Nema u Tuzli TerreEmir ZENICA je napisao/la:Teranova

Ništa strpit se i kupiti u newyorkeru onu,danas sam baš gledo 139,99KM je cijena u 2-3 boje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema u Tuzli TerreEmir ZENICA je napisao/la:Teranova
da baš...kupujem neke za rata...nepropusneanonimni je napisao/la:Sport Life, imaju čizama na sniženju, pa ako te zanimaju
evo odlicna stranica za sve aktualne popusteAmoxicillin je napisao/la:ima li ko da preporuci u gradu (Sarajevu xd ) nestodobro a na snizenjuu?
da večeras obiđem
bolje nemoj, dodaj para pa kupi nešto "sigurnije". prijatelj uzeo i nakon sedam dana mu se otporila na jednom dijeluSultanSulejman je napisao/la:Nema u Tuzli TerreEmir ZENICA je napisao/la:Teranova![]()
Ništa strpit se i kupiti u newyorkeru onu,danas sam baš gledo 139,99KM je cijena u 2-3 boje
ima ih dobrih (al' ne za rataAmoxicillin je napisao/la:da baš...kupujem neke za rata...nepropusneanonimni je napisao/la:Sport Life, imaju čizama na sniženju, pa ako te zanimaju![]()
koje su te, gdje ih ima kupiti i koliko koštaju ?HorionBosna je napisao/la:surplus bezveze jakne bolje ove na isti fazon, tanak je onaj suskavac za zime..
gojzerica je napisao/la:Valja li ova jakna čemu?
ovo ti nije jakna, ovo je kapagojzerica je napisao/la:Valja li ova jakna čemu?
narucujem ja sa n eta 205 maraka jakna.anonimni je napisao/la:koje su te, gdje ih ima kupiti i koliko koštaju ?HorionBosna je napisao/la:surplus bezveze jakne bolje ove na isti fazon, tanak je onaj suskavac za zime..
Ja sam prije 2 godine uzeo šal u SPF i ne kajem se jeste da sam ga platio 24KM ali je ušminkan skroz,ima crnu,bijelu i sivu boju i sebi pravis kombinacije,kao tri šala u jednom.Druže ako si sa kešom ne razmišljaj.anonimni je napisao/la:eh onda nije puno (samo što ja nemam te pare)
zna li neko odgovor na ovo za šalove ?
gdje je bagatela u tuzli? baci odgovor na privatnu poruku, da ne bude oftopikSultanSulejman je napisao/la:Ja sam prije 2 godine uzeo šal u SPF i ne kajem se jeste da sam ga platio 24KM ali je ušminkan skroz,ima crnu,bijelu i sivu boju i sebi pravis kombinacije,kao tri šala u jednom.Druže ako si sa kešom ne razmišljaj.anonimni je napisao/la:eh onda nije puno (samo što ja nemam te pare)
zna li neko odgovor na ovo za šalove ?
Imate dobre džempere u Bagateli po 29KM (ne znam imal` Bagatela u SA)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.