FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Očekuje se na stadionu oko 3, 4 hiljade gledalaca, još da ne padne kiša i ugođaj potpun.....

imal ko da vam fali u ekipi ???? kod nas nema dva ponajbojla igraca Nikolic i Sisic ... dok su Jackson i Ceric lakse povrijedjeni i upitni su za nedelju ...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Samo da iskoristim priliku da se zahvalim navijackoj grupi Sioux za gostoprimstvo. iskreno, nikad se ne bih nadao da ce nas i oni i uprava njihovog kluba onako docekati. Pokazali su se kao pravi navijaci, prava gradska raja. Vidimo se u Bihacu na proljece. HVALA!
MENI MOJE, A VAMA VASE
Pa mi smo takvi, hvala i vama i vidimo se na proljeće akobogda, lijep pozdrav:)F.G.R. HARMANI je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da se zahvalim navijackoj grupi Sioux za gostoprimstvo. iskreno, nikad se ne bih nadao da ce nas i oni i uprava njihovog kluba onako docekati. Pokazali su se kao pravi navijaci, prava gradska raja. Vidimo se u Bihacu na proljece. HVALA!
Mislim da su svi dobro i spremni za utakmicu, ipak zoom je tu on sigurno više zna ako ima neko povrijeđen, bio je Bekrić nešto povrijeđen nije igrao protiv Jedinstva.......RUDARSKA2 je napisao/la:imal ko da vam fali u ekipi ???? kod nas nema dva ponajbojla igraca Nikolic i Sisic ... dok su Jackson i Ceric lakse povrijedjeni i upitni su za nedelju ...

-
- Moderator
- Kontakt:
Bit će gusto bit će 5-0sodagrad je napisao/la:Očekuje se na stadionu oko 3, 4 hiljade gledalaca, još da ne padne kiša i ugođaj potpun.....

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Samo Čejvanović, zbog 3 žuta kartona neće igrati. Ali imamo adekvatne zamjene, tako da ćemo biti kompletni u nedjelju.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Druže, meni su suze krenule na oči kad sam vidio da fašisti iz Mostara bez ikakvog razloga vraćaju naše navijače, tj. ne daju im da izađu iz autobusa. Prevalili su toliki put od Lukavca do Mostara i onda nisu mogli izaći čak ni da obave nuždu. To je sramota.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da se zahvalim navijackoj grupi Sioux za gostoprimstvo. iskreno, nikad se ne bih nadao da ce nas i oni i uprava njihovog kluba onako docekati. Pokazali su se kao pravi navijaci, prava gradska raja. Vidimo se u Bihacu na proljece. HVALA!
Mi ne smijemo sebi dozvoliti takav odnos prema bilo kome. Drago mi je da ste se osjećali ugodno i vidimo se na proljeće u Bihaću.
Puno sreeće, nek zapne ekipa i nakante ove iz Slobode i spusti ih na dno tablice, nisu neka ekipa, puno sreće Vam želim i da pobjedite.
Majstor Karatea
-
- Moderator
- Kontakt:
Glavni igrač u odbrani, ako se ne varam?Zoom088 je napisao/la:Samo Čejvanović, zbog 3 žuta kartona neće igrati. Ali imamo adekvatne zamjene, tako da ćemo biti kompletni u nedjelju.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Glavni igrač u odbrani je kapiten ŠubićBenjo_AFC86 je napisao/la:Glavni igrač u odbrani, ako se ne varam?Zoom088 je napisao/la:Samo Čejvanović, zbog 3 žuta kartona neće igrati. Ali imamo adekvatne zamjene, tako da ćemo biti kompletni u nedjelju.Imaju dva Čejvana, ne znam o kojem se radi xD

dr. ŠubićZoom088 je napisao/la:Glavni igrač u odbrani je kapiten ŠubićBenjo_AFC86 je napisao/la:Glavni igrač u odbrani, ako se ne varam?Zoom088 je napisao/la:Samo Čejvanović, zbog 3 žuta kartona neće igrati. Ali imamo adekvatne zamjene, tako da ćemo biti kompletni u nedjelju.Imaju dva Čejvana, ne znam o kojem se radi xD
, a inače u pitanju je Mirza Čejvanović.
kako mi ti ides na onu stvar sa svojim neumjesnim komentarima to je cudo.Benjo_AFC86 je napisao/la:Bit će gusto bit će 5-0sodagrad je napisao/la:Očekuje se na stadionu oko 3, 4 hiljade gledalaca, još da ne padne kiša i ugođaj potpun.....
- delpiero20
- Kontakt:

e moj Boze...
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 10 okt 2012, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.
E sto ne volim ovakve huligane, idi lezi spavaj bolje ti jecastro27 je napisao/la:Ma **** ce bit ugodna atmosfera kad je to izmedju Radnickog i Slobode bila neka sportska atmosfera,ja nebi preporucio nikome iz Tuzle da dolazi jer ovi momci u Lukavcu su stvarno nenormalni huligani,pa oni jedva cekaju da pocne ta tekma,provjereno sam nacuo da Fukarama slijedi Dzehenem u Lukavcu zato bolje sjedite kod kuce nego da se gombate sa 1000 nabildanih Lukavackih budala jer na ovu utakmicu ce da dodju i momci iz stare garde njih oko 150+ 600 vjernih siouxa i oko 300 malo normalnijih huligana,a stadion ce biti dupke pun stampa se i karta vise. SAVJET ZA FUKARE PONESITE SLJEMOVE AKO MISLITE SACUVATI GLAVE.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- delpiero20
- Kontakt:
Najjaci dio "1000 nabildanih Lukavackih budala"
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 10 okt 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo bila ironija,ili pokuvas da budes smijesan,ili mozda sebe tjesis ili mislis da si pametan........ tipican post fukara nek mi halale oni normalni.castro27 je napisao/la:Ma **** ce bit ugodna atmosfera kad je to izmedju Radnickog i Slobode bila neka sportska atmosfera,ja nebi preporucio nikome iz Tuzle da dolazi jer ovi momci u Lukavcu su stvarno nenormalni huligani,pa oni jedva cekaju da pocne ta tekma,provjereno sam nacuo da Fukarama slijedi Dzehenem u Lukavcu zato bolje sjedite kod kuce nego da se gombate sa 1000 nabildanih Lukavackih budala jer na ovu utakmicu ce da dodju i momci iz stare garde njih oko 150+ 600 vjernih siouxa i oko 300 malo normalnijih huligana,a stadion ce biti dupke pun stampa se i karta vise. SAVJET ZA FUKARE PONESITE SLJEMOVE AKO MISLITE SACUVATI GLAVE.
- delpiero20
- Kontakt:
kad vam je bio rodjendan nije vas bilo 100-200
a on prica ovdje o hiljadama nekim

De bolan sta nasjedas na dijete, vidis da fura huligancica nekog.delpiero20 je napisao/la:kad vam je bio rodjendan nije vas bilo 100-200![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.