Danas svega pomalo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma dzaba kad ja to kombinujem sa nasim fudbalom kad sam kloc pa padnem, al' eto nek' sam nekom pomog'oWilly je napisao/la:Čestitke Edine za nfl, posebno za Miami. Još samo da ova Atlanta hoće preokrenuti.
svaka cast za analizu.MrJack je napisao/la:Pozdrav svima,evo jedan zanimljiv par pa da probamo:
Raonic-Matosevic 2 (4,8)
Živo me zanima kako će Miloš izgledati nakon finala Tokija i onog krompira u trećem setu.U poslednje vrijeme rijetko gubi,ali čini se prilično iscrpljen nakon Janka,Endija i Nišikorija.Vjerujem da Matosevic može do pobjede kroz neke tie break-ove,s obzirom da ima takođe jak servis.Kladionice pokazuju koliko je ovo (ne)realna opklada,ali zašto ne probati.Možda se i gadno prevarim,ali ja ću ispratiti ovu kvotu.
Pa eto,srećno svima koji su stavili neku paru na današnje mečeve,valjda bude nešto.
75:48vecaveca je napisao/la:VTB kosarka
Spartak St.Pet.-Liet.Rytas
1,50
gosti pogodjeni virusnom infekcijom ne zna se u kojem sastavu ce igrati.
Zahvaljujem, ja uhvatio po 1,60 u super ponudivecaveca je napisao/la:75:48vecaveca je napisao/la:VTB kosarka
Spartak St.Pet.-Liet.Rytas
1,50
gosti pogodjeni virusnom infekcijom ne zna se u kojem sastavu ce igrati.
prosao i hendikep koji je bio premal 4,5 na 1
Ajmo jos ova 3 pa da i ja nesto dobijemViper je napisao/la:
Od mene onako od oka kontrahendikep na JetseEdin TM87 je napisao/la:Evo jedan od mene, slobodno hendikep na Hjuston veceras kakav god da je...
prodje samo takopintol_TM87 je napisao/la:zanimljivo nema sta...nego ne znam kako mi ovaj par promace ali dosad svaki put dolazilo 3+ i oba daju tako da je kvota na pm3 1.94...samo_lijevo je napisao/la:Danas cu probati Hammarby - Degerfors 2 kvota 3,60 u premieru,ali trebaju minimalno tri para,pa ako imate kakve sigurnice nabacite.
http://www.betexplorer.com/soccer/swede ... hid=958358" onclick="window.open(this.href);return false;
Monako daje gol
Livorno daje gol
dr.van nostrand je napisao/la:Hercules-Real Madid B over 1,70
Livorno-Spezia 3+ 2,00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.