Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Izasao je fix za crash,tako da mozes skinuti 1.2 i taj fix i sve ce raditi kako treba.
de boga ti neki link za taj patch , ja skino isto 1.2 neki error se javlja dok extractujemNarin je napisao/la:Izasao je fix za crash,tako da mozes skinuti 1.2 i taj fix i sve ce raditi kako treba.

http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... post194483" onclick="window.open(this.href);return false;geoxx je napisao/la:de boga ti neki link za taj patch , ja skino isto 1.2 neki error se javlja dok extractujemNarin je napisao/la:Izasao je fix za crash,tako da mozes skinuti 1.2 i taj fix i sve ce raditi kako treba.
Ovdje ti je patch,a na istoj stranici je i fix,mislim na stranici pesedita.
Jel na 1.1 patchu imena timova i transferi uradjeni?? Koliko zauzima prostora?
Danas sam prvi put zaigrao pes 2013.. Svidja mi se grafa.. Lijepa kretnja igraca i sve to.. Prvi sut, odmah lob torresa.. Al zato nece lopta u gol kasnije da si pita.. Ja pucam ono sve po korner zastavici.. Kad sam skontao sta je jaran stavio manual shot ON..
Samo mi nekako sporo ovo sve izgleda.. Ja navikao na pes2009 pa samo rokaj! Al naviknut ce se covjek i na ovo
..
Hulk je zito.. igrao sa portom, on jos tu.. Cazorla i baptista u malagi zito
... o ronaldu da ne pricam 
Danas sam prvi put zaigrao pes 2013.. Svidja mi se grafa.. Lijepa kretnja igraca i sve to.. Prvi sut, odmah lob torresa.. Al zato nece lopta u gol kasnije da si pita.. Ja pucam ono sve po korner zastavici.. Kad sam skontao sta je jaran stavio manual shot ON..

Samo mi nekako sporo ovo sve izgleda.. Ja navikao na pes2009 pa samo rokaj! Al naviknut ce se covjek i na ovo

Hulk je zito.. igrao sa portom, on jos tu.. Cazorla i baptista u malagi zito

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Dajte ljudi neki link za crack, da vas ne banujem dzaba sve. 
PS
Hića je.

PS
Hića je.

Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 06 okt 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Da,na 1.1 patchu je sve to uradjeno.A ne zauzima puno nesto,mozda oko 500 mb ili tako nesto.soxx je napisao/la:Jel na 1.1 patchu imena timova i transferi uradjeni?? Koliko zauzima prostora?
Samo mi nekako sporo ovo sve izgleda.. Ja navikao na pes2009 pa samo rokaj! Al naviknut ce se covjek i na ovo..
Hulk je zito.. igrao sa portom, on jos tu.. Cazorla i baptista u malagi zito... o ronaldu da ne pricam
- bavarac_33
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Jel na 1.1 patchu imena timova i transferi uradjeni?? Koliko zauzima prostora?
Samo mi nekako sporo ovo sve izgleda.. Ja navikao na pes2009 pa samo rokaj! Al naviknut ce se covjek i na ovo..
Hulk je zito.. igrao sa portom, on jos tu.. Cazorla i baptista u malagi zito... o ronaldu da ne pricam
imas sve odradjeno na 1.1, sve ove nofije transfere i tako to, hulk je u zenitu i tako to,a ako ti je sporo povrecaj game speed (u igri system settings/game speed)..povecaj sebi koliko ti pase, meni je na +1 i ide bas super

'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
znal neko kako na BaL da trazim od igraca da mi dodaju loptu , imal ta komanda ?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ima drug bilo je L1 ili L2 tako nestageoxx je napisao/la:znal neko kako na BaL da trazim od igraca da mi dodaju loptu , imal ta komanda ?

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako igras na tipkovnici onda pritisci slovo C
U mene je R1 sprintanje a R2 togeoxx je napisao/la:znal neko kako na BaL da trazim od igraca da mi dodaju loptu , imal ta komanda ?

Ja imam problem desi mi se crash kad pokusam igrati Exhibition match, jel se desava jos nekome to mozel se kako popravit ?
ma i meni je isto kad igram ligu prvaka i become a legend , jos skino fix za crash i opet istoMakeTZ je napisao/la:Ja imam problem desi mi se crash kad pokusam igrati Exhibition match, jel se desava jos nekome to mozel se kako popravit ?

- Neutralan88
- Kontakt:
mora vam bit RELOAD verzija i nema izbacivanja

sta reaload verzija , ne kontamNeutralan88 je napisao/la:mora vam bit RELOAD verzija i nema izbacivanja![]()
![]()
![]()
jel trebam skinuti patch da bi taj fix crash radio?
- Neutralan88
- Kontakt:
geoxx je napisao/la:sta reaload verzija , ne kontamNeutralan88 je napisao/la:mora vam bit RELOAD verzija i nema izbacivanja![]()
![]()
![]()
jel trebam skinuti patch da bi taj fix crash radio?
cijela igra, treba ti ovo:
Pro Evolution Soccer 2013 Proper-RELOADED (to ces naci na zabranjenoj pirateriji googlaj malo)
znaci ne treba ti fix, imao sam i ja problema, al sam skinuo drugu verziju igre i ne izacuje me nikako

Imal kakvih dobrih poteza da se radi bez analoga? Tj sa strelicama na joysticku.. Nema mi analoga na joysticku 

- schweinsteiger
- Kontakt:
analog treba i to desni da radis nesto sto bi ti stvarno koristilisoxx je napisao/la:Imal kakvih dobrih poteza da se radi bez analoga? Tj sa strelicama na joysticku.. Nema mi analoga na joysticku

#miasanmia
-
- Kontakt:
Kad sam probao Fifu, Pes sam uninstall. 

A dobro ne treba pretjerivati. Obje igre imaju i pluseva i minusa.gojzerica je napisao/la:Kad sam probao Fifu, Pes sam uninstall.
Npr. modovi u igri su puno bolje urađeni na Fifi, baš su se potrudili i ono stvarno izgleda vrhunski. Ali ovamo je PES puno bolji grafički i bolji mi je gameplay na PES - u dosta. Ja se ovamo na Fifi živ ubio dok obični pas uradim

Tako znači da obje igraju svojih mana i vrlina

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.