Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Cautinho
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Cautinho » 09 okt 2012, 10:08

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sejad-ha ... -bih/89411" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 okt 2012, 10:23

Prvo treba uraditi sve da se hrvati ne dokopaju malog. Da nije nas bosanaca qurac bi oni vidjeli evropska i svjetska i u fudbalu i u rukometu i sl.

Drugo, ako se mali opredjeli za croate, treba i njemu i njegovoj familiji zabraniti ulazak u BiH dozivotno, pa nek na Medvescaku slavi bajram. Ne interesuje me prica da je rodjen u Hrvatskoj, da je tamo odrasto. Ili si bosanac ili nisi. Zdra'o!

redmoon
Kontakt:

Post Postao/la redmoon » 09 okt 2012, 10:33

Mislim da je sad gotovo što se tiče Halilovića. To je trebalo odraditi u tišini, pozvati ga prije nego će biti pozvan u Hrvatsku. Do sada nikome u Zagrebu nije ni padalo na pamet da bi mogao igrati za neku drugu reprezentaciju osim Hrvatske, ali sad je Jutarnji list objavio članak o tome i možemo očekivati da će biti ekspresno pozvan u Hrvatsku (i nemojte imati iluzija da će odbiti).
Ali postoji šansa još uvijek za Branimira Hrgotu i Matea Kovačića.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 okt 2012, 10:41

samadhi je napisao/la:Prvo treba uraditi sve da se hrvati ne dokopaju malog. Da nije nas bosanaca qurac bi oni vidjeli evropska i svjetska i u fudbalu i u rukometu i sl.

Drugo, ako se mali opredjeli za croate, treba i njemu i njegovoj familiji zabraniti ulazak u BiH dozivotno, pa nek na Medvescaku slavi bajram. Ne interesuje me prica da je rodjen u Hrvatskoj, da je tamo odrasto. Ili si bosanac ili nisi. Zdra'o!
:mrgreen: ma daaaj

nek mu je sretno sa Hrvatskom ;) dobit cemo i mi svoje "Halilovice", procepit ce to kad tad, samo BiH :!:
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 09 okt 2012, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 09 okt 2012, 10:51

naravno da bih volio da, ako stasa u igraca, kakvog se predvidja, obuce dres bih. medjutim, mislim da su sanse jako male.
druga bi prica bila da je u nekoj drugoj zemlji u inostranstvu. ipak je on jos dijete i ne znam koliko mu je usadjen taj patriotizam prema bih. on se rodio tamo, svi socijalni kontakti i puno toga ga vjerovatno veze za hrvatsku.
dobro bi bilo da brzo razguli u neki veci evropski klub. to bi ga oslobodilo svakodnevnog pritiska hrvatske javnosti.
vidjecemo sta ce biti

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 09 okt 2012, 10:59

al bi volio da ga maznemo,nek se i krvati ujedu za guzicu i da vide kak je to kad ti pred nosom bez imalo stida i srama druga i to komšijska repka mazne igrača pod nosom,da se ja pitam uveo bih ga sad protiv litvanije od prve minute i onda ako neće ne mora igrati ni jedne utakmice više . . .btw ako je ovo istina što se piše,babo mu je pakšu i to onaj malo veći,trebalo bi mu malo prodrmati vijuge u onoj njegovoj tintari

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 09 okt 2012, 10:59

@redmoon, i dalje su mnogo vece sanse za alena jer hrgota igra za svedsku u21 i treba dobiti poziv za a selekciju, a uz to ima i hrvatsko drzavljanstvo. dok za kovacica se nije pokazao nikakav interes da nastupa za nas. a mali nije stavio do znanja da bi zelio igrati za nas.
Odlazi Safete.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 09 okt 2012, 11:00

Nada zadnja umire...

On da hoće igrat za Hrvatsku to bi odmah rekao!

Stavite se u njegovu poziciju, pa malo razmisljajte sta bi bilo da kaze igrat cu za BiH sad u ovom trenutku.

Benjo sa jutuba imal kakvih novih info ?

edit

Sad za Bajram bi mogo Pirić pod ruku nekog selektora i jednog igrača iz reprezentacije pod ruku i u posjetu u Klokotnicu ili gdje već. Nemaju šta izgubit a makar ce jednu baklavu pojest. :D

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 09 okt 2012, 11:09

Zekoo je napisao/la:Nada zadnja umire...

On da hoće igrat za Hrvatsku to bi odmah rekao!

Stavite se u njegovu poziciju, pa malo razmisljajte sta bi bilo da kaze igrat cu za BiH sad u ovom trenutku.

Benjo sa jutuba imal kakvih novih info ?

edit

Sad za Bajram bi mogo Pirić pod ruku nekog selektora i jednog igrača iz reprezentacije pod ruku i u posjetu u Klokotnicu ili gdje već. Nemaju šta izgubit a makar ce jednu baklavu pojest. :D
like za edit!
gdje je klokotnica?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 okt 2012, 11:10

Dajte ljudi malo relanosti.
Čuj "da se ja pitam, uveo bih ga protiv Litvanije.." :roll: Kako sam već pisala, strpite se. Kako neko reče, on da je Vatreni 100%, već bi to rekao. Sad ne treba nikakav pritisak stavljati na dijete. Treba mu dati do znanja da ga žele u BiH, povremeno ga kontaktirati, pružati mu određenu pažnju, a kad bude vrijeme sam će se on opredijeliti bez pritiska i rata protiv susjeda.

Niko lud sad ne bi pristao na poziv A ekipe, bilo koje. Pogotovo ako imaš dvojbe, odnosno: -živiš i igraš u jednoj zemlji, oni će te lansirati u neki evropski klub; -a za drugu bi rado igrao, jer su tamo "tvoji Bosanci". Normalno da to nećeš odmah reći, jer bi te to moglo na neki način sputati.

Jednostavno, nije vrijeme za prelamanje nekih riječi preko jezika. Ne još.
Sabura, ljudi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 okt 2012, 11:15

Slažem se @Bada12, pa dijete je to bolan, ima tek 16 godina ko zna što budućnost nosi, već sam pisao ovdje ne daj bože samo kakve povrede koja bi mu uništila karijeru, nama ovaj mali sad trenutno u A repki ne treba, ako igrači koje imamo trenutno nisu sposobni da odu na neko veliko takmičenje onda nikad nećemo ni otići nigdje. Imamo sjajnu reprezentaciju i sjajne pojedince, to pokazujemo iz godine u godinu, i sve smo bliže tom plasmanu. Sjetite se kad smo završavali četvrti ili peti u grupi, nekad je maximum bio treće mjesto itd, itd. Samo se strpite, Alen je naš 100 %
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 okt 2012, 11:21

ljudi pa momak je roden u zagrebu otac mu nadio ime alen nije mustafa ili haso huso to vam sve govori.nikad on nece za bih zaigrati upamtite.a i ne treba nam igrac koji vec dres hrvatske dozivljava kao svoj... zakljucaj temu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 09 okt 2012, 11:25

astra1922 je napisao/la:ljudi pa momak je roden u zagrebu otac mu nadio ime alen nije mustafa ili haso huso to vam sve govori.nikad on nece za bih zaigrati upamtite.a i ne treba nam igrac koji vec dres hrvatske dozivljava kao svoj... zakljucaj temu
Šteta što mu je nadio ime Alen mogo je Zvjezdan,Boris,Ognjen,Toni... onda bi možda i zaigro wtf

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 11:33

Ljudi nemojte bogati tisra... Pa zar vi ozbiljno vise vjerujete jutarnjim i drugim hrvatskim portalima kojima se guzica od straha skupila posto je moguce da ce uzgubiti najveceg talenta ovog podrucja na komsije, nego momku samom.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 09 okt 2012, 11:53

ako se odluci za nas dobro i jest, ako ne, pa navikli smo mi gubiti talente tako da cemo i njega prezaliti

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 okt 2012, 11:56

Dosadni ste nije mali Messi,imamo mi Pjanića našeg :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 09 okt 2012, 12:23

Evo vam jedan primjer , stariji mujdza je igrao za nas a brat Mensur Mujdza koji je danas clan nase repke je rodjen u Zagrebu i prosao je sve selekcije repke i dobio je poziv takodjer A reporezentacije Hrv ali se za nas odlucio :)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2012, 12:50

astra1922 je napisao/la:ljudi pa momak je roden u zagrebu otac mu nadio ime alen nije mustafa ili haso huso to vam sve govori.nikad on nece za bih zaigrati upamtite.a i ne treba nam igrac koji vec dres hrvatske dozivljava kao svoj... zakljucaj temu
koji si ti pacenik, pa to je nevjerovatno. maltene nije ni cudo sto pojedini i nece da igraju za BiH kad vide sta pisu fundamentalisti poput tebe.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 12:53

Procitajte wikipediu o alenu na engleskom :mrgreen:

Alen Halilović (born 18 June 1996) is a Bosnian footballer currently playing for Dinamo Zagreb in the Prva HNL. His father is Sejad Halilović, former Bosnia and Herzegovina international.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 12:58

Danas se okupila u17 reprezentacija Hrvatske, Alen je naravno član te reprezentacije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.