Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mi smo zanimljiv narod.
Imamo jedan dan u godini, ne svake (hvala bogu), kada vise od pola drzave svjesno ustane iz kreveta, ode na neko mjesto i svjesno da punomoc lopovima da kradu od nas.
Zanimljivo...
Imamo jedan dan u godini, ne svake (hvala bogu), kada vise od pola drzave svjesno ustane iz kreveta, ode na neko mjesto i svjesno da punomoc lopovima da kradu od nas.
Zanimljivo...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Glup narod dabogda nam jos gore bilo nego prethodnih godina.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
SDS i SDA na vrhu, podsjeća li vas na nešto?Sarajlijc@ je napisao/la:Glup narod dabogda nam jos gore bilo nego prethodnih godina.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Samo kolicinski.Sledeci izbori ce tek pokazati pravo stanje,a verujem da ce tu opet doci do preokreta.Oxygen je napisao/la:SDS i SDA na vrhu, podsjeća li vas na nešto?Sarajlijc@ je napisao/la:Glup narod dabogda nam jos gore bilo nego prethodnih godina.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
al sto nemogu seljakluka sucne im ****
osvojili ljudi jedno mjeso u opstinskom odboru i pustaju muziku i prave kolone sa autima
Vidjece oni kad pobjedimo Grcku u Petak kako se slavi
osvojili ljudi jedno mjeso u opstinskom odboru i pustaju muziku i prave kolone sa autima

Thomas Müller - Fußballgott
Ma sumnjam, ovo je samo nagovještaj za ono što će biti, za preokret treba proteći duži vremenski period, tako je uvijek bilo, do parlamentarnih izbora se neće ništa promijeniti.Devil je napisao/la:Samo kolicinski.Sledeci izbori ce tek pokazati pravo stanje,a verujem da ce tu opet doci do preokreta.Oxygen je napisao/la:SDS i SDA na vrhu, podsjeća li vas na nešto?Sarajlijc@ je napisao/la:Glup narod dabogda nam jos gore bilo nego prethodnih godina.
Nacionalisti ponovo na vlasti.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
To je to burza, ne kontam šta trube koje pm, probudiše mi nanu taman ušećerila kad poče nešto pucat, svirene neke, žena kontala svatovidon_burza je napisao/la:al sto nemogu seljakluka sucne im ****

DRUG NEBI TI PUNCA
ja , huda zena konta unuk joj se ozenio a nije se ni brijati poceo 

Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:ja , huda zena konta unuk joj se ozenio a nije se ni brijati poceo

obrijo sam se ja, ne brini se

DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra ponedeljak **** fuj
Joj burza sta radim sa tim klubom sto ti je avataru na FM 12
Najjaci sam u EPL 

Joj burza sta radim sa tim klubom sto ti je avataru na FM 12

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Definitivno ma kolko god ih volio ili ne volio,zelene niko skinuti nece,eto sad su imali priliku da ih ugase bukvalno ko sto se desilo sa Harsisovom strankom,ali brate oni iz ovoga svega izadjose jos jaci,mislim da ce Fahro da se fikne hladno veceras sa tornja boze dragi sta je covjek sve radio da ih ocrni,cak sam se pitao odakle mu damu posebno neki dan kad je izbacio neke lude novine koje su djeljenje po ulici,ono da je o meni neki onako napisao hladno bi mu bombu fikno,ali kazem opet dzaba kad kod nas narod nezna za druge i opet izdominirase ljudi sve zivo kazem i pored tolike medijske hajke da je to nevjerovatno
Brate ja ih nevolim ali nemozes im nista i to ti je to
Brate ja ih nevolim ali nemozes im nista i to ti je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam danas bio promatrač na izborima,svaka ozbiljna osoba će se zabrinuti kad vidi ko odlučuje ko će vladati u budućnosti,"mladih i obrazovanih" sam vidio maksimalno 20-30% da su izašli na izbore,druge društvene skupine dominiraju.
Ali sami smo krivi,"kladionica generacija".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovo je bilo za prvog Predsjednika Bosne i Hercegovine, rahmetli Aliju Izetbegovića.
Hoće SDP da skida SDA sa vlasti, evo im ga na.

Hoće SDP da skida SDA sa vlasti, evo im ga na.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
To je to!!Dylan Dog je napisao/la:Ja sam danas bio promatrač na izborima,svaka ozbiljna osoba će se zabrinuti kad vidi ko odlučuje ko će vladati u budućnosti,"mladih i obrazovanih" sam vidio maksimalno 20-30% da su izašli na izbore,druge društvene skupine dominiraju.
Dok se omladina ne digne nema napredka.
Na izborima nam glasaju ljudi od 60+ godina i oni i dalje isto biraju

Kod nas ovaj načelnik od jednog protukandidata imo nekih 3500 hiljade više glasova, od drugog preko 6000

A frajer bio sam na jednoj strani, a protiv njega se udružio probosanski blok stranaka, sa zajedničkim kandidatom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Jeste!bagrcavi je napisao/la:Amele jel ovaj u Goraždu iz SBB ?
Al frajer je dobio glasove od svih opcija, kad u jednom Goraždu od pišljivih 10 hiljada dobiješ preko 6 hiljada glasova, onda je to veliki uspjeh, a SDA i SBIH stave zajedničkog kandidata protiv tebe, al čovjek je sebi obezbjedio mjesto vjerovatno u protekle 4 godine čim je ovako ubjedljivo pobjedio

Digo je visoko ljestvicu više mu se niko neće smjeti suprostaviti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jbg valjda ne bi dobio ovoliko glasova da nije dobar, po meni je dobar, al svak ima svoje mišljenjebagrcavi je napisao/la:Pa jel' makar dobar, ili je lopov ko i svi ostali političari ?

A šta da ti kažem, čovjek radi šta može, SDA i SBIH ga opstruiraju kolko god mogu(većina u vijeću), al on se bori.
U mandatu ga je prvu godinu zatrefio onaj grad(sjećaš se ), pa one poplave kad smo bili cijeli pod vodom, pa sad zadnju godinu ovaj veliki snjeg, nije imo ni sreće

Al eto opet je on to većinom sve obnovio kolko tolko i nadoknadio narodu štete, preko donacija što je sam salijeto po svijetu, zato ga vjerovatno narod i voli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.