Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ne bi trebao biti kodiran, kodiranje po;inje tek po;etkom decembra..
http://teve.ba/article/11454/kodiranje- ... m-decembra" onclick="window.open(this.href);return false;
http://teve.ba/article/11454/kodiranje- ... m-decembra" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Meni FaceTV nije u HD, dali je to normalno, to jest samo za one koji placaju ili?
Nemam pojma o tome.
Nemam pojma o tome.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
super..u koliko je tekma tacno?
moras imati TV i resiver koji podrzavaju tu tehnikuPrincipatus je napisao/la:Meni FaceTV nije u HD, dali je to normalno, to jest samo za one koji placaju ili?
Nemam pojma o tome.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
@ ahmicu, u 20 : 45 po CET
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Face je samo putem kablovske u HD formatu...Ti kao i ja ga imas putem satelita a tu se emituje u SD fromatu...Principatus je napisao/la:Meni FaceTV nije u HD, dali je to normalno, to jest samo za one koji placaju ili?
Nemam pojma o tome.
Ali od 15 ovog mjeseca po najavi nece biti dostupan besplatno putem satelita...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Principatus
- Kontakt:
Pa TV je HD. Onda je do Sat recievera mozda. To je kod mojih roditelja, ja kod sebe kuci ni ne gledam ove nase, a oni sigurno nisu pazili sta kupuju. Hebiga, bolje jos uvijek od streama, gdje mogu samo nagadjati po formaciji ko je gdje.TMovac je napisao/la:moras imati TV i resiver koji podrzavaju tu tehnikuPrincipatus je napisao/la:Meni FaceTV nije u HD, dali je to normalno, to jest samo za one koji placaju ili?
Nemam pojma o tome.
Nadam se da ce neko snimiti tekmu.
Ah ok onda, hvala gringo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Yebo ih bod, daj da neko izjavi "Idemo po pobjedu".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ljudi gledam slike sa treninga nasih zmajeva i mogu vam reci da izgledaju ko atlete,sve do jednoga.Imam neki pozitivan osjecaj,ako pogodim otici cu u vidovnjake.
Ma hebacemo im .ajku

Ma hebacemo im .ajku

- Principatus
- Kontakt:
Ma ovo je ok. Nema pompe, igraci izolovani, Grci oslabljeni, igra se tamo, pritisak na njima...
Eno Ciro opet izjavio''da cemo im yebati majku''.Cartman je napisao/la:Yebo ih bod, daj da neko izjavi "Idemo po pobjedu".
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To se trazi.harishp je napisao/la:Eno Ciro opet izjavio''da cemo im yebati majku''.Cartman je napisao/la:Yebo ih bod, daj da neko izjavi "Idemo po pobjedu".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Zna li neko jel sutra na Grbavici trening, hoce li biti otvorenog tipa i u koliko je sati? Hvala!
Jest,samo me brine sto u vecini slucajeva u takvim izjavama bude obrnuto.Cartman je napisao/la:To se trazi.harishp je napisao/la:Eno Ciro opet izjavio''da cemo im yebati majku''.Cartman je napisao/la:Yebo ih bod, daj da neko izjavi "Idemo po pobjedu".
Suti i radi,mani se puno izjava i palenja sa cakmakom,pored upaljaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Takodje ne volim te izjave ,tipa majku cemo im i sl...
A sto se tice ovih povreda s njivoe strane ,to su sve gluposti i da jeste tako to nam nista ne pomaze..
Moze biti samo pozitiva po njih,klupasi ce se boriti ko lavovi...
Nego uz Bozju pomoc i zalaganje do 3 boda..
A sto se tice ovih povreda s njivoe strane ,to su sve gluposti i da jeste tako to nam nista ne pomaze..
Moze biti samo pozitiva po njih,klupasi ce se boriti ko lavovi...
Nego uz Bozju pomoc i zalaganje do 3 boda..
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
yebat cemo im afroditu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Evolution87
- Kontakt:
ma ja sam nekako uvjeren u pobjedu. Nadam se da ce tako i biti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sta je to rasprodate karte u zenici?? Ebemu sveca 

Volio bi da pobjedimo Grcku u petak da se odmaknemo na tabeli imamo najbolju repku do sada treba igrace sada samo motivisati da igraju drsko i da se neboje bez previse respekta za Grke
@nedimko
Bio sam na treningu repke danas,ja mislim da je Ibričić zabio go,ne znam kako ga do sad nisi pohvalio.
Ali brate ima seljaka,neki seljober sa tranzita se dere Svrakaaa,Muamereee,Spahić se syebao,konta gle vukojebine.
Bio sam na treningu repke danas,ja mislim da je Ibričić zabio go,ne znam kako ga do sad nisi pohvalio.

Ali brate ima seljaka,neki seljober sa tranzita se dere Svrakaaa,Muamereee,Spahić se syebao,konta gle vukojebine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.