Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Goalgetter
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2012, 12:10

icetea01 je napisao/la:Sve je to ok, samo mislim da ce Medunjanin umjesto Zukanovica poceti, sto je i logicno, ovaj napokon nasao klub i igra standardno, dok ovaj ni u 2. ruskoj nije standardan.
Medunjanin da bude sam zadnji vezni i razbijac Grckih napada .. Aha ok, sve si nam rekao ....
I nije Zukanovic nego Zahirovic

:roll:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 12:11

jasmin10 je napisao/la:
icetea01 je napisao/la:Sve je to ok, samo mislim da ce Medunjanin umjesto Zukanovica poceti, sto je i logicno, ovaj napokon nasao klub i igra standardno, dok ovaj ni u 2. ruskoj nije standardan.
mislis umjesto zahirovica. a kako ce medunjanin sam igrati zadnjeg veznog ? pa pratite malo fudbal, pa onda pisite.
Medunjanin je kod Susica u 90% slucajeva igrao zadnjeg veznog iako mu to nije prirodna pozicija.
Kao ni Zahirovicu desni bek, Salihovicu lijevi bek, Pjanicu desno krilo i sl.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2012, 12:15

ceze je napisao/la: Medunjanin je kod Susica u 90% slucajeva igrao zadnjeg veznog iako mu to nije prirodna pozicija.
Da, ali u paru sa Rahimicem je igrao, a i sa Zahirovicem cini mi se. Ocito ovdje mjesaju dosta stvari, ako ste gledali utakmice repke kvalifikacijama za EURO2012, Rahimic je bio ''razbijac'', dok je pored njega Medunjanin dijelo lopte dalje na krila, ili u sredinu za Pjanica i Misketa. Medunjanin nemoze, i nece sam igrati na poziciji zadnjeg veznog, razmislite logicki malo..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 okt 2012, 12:17

Hoćel Zuka početi od prve minute šta ha harishp tj Pape odlučio :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 09 okt 2012, 12:24

Jao karti nema za Zenicu u Utorak.Ne mogu da vjerujem :twisted: :twisted: :twisted:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2012, 12:25

legenda reala je napisao/la:Hoćel Zuka početi od prve minute šta ha harishp tj Pape odlučio :mrgreen:
Vaga Sejo Sušić ponude,zasad je Zuka ponudio 10 hiljada eura za start,odma na ruke,Vranješ nudi 20 ali u mjenicama,što je Seji sumnjivo pa još nije odlučio.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 09 okt 2012, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 okt 2012, 12:25

ceze je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
mislis umjesto zahirovica. a kako ce medunjanin sam igrati zadnjeg veznog ? pa pratite malo fudbal, pa onda pisite.
Medunjanin je kod Susica u 90% slucajeva igrao zadnjeg veznog iako mu to nije prirodna pozicija.
pa igrao je u paru sa rahimicem. rahimic razbijac, a medunjanin je prenosio loptu, do misimovica i krila.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 12:26

Goalgetter je napisao/la:
ceze je napisao/la: Medunjanin je kod Susica u 90% slucajeva igrao zadnjeg veznog iako mu to nije prirodna pozicija.
Da, ali u paru sa Rahimicem je igrao, a i sa Zahirovicem cini mi se. Ocito ovdje mjesaju dosta stvari, ako ste gledali utakmice repke kvalifikacijama za EURO2012, Rahimic je bio ''razbijac'', dok je pored njega Medunjanin dijelo lopte dalje na krila, ili u sredinu za Pjanica i Misketa. Medunjanin nemoze, i nece sam igrati na poziciji zadnjeg veznog, razmislite logicki malo..
Samo sam se nadovezao na onaj post gdje Medunjanin ne moze igrati zadnjeg veznog, nisam vidio da se raspravlja da bude jedini zadnji vezni, naravno da je to van svake pameti.
Do mene je :mrgreen:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 okt 2012, 12:29

U Atini uzeti bod bi na bilo kao pobjeda. Mislim da nije realno da mozemo dole ostavriti nesto vise, volio bi da je drugacije, ali cinjenice pokzuju nesto drugo. Mislim da bi najbolji rezultat bio 0:0.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2012, 12:35

Eh ti Grci vazda zajebani :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2012, 12:43

Dylan Dog je napisao/la:Eh ti Grci vazda zajebani :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Ma malo je ostalo od Spartanaca kod njih, to su vecinom p.ederi iz Atine sad. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 okt 2012, 12:48

Ali su nam ti p.ederi do sada redovno derali guzove :D
I kada su nama poderali guzove onda su otisli na EP da deru dalje guzove drugima, dok smo mi ostali kod kuce i zaljecivari poderane cmarove :D

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 okt 2012, 12:54

Samo se sjetim Portugala i postavljanja slicica od Ronalda kako place. Pa onda Ronaldo ni ne igra protiv nas a mi sanse nemamo. Poslije toga isto Portugal, pa ovdije na formu ponovno postavljanje slika i prosipanja gluposti kako mi imamo sansu pa smo cak i bolji od njih. Na to Ronaldo kaze ma neka, ja cu sam igrati ostali iz moje ekipe neka odmaraju i ubije nas covjek za 15 minuta.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 09 okt 2012, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2012, 12:56

dinoze je napisao/la:Samo se sjetim Portugala i postavljanja slicica od Ronalda kako place. Pa onda Ronaldo ni ne igra protiv nas a mi sanse nemamo. Poslije toga isto Portugal, pa ovdije na formu ponovno postavljanje slika i prosipanja gluposti kako mi imamo sansu pa smo cak i bolji od njih. na to Ronaldo kaze ma neka, ja cu sam igrati ostali iz moje ekipe neka odmraju i ubije nas covjek za 15 minuta.
Bosancu je lakse metar u guzicu, nego centimetar u glavu, uvijek tako bilo ;) . Nadam se da smo izvukli pouku iz toga, mada vidim opet da neki podcjenjuju Grke, al vidjecemo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 okt 2012, 12:56

zna li ko u kolko je trening reprezentacije danas...i jel na grbavici ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 okt 2012, 13:03

Goalgetter je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Samo se sjetim Portugala i postavljanja slicica od Ronalda kako place. Pa onda Ronaldo ni ne igra protiv nas a mi sanse nemamo. Poslije toga isto Portugal, pa ovdije na formu ponovno postavljanje slika i prosipanja gluposti kako mi imamo sansu pa smo cak i bolji od njih. na to Ronaldo kaze ma neka, ja cu sam igrati ostali iz moje ekipe neka odmraju i ubije nas covjek za 15 minuta.
Bosancu je lakse metar u guzicu, nego centimetar u glavu, uvijek tako bilo ;) . Nadam se da smo izvukli pouku iz toga, mada vidim opet da neki podcjenjuju Grke, al vidjecemo.
Trebamo mi biti iskreni i reci da mi nikada do sada nismo pobijedili ni jednu ekipu u rangu Grcke. Grcka je za nas tata-mata u fudbalu jos smo im uz to redovne musterije. Rado igraju protiv nas, jer im lezimo.
Zato kazem bod bi mi trebali slaviti kao pobjedu, a o pobjedi ne treba ni razmisljati.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 okt 2012, 13:09

19TM87 je napisao/la:zna li ko u kolko je trening reprezentacije danas...i jel na grbavici ?
17h. Grbavica

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 13:23

dinoze je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:zna li ko u kolko je trening reprezentacije danas...i jel na grbavici ?
17h. Grbavica
Da li je otvoren za javnost ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 okt 2012, 13:24

jasmin10 je napisao/la:pa igrao je u paru sa rahimicem. rahimic razbijac, a medunjanin je prenosio loptu, do misimovica i krila.
Kojih krila kad ih nismo ni imali u fromaciji dok je Rahimic igrao....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 09 okt 2012, 13:51

gringobih je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:pa igrao je u paru sa rahimicem. rahimic razbijac, a medunjanin je prenosio loptu, do misimovica i krila.
Kojih krila kad ih nismo ni imali u fromaciji dok je Rahimic igrao....
nije bash to tako, lulic je ipak krilo. a sada tu je bio i pjanic pa ne znam ibisevic i svakave frtutme na krilima ali da ih bash koncepcijski ili zamislima nije bilo i nije tacno. kada smo vec kod krila mislim da bi ova tekma mogla biti veoma zanimljiva zbog stevanovica- realno odigrao je jednu dobru (odlicnu )tekmu protiv velskih kloceva i bice interesantno vidjeti kako ce se snaci protiv grka- naravno uz uvjerenje da ce igrati dobar dio tekme
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.