnom i ako izgubimo od grka i da kiksamo protiv litvanije ja cu i dalje podrzavati repku !! zajedno do brazila ! :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 okt 2012, 13:43

Ovo je veliki ispit i za Sušića.
Ima objektivno bolje igrače na raspolaganju od Santosa,da vidimo ko će koga nadmudriti.
Mada se u suštini zna kako Grci igraju,nikada se previše ne otvaraju,igraju čvrsto i često svjesno podižu tenzije,valjda će naš tim biti spreman na to,ni slučajno ne nasjedati na provokacije kojima se redovito služe da protivnike izbace iz takta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 10 okt 2012, 13:52

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je veliki ispit i za Sušića.
Ima objektivno bolje igrače na raspolaganju od Santosa,da vidimo ko će koga nadmudriti.
Mada se u suštini zna kako Grci igraju,nikada se previše ne otvaraju,igraju čvrsto i često svjesno podižu tenzije,valjda će naš tim biti spreman na to,ni slučajno ne nasjedati na provokacije kojima se redovito služe da protivnike izbace iz takta.
upravo to, igracki smo jaci, na susicu je, a sto se toce njihove atmosfere nasi su navikli na takve atmosfere na stadionima ;)
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 okt 2012, 14:06

neo je napisao/la:Zna li ko kada je danas trening ?

U 17 : 30 h na Grbavici
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 14:08

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je veliki ispit i za Sušića.
Jedino se plasim da to ne bude previse ofanzivno sa strane Susica. Misimovic je idol, legenda i majstor, ali ima li mjesta za njega ako cemo igrat sa dva napadaca? Ipak igramo u Atini, ne u Rigi.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 10 okt 2012, 14:08

meni ovaj Sabanadzovic nikako ne ide u glavu,sad se ubi pricajuci kako smo ovo,ono,a kad je trebo igrat nije htjeo!Jeli on uopste Bosanac?Mislim na njegove izjave vezane za Grcka-BiH(nije offt.) :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 14:10

kastel je napisao/la:meni ovaj Sabanadzovic nikako ne ide u glavu,sad se ubi pricajuci kako smo ovo,ono,a kad je trebo igrat nije htjeo!Jeli on uopste Bosanac?Mislim na njegove izjave vezane za Grcka-BiH(nije offt.) :roll:
Igrao je on za BiH dok je trajao rat. Neke prijateljske utakmice protiv klubova. Sad sto ga nije bilo poslje rata, ne znam. Mozda neko stariji zna. A pise barem na wikipediji da je rodjen u Tuzli, ali mislim da je Sandzaklija iz Crne Gore inace. Ima i malo cudan naglasak.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 okt 2012, 14:11

Joj, Dzeko, ako ga ne zabijes pored nekog anonimca iz Fortune Dizel... Oprosti se... Malo se salim ali, ovo nam je prilika da vratimo Grcima i da konacno pobjedimo nekog iz grupe velikih ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 okt 2012, 14:13

Cartman je napisao/la:
kastel je napisao/la:meni ovaj Sabanadzovic nikako ne ide u glavu,sad se ubi pricajuci kako smo ovo,ono,a kad je trebo igrat nije htjeo!Jeli on uopste Bosanac?Mislim na njegove izjave vezane za Grcka-BiH(nije offt.) :roll:
Igrao je on za BiH dok je trajao rat. Neke prijateljske utakmice protiv klubova. Sad sto ga nije bilo poslje rata, ne znam. Mozda neko stariji zna. A pise barem na wikipediji da je rodjen u Tuzli, ali mislim da je Sandzaklija iz Crne Gore inace. Ima i malo cudan naglasak.
Naravno da je Sandzo.. Vidi mu naocala, isti Kaljmendi ili kako se vec zove ..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 okt 2012, 14:14

Ne izlazi iz restorana Bosna, tamo je stalni gost.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 14:16

samson je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Naravno da je Sandzo.. Vidi mu naocala, isti Kaljmendi ili kako se vec zove ..
Keljmendi je iz Shqiperije brate dragi. :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.