Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
@ Senaid - HL 1 s dosta boljom grafikom. Čuo sam da su kao fanovi radili na Black Mesi 7 godina, pa ne znam je li istina?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
damessilla je napisao/la:Jesu li ovi Battlefield 3 dlc-evi (Back to Karkland, Armored Kill...), samo multiplayer dlc-evi ?
vidi stranicu dvije unazad, postavljao sam link, to skines i instaliras, pokrenes steam ti skine kao jos neki sdk i igras i uzivas, ja sam malo krenuo i ostavio za zime, kad bude najsladje prelazitiToxicity je napisao/la:
Aj pošalji onda u pp link što si skinuo. Ja i ovaj kolega skinuli isti torrent, morao on preko steama nešto štimat a meni se nije dalo kako sam već igrao kec HL

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jesu izasli kakvi manageri? 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ja igram na Top Player Master Ligu sa Liverpoolom, muka živa!
Ali dobro je, iz tri utakmice u Ligi imam 2 pobjede(Tottenham i Swansea) i remi (Man City), a u EL sam sa PSV-om odigrao 0-0.
Ali dobro je, iz tri utakmice u Ligi imam 2 pobjede(Tottenham i Swansea) i remi (Man City), a u EL sam sa PSV-om odigrao 0-0.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma prvo save pa onda igras mec i imat ces sve pobjederaul-zakon je napisao/la:Ja igram na Top Player Master Ligu sa Liverpoolom, muka živa!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- raul-zakon
- Kontakt:
To ti mene prcaš malo, a?Bosniacum Lilium je napisao/la:ma prvo save pa onda igras mec i imat ces sve pobjederaul-zakon je napisao/la:Ja igram na Top Player Master Ligu sa Liverpoolom, muka živa!
Ali dobro je, iz tri utakmice u Ligi imam 2 pobjede(Tottenham i Swansea) i remi (Man City), a u EL sam sa PSV-om odigrao 0-0.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Neka, neka, sreća tvoja da sutra u 8 moram biti na faxu, pa ti se može, jer nemam snage da se kaćim s tobom...

It's your lucky day, bitch !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
Max Payne!
Fenomenalna igrica. Trenutno igram prvi dio, onda ću 2.
Skinuo sam i Just Cause(prvi dio). Kad sam krenuo drugi dio da instaliram, pisalo da ne može na mom Windowsu. (XP)
Znate li još neku igru na fazon Max Payne-a?
Fenomenalna igrica. Trenutno igram prvi dio, onda ću 2.
Skinuo sam i Just Cause(prvi dio). Kad sam krenuo drugi dio da instaliram, pisalo da ne može na mom Windowsu. (XP)
Znate li još neku igru na fazon Max Payne-a?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Thorchlight 2 se skida.Napalio se danas na onu HCL-ovu video recenziju.Izgleda pre*ebeno
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ahaa, ja kont'o neke nove misije kao kod GTA IV.QUARESMA 18<<< je napisao/la:damessilla je napisao/la:Jesu li ovi Battlefield 3 dlc-evi (Back to Karkland, Armored Kill...), samo multiplayer dlc-evi ?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jbt ja sam ove godin potrosio para i para po internet klubovima , sad kad konacno imam dobar komp. nista mi se ne igra , moze li neko preporuciti kakvu dobru igricu ,ali da je zanimljiva !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
e ovu moram probati
e ovu moram probati

E momci, dolazim sa malo cudnim pitanjem, al ko ga yebe. Igra mi se FIFA 2002, ili FIFA World Cup 2002, svejedno. Na torrentu nista nema, trazio sam. Nasao sam neki demo download zaigrao, ali nije to to. Ako bi mi ko mogao kako pomoci u vezi sa tim, bio bih zahvalan 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi, znate li je li moguće ovu igricu naći za PC?
Sad slučajno naletih na nju. vratila me jedno 10-11 godina unazad i strašno bih je volio opet poigrati.
Sad slučajno naletih na nju. vratila me jedno 10-11 godina unazad i strašno bih je volio opet poigrati.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- adas_barca
- Kontakt:
Link za gta IV u PM ? 

skineš emulator za psx i tu igru, pokreneš preko emulatora i dereš na računaruraul-zakon je napisao/la:

- schweinsteiger
- Kontakt:
jao,do neba hvalaraul-zakon je napisao/la:

zadnjih dana me bas uhvatila neka nostalgija sto se tice igrica s PS1 i stalno nesto skidam sebi,pa igram preko torrenta

a prije ovoga sam igrao neke s nintenda,isto preko emulatora

super mario world,tmnt,mortal kombat,onaj sto raznosi novine,uglavnom sve na super nintendu

#miasanmia
- Jack777Pott
- Kontakt:
Danas naletih na zanimljivu igru na facebooku. Zove se Sports City, al mi se ne svidja to sto treba trosit pare, odnosno, treba kupovat neke stvarcice da bi napredovao i slicno. Zanima me jel netko upoznat dali postoji slicna igra koja se moze skinut na komp i igrat? Dobro bi mi doslo na dan sat-dva strategije, a football manager mi komp ne moze pokrenut, pa mi ovo nekako bas zanimljivo 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Izašla je 4. epizoda The Walking Dead.