Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
S obzirom da neće igrati Pjanić, mislim da će Pape postavit' ovakvu formaciju i izabrati ovaj sastav, s tim što je moguće da će Zukanović biti na klupi. Naravno, ovo je sastav i formacija koju bih ja volio vidjeti:
_________________________Begović___________________
________Mujdža_______Spahić_____Zukanović_______Salihović______
_________________Zahirović________Misimović_____________
________Stevanović_________________________Lulić__________
______________________Ibišević____Džeko_______________
_________________________Begović___________________
________Mujdža_______Spahić_____Zukanović_______Salihović______
_________________Zahirović________Misimović_____________
________Stevanović_________________________Lulić__________
______________________Ibišević____Džeko_______________
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
[youtube][/youtube]
goooooool gooooool goool boosna bosna bosna bosna vedo vedo vedo
goooooool gooooool goool boosna bosna bosna bosna vedo vedo vedo
Valjda je vrijeme da kiksaju jednu, ebo ih brat ludiGrčka od 2002. do 2012. u brojevima:
Ukupno 56 kvalifikacijskih utakmica za SP i EP, 38 pobjeda, 10 remija i 8 poraza. Posljednji poraz 5. septembra 2009. godine (Švicarska-Grčka 2:0).
Na domaćem terenu 28 utakmica, 21 pobjeda, 4 remija i 3 poraza. Posljednji poraz 10. oktobra 2008. godine (Grčka-Švicarska 1:2).

NAPRIJED NARODE!
- Principatus
- Kontakt:
Griechenland 2.05
X 3.40
Bosnien und Herzegowina 3.50
Dakle kvota sa 4.00 na 3.50.
X 3.40
Bosnien und Herzegowina 3.50
Dakle kvota sa 4.00 na 3.50.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je kvota za pobjednika grupe:
Gruppensieger
Griechenland 2.50
Bosnien und Herzegowina 2.65
Gruppensieger
Griechenland 2.50
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A na ostale u grupi.. prvenstveno mislim na Slovake?Principatus je napisao/la:Ovo je kvota za pobjednika grupe:
Gruppensieger
Griechenland 2.50
- Principatus
- Kontakt:
Gruppensieger
Griechenland 2.50
Slowakei 3.40
Lettland 51.00
Litauen 51.00
Lichtenstein 10001.00
Griechenland 2.50
Slowakei 3.40
Lettland 51.00
Litauen 51.00
Lichtenstein 10001.00
Stevanović.zizu1991 je napisao/la:Ko igra " lažnu devetku " ?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma je*ite vi mene, ja sam nekao pred ovu tekmu pravo optimistican. 1-3 za Bosnu. 2 Dzeko i 1 Ibisevic

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa drugi smo pik u grupi za prvo mjesto..
3..Bilo smo u trecem sesiru
2..Kladionice nam daju realne sanse za drugo mjesto
1..Mi osvajamo prvo mjesto..
GOO0.. BRAZIL, BRAZIL, BRAZIL
3..Bilo smo u trecem sesiru
2..Kladionice nam daju realne sanse za drugo mjesto
1..Mi osvajamo prvo mjesto..
GOO0.. BRAZIL, BRAZIL, BRAZIL

Bgm' i kod mene se uvuk'o nekakav strašan optimizam što se tiče ove prve tekme. 

- raul-zakon
- Kontakt:
Ma ljudi, možda sam lud, ali ja se bojim sljedećeg:
Otrest ćemo Grke, a onda kad se, onako, klasično bosanski opustimo, Litvanija će nam kući uzeti bod ili tri.

Otrest ćemo Grke, a onda kad se, onako, klasično bosanski opustimo, Litvanija će nam kući uzeti bod ili tri.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ako se pobijedi kojim slucajem grcku dole, mi smo rijesili kvalifikacije vjerujte al bice tesko i nerijeseno bi bilo odlicno.
Kad smo to kiksali kod kuce protiv slabijeg od nas zadnji put? U prosla dva ciklusa nijednom, a i Latviju smo razbili na pocetku ovog ciklusa. Ne brinem za to, ova ekipa je mnogo zrelija i bolja od nekih ranijih izdanja.raul-zakon je napisao/la:Ma ljudi, možda sam lud, ali ja se bojim sljedećeg:
Otrest ćemo Grke, a onda kad se, onako, klasično bosanski opustimo, Litvanija će nam kući uzeti bod ili tri.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma znam i ja sve to isto kao i ti, ali ja sam po prirodi malo skeptik i pesimist, nekako, čaša mi je uvijek do pola prazna...Cartman je napisao/la:Kad smo to kiksali kod kuce protiv slabijeg od nas zadnji put? U prosla dva ciklusa nijednom, a i Latviju smo razbili na pocetku ovog ciklusa. Ne brinem za to, ova ekipa je mnogo zrelija i bolja od nekih ranijih izdanja.raul-zakon je napisao/la:Ma ljudi, možda sam lud, ali ja se bojim sljedećeg:
Otrest ćemo Grke, a onda kad se, onako, klasično bosanski opustimo, Litvanija će nam kući uzeti bod ili tri.![]()

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ako zelimo bod,samo postavimo 11 igraca u svojoj polovici,a Grci svakako nece napast...i rezultat 0-0....

- Principatus
- Kontakt:
Pa prestani piti.raul-zakon je napisao/la:čaša mi je uvijek do pola prazna...

- raul-zakon
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Pa prestani piti.raul-zakon je napisao/la:čaša mi je uvijek do pola prazna...

Dobra...

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Hjoj što ne mogu ovih specijalnih izdanja,idemo u Afriku!,idemo u Brazil!,ma idemo mi umal ne reko gdje

Kladim se kao i obično,unutra su intervjui sa našim stručnjacima,naslovi tekstovi "Osim:Ova ekipa je stvorena za velike stvari",Hadžibegić "Safet može odvesti BiH na svjetsko prvenstvo",blabla...
Tako se i stvori famozna euforija,pa kada izgubimo(a uvjek izgubimo) se ušute,a narod 3 dana boluje..
Eto,ja kažem,izgubit ćemo u Grčkoj 2:0 i idemo u picku materinu gdje smo uvjek i išli.

Kladim se kao i obično,unutra su intervjui sa našim stručnjacima,naslovi tekstovi "Osim:Ova ekipa je stvorena za velike stvari",Hadžibegić "Safet može odvesti BiH na svjetsko prvenstvo",blabla...
Tako se i stvori famozna euforija,pa kada izgubimo(a uvjek izgubimo) se ušute,a narod 3 dana boluje..
Eto,ja kažem,izgubit ćemo u Grčkoj 2:0 i idemo u picku materinu gdje smo uvjek i išli.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Primice se, primice. Kakvi smo s euforijom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.