Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

medSa
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la medSa » 03 okt 2012, 17:44

pa eto adi trebo bi biti aktivniji :D , da eto dobismo, rezultat dobar, igra manje-više, guaita, delgado, jonas, gago odlični, delgado dobar i tako to idemo sada na pobjedu u nedjelju aBd, bolji smo i vjerujem u 3 boda

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 okt 2012, 17:47

Adi_Zepce je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Uz to da ce Bayern maximano ozbiljno odigrati dvomec sa Liliom , dok Valencia nece podcjeniti BAte..
sve se otvara.
Za Valenciu su presudni dvomeci sa Bate Borisovom,a prednost je sto ce tada Valencia moci racunati na Banegu,Albeldu,Mathieua,pa mozda i Piattia.
sta je sa Canalesom,kad se on vraca ?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

medSa
Kontakt:

Post Postao/la medSa » 03 okt 2012, 18:37

trebao bi da se canales vrati tokom ovog mjeseca, sad kad tačno ne znam

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 03 okt 2012, 18:43

medSa je napisao/la:pa eto adi trebo bi biti aktivniji :D , da eto dobismo, rezultat dobar, igra manje-više, guaita, delgado, jonas, gago odlični, delgado dobar i tako to idemo sada na pobjedu u nedjelju aBd, bolji smo i vjerujem u 3 boda

Ma opet mene delgado nije nesto odusebio bas,al s obzirom da je debi i to jos u ligi prvaka, moze od mene prolaznu ocjenu dobit :DD
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

medSa
Kontakt:

Post Postao/la medSa » 03 okt 2012, 20:44

zato sam i rekao da je dobar, a ne odličan kao za gaga, jonasa i guaitu :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 okt 2012, 22:50

Delgado kada bi bila ocjena od 1-5 ona neka 3 moze :mrgreen: Momak je igrao (i igra) amaterski nogomet,nesto kao Tino Costa.Mozda i Delgado u svojoj 23-godini "eksplodira".
Malo mi je krivo sto je sinoc Flaco u 88.minuti ubacio rotivog Pereiru,mogao je komotnu Gayu.Kakav bi tek trenutak za njega to bio :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 okt 2012, 11:32

Rekoh vam ja da cete plakati za Emeryem :mrgreen: Adi,kada se vracaju Banega i Canales?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 13:24

juznjak> je napisao/la:Rekoh vam ja da cete plakati za Emeryem :mrgreen: Adi,kada se vracaju Banega i Canales?
Ocito da tako sada ispada.Pellegrino je dobio ultimatum,ako izgubi od Bilbaoa ili Betisa dobiva otkaz.Banega bi trebao u narednim danima se vratiti,mozda i do Athletica.Dok Canalesov povratak se ocekuje tek narednog mjeseca.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 09 okt 2012, 17:38

Adi_Zepce je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Rekoh vam ja da cete plakati za Emeryem :mrgreen: Adi,kada se vracaju Banega i Canales?
Ocito da tako sada ispada.Pellegrino je dobio ultimatum,ako izgubi od Bilbaoa ili Betisa dobiva otkaz.Banega bi trebao u narednim danima se vratiti,mozda i do Athletica.Dok Canalesov povratak se ocekuje tek narednog mjeseca.
ako Bog da izgubicemo i dobice otkaz... :)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 19:49

ko bi mogao doć umjesto njega? i ja sam pretpostavljao da ćete žalit za odlaskom emerija.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 22:33

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
ako Bog da izgubicemo i dobice otkaz... :)
Nadam se da do toga nece doci.Vec sam na nasem portalu izrazio svoje misljenje o tome ;)
azTer je napisao/la:ko bi mogao doć umjesto njega? i ja sam pretpostavljao da ćete žalit za odlaskom emerija.
Ako kojim slucajem ode mogao bi doci Miroslav Djukic,koji sada vodi Real Valladolid,te Ernesto Valverde,koji koliko znam ne vodi trenutno niti jedan klub-

www.valencia-balkan.net

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 11 okt 2012, 10:54

Xumetra iz Elche-a, na zimskom prijelaznom roku novi clan Valencia 8-)
Volim te Željo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 okt 2012, 13:27

bijeligolub je napisao/la:Xumetra iz Elche-a, na zimskom prijelaznom roku novi clan Valencia 8-)
Nije to jos definitivno,ali Xumetra je dobar igrac.Ako nista dobit cemo sigurnu sa njim.
Izgleda da je Valencia spremna na prodaju Jonasa,te zeli dovesti Aspasa iz Celte.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 okt 2012, 14:26

Nebi to nikako valjalo za Valenciu...Po meni, Jonas je trenutno najbolji igrac Valencie . Xumetru sam gledao protiv Cordobe ,u toj tekmi bio je najbolji igrac . Onako omalen , brz i neugodan , tehnicki je potkovan . Licno bi volio da ostane u Elcheu ,pogotovo ako se ovi plasiraju u Primeru .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 okt 2012, 14:33

juznjak> je napisao/la:Nebi to nikako valjalo za Valenciu...Po meni, Jonas je trenutno najbolji igrac Valencie . Xumetru sam gledao protiv Cordobe ,u toj tekmi bio je najbolji igrac . Onako omalen , brz i neugodan , tehnicki je potkovan . Licno bi volio da ostane u Elcheu ,pogotovo ako se ovi plasiraju u Primeru .
Jeste Jonas jedan od najbolji,ali moraju opet prodavati najbolje :oops: Za njega je Tottenham spreman dati 12 miliona i sumnjam da ce to odbiti.Opet,Aspas nije los igrac ni malo,moze ga dostojno zamjeniti.
Sto se tice Xumetre,i ja sam ga gledao bas u toj tekmi.Kao sto i sam reci brz je i neugodan,ali ja bi opet prije volio da daju sansu Carlesu Gilu iz Elchea.On igra na posudbi tu,a jedan je od bolji im igraca :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 okt 2012, 14:11

Banega,Albelda i R.Costa se oporavili i spremni su za Bilbao.Konacno pocinju se vracati ti povrijeđeni igraci,Piatti bi trebao za 10ak dana da se vrati,a Canales za 20ak :mrgreen:
Inace,za Valenciu su bitne dvije utakmice zbog Pellegrina,ako ih ne dobije dobiti ce otkaz.Kao zamjene pominju se Djukic,Garrido i Penev.
Sto se pojacanja tice izgleda Oriol Romeu stize u zimskom transfer roku :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 okt 2012, 19:37

Adi_Zepce je napisao/la:Banega,Albelda i R.Costa se oporavili i spremni su za Bilbao.Konacno pocinju se vracati ti povrijeđeni igraci,Piatti bi trebao za 10ak dana da se vrati,a Canales za 20ak :mrgreen:
Inace,za Valenciu su bitne dvije utakmice zbog Pellegrina,ako ih ne dobije dobiti ce otkaz.Kao zamjene pominju se Djukic,Garrido i Penev.
Sto se pojacanja tice izgleda Oriol Romeu stize u zimskom transfer roku :mrgreen:
Al' je taj Penev bio napadacina 8-)
Nego,sto se tice Oriola,posudba s pravom da ga otkupite ili ? Dobar je igrac ,mlad, a vec ima toliko odigranih jakih tekmi . U buducnosti moze samo napredovati . Albelda je mator vise ,treba vam neko brzi na sredini terena . Xumetru mi ne dirajte :evil: :mrgreen: neka ga u Elxeu . :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 okt 2012, 00:30

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Banega,Albelda i R.Costa se oporavili i spremni su za Bilbao.Konacno pocinju se vracati ti povrijeđeni igraci,Piatti bi trebao za 10ak dana da se vrati,a Canales za 20ak :mrgreen:
Al' je taj Penev bio napadacina 8-)
Nego,sto se tice Oriola,posudba s pravom da ga otkupite ili ? Dobar je igrac ,mlad, a vec ima toliko odigranih jakih tekmi . U buducnosti moze samo napredovati . Albelda je mator vise ,treba vam neko brzi na sredini terena . Xumetru mi ne dirajte :evil: :mrgreen: neka ga u Elxeu . :D
Da,valjda bi bila posudba uz mogucnost otkupa.Ma Albelda na kraju sezone okoncava karijeru,a sto se Xumetre tice izgleda ce Elche oplakati :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 20 okt 2012, 14:29

pita se tu i barselona nešto kad je u pitanju oriol romeu :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 okt 2012, 14:32

azTer je napisao/la:pita se tu i barselona nešto kad je u pitanju oriol romeu :)
Sta? :D
Mozda samo oko buy-back kaluzule,ali ne znam kako Barca ima to s Chelseom dogovoreno.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.