Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Steta sto barem nisu u segundi,nego su tek u segundi B i to kako vidim trenutno su tek na 4.mjestu.juznjak> je napisao/la:Prije par mjeseci kompletirana rekonstrukcija stadiona Ramon de Caranzza . Cadiz je dobio fantastican stadion kapaciteta 25 000 , samo steta sto se na ovom stadionu ne igra Primeraski fudbal![]()
Hannover 2:1 LevanteAdi_Zepce je napisao/la:Slaba ova Primera liga![]()
Valencia 2:0 Lille
Benfica 0:2 Barca
Ajax 1:4 Real M.
Anderlecht 0:3 Malaga
Atletico osvaja ovo takmičenje a Levantea i Bilbao bi se mogli boriti za opstanak i u prmeri tako da su čak i dobro prošli.Faraon iz Visokog je napisao/la:Hannover 2:1 LevanteAdi_Zepce je napisao/la:Slaba ova Primera liga![]()
Sparta 3:1 A.Bilbao
A.Madrid 1:0 Plzen
Athletic je svakako u banani . Tako da me ovaj poraz i nije previse iznenadio . Eto im Ljorente,umjesto da su nesto zaradili,mozda od tih para doveli Benata ili Agurretxea ovako im vlada totalni haos u svlacionici . Nedavno je Bielsa cak i otjerao Ljorentea s treninga .Faraon iz Visokog je napisao/la:Hannover 2:1 LevanteAdi_Zepce je napisao/la:Slaba ova Primera liga![]()
Sparta 3:1 A.Bilbao
A.Madrid 1:0 Plzen
Ode čovjek u PSG igrat sa zvijezdama, nema ih dovoljno u Realu i BarsiNeymar za francusku državnu televiziju: "Bila bi mi čast igrati za PSG, volio bih da igram u tandemu sa Zlatanom Ibrahimovićem. Moj san je da igram sa velikim zvezdama, a Ibrahimović je jedan od njih.
Ne pričamo o Tevezu, Silvi, Kunu i sl.soe je napisao/la:Ovaj napad nebi nikako funkcionisao,pa tu Falcao nebi nikad loptu dobio,ova dvojica bi igrala samo za sebe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.