Ja ne mogu zamisliti postavu u Atini bez Stevana na desnom krilu, kao ni bez Lulica na Lijevom...džakailibu je napisao/la:nije bash to tako, lulic je ipak krilo. a sada tu je bio i pjanic pa ne znam ibisevic i svakave frtutme na krilima ali da ih bash koncepcijski ili zamislima nije bilo i nije tacno. kada smo vec kod krila mislim da bi ova tekma mogla biti veoma zanimljiva zbog stevanovica- realno odigrao je jednu dobru (odlicnu )tekmu protiv velskih kloceva i bice interesantno vidjeti kako ce se snaci protiv grka- naravno uz uvjerenje da ce igrati dobar dio tekmegringobih je napisao/la:Kojih krila kad ih nismo ni imali u fromaciji dok je Rahimic igrao....jasmin10 je napisao/la:pa igrao je u paru sa rahimicem. rahimic razbijac, a medunjanin je prenosio loptu, do misimovica i krila.
Kada u postavi imas dva igraca kao sto su Stevan i Lulic onda uvijek i u napadu imas dva igraca vise kao i u odbrani...
Dok recimo na krilima sa Pjanicem,Misketom,Ibricicem itd imas igraca vise u napadu ali zato u odbrani nemas...