Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ma Grci su slabi poprilično, barem u ove dvije odigrane utakmice nisu ništa pokazali. Imaju problema sa odbranom i to treba dobro iskoristiti. Vedo 2 komada hladno 

U novi boj...
Mislim da nam je ovo jedinstvena prilika da na startu kvalifikacija ostvarimo prednost nad Grckom i Slovackom a onda sa manjim repkama uzimati bodove i tako do Brazila ako bog da....
Realno bi bilo 3 boda, i to bi bilo ok sve više je uspjeh. 

Majstor Karatea
Čuj 3 boda realna, ti prijatelju kao da si spavao neki zimski san ili bio u komi do maloprije. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Čitajući vaše komentare neko bi reko da smo mi Španija jbt
Šta vam je ljudi, budite realni malo, pa Grčka je to, bod na strani i pobjeda kući je ono čime bi svi trebali biti prezadovoljni.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Slazem se potpuno...neurofunk je napisao/la:Čitajući vaše komentare neko bi reko da smo mi Španija jbtŠta vam je ljudi, budite realni malo, pa Grčka je to, bod na strani i pobjeda kući je ono čime bi svi trebali biti prezadovoljni.
Ja sam 100% ubijedjen da u ovim momentima smo bolja repka od Grcke... Upamtite... Od proslosti se ne zivi...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ima li više karti u Zenici za Litvaniju ??
Zna li neko provjereno,je li išta ostalo ?
You'll never walk alone.
Ljudi su ima par mjeseci igrali cetvrtfinale Eura...mujdza je napisao/la:Ja sam 100% ubijedjen da u ovim momentima smo bolja repka od Grcke... Upamtite... Od proslosti se ne zivi...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
3 boda nije nerealno ako ćemo realno
Oni igraju bunker, a to se teško razbija i jedino na šta treba paziti su prekidi i kontranapadi čime sigurno imamo najmanje bod u džepu 

" onclick="window.open(this.href);return false;VolimLiverpool je napisao/la:Ima li više karti u Zenici za Litvaniju ??

Bili bi i mi na euru da smo nekoga drugog izvukli mjesto Portugala...
Inace grcka nije ona stara grcka.. Vjerujem u povoljan rezultat. Al kakvu proslost imamo.. Euforija nas uhvati i popusimo laganini..
Igram keca na grcku ako padnem na njima zadovoljan ako pobjede prosao par na tiketu i to je to.
Inace grcka nije ona stara grcka.. Vjerujem u povoljan rezultat. Al kakvu proslost imamo.. Euforija nas uhvati i popusimo laganini..
Igram keca na grcku ako padnem na njima zadovoljan ako pobjede prosao par na tiketu i to je to.
A šta ako bude Xsoxx je napisao/la:

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Eee je*aji ga.Haj tinja mi nada da ipak ima.hilmo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;VolimLiverpool je napisao/la:Ima li više karti u Zenici za Litvaniju ??
Zna li neko provjereno,je li išta ostalo ?![]()
![]()

You'll never walk alone.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma neka, ovi koji pdocjenjuju Grke ce biti prvi u redu koji ce yebavati majku Susicu i reprezentativcima, ako nas Grci spuste lagano na zemlju. 'Ta ce Grcka, samo cetvrtfinalista Europskog Prvenstva i u zadnjim godinama redovni ucesnik velikih takmicenja. Zadnji put su 2010 cini mi se izgubili kod kuce protiv Senegala, a to je bila prijateljska utakmica, a u kvalifikacijama protiv Svicarske u 2008 godini. Prije par godina odnijeli sva tri boda iz Beograda, a i Hrvate su prosle godine bas u ovo vrijeme dobili kod kuce 2-0.
Ovim ne umanjujem sanse nasih ljiljana u Ateni, ali ipak treba biti svjestan toga (mi navijaci i ljubitelji repke) da je ovo jedna od najboljih reprezentacija u Europi, i ne smijemo ih podcjeniti. Na igracima je da izadju na teren, i dadnu sve od sebe za pobjedu.
Ovim ne umanjujem sanse nasih ljiljana u Ateni, ali ipak treba biti svjestan toga (mi navijaci i ljubitelji repke) da je ovo jedna od najboljih reprezentacija u Europi, i ne smijemo ih podcjeniti. Na igracima je da izadju na teren, i dadnu sve od sebe za pobjedu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 okt 2012, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Dabogda paosoxx je napisao/la:Bili bi i mi na euru da smo nekoga drugog izvukli mjesto Portugala...

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Realno,očekuje nas teška utakmica i bod bi bio uspjeh,ali ako se ukaže šansa za pobjedu,zašto ne ..
You'll never walk alone.
pretjera ga ti, al baš.Goalgetter je napisao/la:Ma neka, ovi koji pdocjenjuju Grke ce biti prvi u redu koji ce yebavati majku Susicu i reprezentativcima, ako nas Grci spuste lagano na zemlju. 'Ta ce Grcka, samo cetvrtfinalista Europskog Prvenstva i u zadnjim godinama redovni ucesnik velikih takmicenja. Zadnji put su 2010 cini mi se izgubili kod kuce protiv Senegala, a to je bila prijateljska utakmica, a u kvalifikacijama protiv Svicarske u 2008 godini. Prije par godina odnijeli sva tri boda iz Beograda, a i Hrvate su prosle godine bas u ovo vrijeme dobili kod kuce 2-0.
Ovim ne umanjujem sanse nasih ljiljana u Ateni, ali ipak treba biti svjestan toga (mi navijaci i ljubitelji repke) da je ovo jedna od najboljih reprezentacija na svijetu, i ne smijemo ih podcjeniti. Na igracima je da izadju na teren, i dadnu sve od sebe za pobjedu.
Ne treba ih potcjenjivati, ali treba izaći na teren samouvjereno, a ne ono naše standardno skidanje gaća pred malo težim protivnicima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja ne znam vidim ovdje opet se Grcka podcjenjuje. Misljenja sam da nas ceka borba za prvo mjesto sa Grcima sve do zadnjeg kola ovih kvalifikacija.
Pojedinacno i tehnicki smo sigurno jaci. Ali tu postoje mnoge druge stvari osim toga kada se radi o 11 ljudi na terenu a i one na klupi.
1. Trener je takticki u toku utakmice sigurno 10 puta bolji kod Grka.
2. Psiologija ekipe , Grci su 100% mentalno jaci od nas akda se lomi utakmica.
3. Trkacki jaci
4. Disciplina u toku 90 minuta sigurno Grci bolji.
5. Prekidi (korneri) jaci su puno.
6. Grci dokazali u pravilu do sada kada je rezultat ili ili da znaju odigrati iznad svojih mogucnosti. Mi to koliko znam nikada nismo dokazali osim prvo poluvrijeme protiv Francuza ako se to moze uzeti kao argument.
Dakle na nasoj strani ostaju samo imena, prica po forumu , golmana daleko boljeg imamo i izvodjace slobodnih. I to je to !!
Kontenta moze se i bod a mozda i 3 izvuci al sa 150% discipline i ekipne igre.
Dzoker bi mogla biti jaka trkacka prva postava sa Lulicem, Stevanovicem, Vranjesom, Mujdzom, i (al samo u snovima Besicem umjesto Medunjanina). Inace sa Misketom i Medom ima da puse po sredini pravo !! To ce svaki bolji trener znati iskoristiti.
Pojedinacno i tehnicki smo sigurno jaci. Ali tu postoje mnoge druge stvari osim toga kada se radi o 11 ljudi na terenu a i one na klupi.
1. Trener je takticki u toku utakmice sigurno 10 puta bolji kod Grka.
2. Psiologija ekipe , Grci su 100% mentalno jaci od nas akda se lomi utakmica.
3. Trkacki jaci
4. Disciplina u toku 90 minuta sigurno Grci bolji.
5. Prekidi (korneri) jaci su puno.
6. Grci dokazali u pravilu do sada kada je rezultat ili ili da znaju odigrati iznad svojih mogucnosti. Mi to koliko znam nikada nismo dokazali osim prvo poluvrijeme protiv Francuza ako se to moze uzeti kao argument.
Dakle na nasoj strani ostaju samo imena, prica po forumu , golmana daleko boljeg imamo i izvodjace slobodnih. I to je to !!
Kontenta moze se i bod a mozda i 3 izvuci al sa 150% discipline i ekipne igre.
Dzoker bi mogla biti jaka trkacka prva postava sa Lulicem, Stevanovicem, Vranjesom, Mujdzom, i (al samo u snovima Besicem umjesto Medunjanina). Inace sa Misketom i Medom ima da puse po sredini pravo !! To ce svaki bolji trener znati iskoristiti.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 09 okt 2012, 22:51, ukupno mijenjano 3 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Europa sry moja greska, jer su u TOP10 na FIFInoj ranglisti, na to sam htio ukazati.bagrcavi je napisao/la:pretjera ga ti, al baš.Goalgetter je napisao/la:Ma neka, ovi koji pdocjenjuju Grke ce biti prvi u redu koji ce yebavati majku Susicu i reprezentativcima, ako nas Grci spuste lagano na zemlju. 'Ta ce Grcka, samo cetvrtfinalista Europskog Prvenstva i u zadnjim godinama redovni ucesnik velikih takmicenja. Zadnji put su 2010 cini mi se izgubili kod kuce protiv Senegala, a to je bila prijateljska utakmica, a u kvalifikacijama protiv Svicarske u 2008 godini. Prije par godina odnijeli sva tri boda iz Beograda, a i Hrvate su prosle godine bas u ovo vrijeme dobili kod kuce 2-0.
Ovim ne umanjujem sanse nasih ljiljana u Ateni, ali ipak treba biti svjestan toga (mi navijaci i ljubitelji repke) da je ovo jedna od najboljih reprezentacija na svijetu, i ne smijemo ih podcjeniti. Na igracima je da izadju na teren, i dadnu sve od sebe za pobjedu.
Ne treba ih potcjenjivati, ali treba izaći na teren samouvjereno, a ne ono naše standardno skidanje gaća pred malo težim protivnicima.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 okt 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.