GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SirAlexFerguson » 06 okt 2012, 20:28

Ma nema respekta s Grcima
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 okt 2012, 20:51

Najmlađi strijelac u HNL-u bravo mali 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 okt 2012, 22:13

Uvjerljivo smo protutnjali kroz Koprivnicu. Inače prva 3 strijelca u HNL-u igraju za Dinamo:
Halilović
Kovačić
Špehar
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 okt 2012, 22:51

[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 okt 2012, 23:41

Jbt. dokle je doslo kad ljudi pale svoje karte, karte za najelitnije natjecanje svog voljenog kluba. Jbmti nasmrkanog narkomana.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 okt 2012, 23:42

Sanjam Kovačića i Halilovića kao vođe tima,dobro popunjene tribine,a Mamića daleko od kluba.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 okt 2012, 23:45

Bojim se da necemo to docekati, ovaj ce ih prodat za neku masnu paru, uzet sebi lovu i utec, a nas tko jeebe.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 okt 2012, 23:48

Tritolone je napisao/la:Bojim se da necemo to docekati, ovaj ce ih prodat za neku masnu paru, uzet sebi lovu i utec, a nas tko jeebe.
Pa da Mamić je poznat po tome da prijevremeno prodaje igrače i da ne tuče lovu u klub! I još uz to da pobjegne! :lol:

Prodat će ih kao sve druge, kada za to bude najbolje vrijeme, s tim da će se potruditi da duže, čak i nerealno dugo ostanu u klubu ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 okt 2012, 23:54

Tune neda mi se sa tobom sad prepirat ;) ali samo da te pitam, di je lova od Dudua,Corluke,Modrica i ostalih (neda mi se sad nabrajat) ulazaka u EL i LP. Nemoj mi samo reci da je sve otislo na renoviranje stadiona, koji je i dalje rasulo.

Daj se sjeti kad se zadnji put ulozilo u nekog igraca i dovelo ga?? Ma nebitno, netribam se pravdat ili nesto ali ja osobno sam svu strast i zelju pracenja Dinama izgubio, i cisto sumnjam da ce se ikad vratit.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 okt 2012, 23:59

Tritolone je napisao/la:Tune neda mi se sa tobom sad prepirat ;) ali samo da te pitam, di je lova od Dudua,Corluke,Modrica i ostalih (neda mi se sad nabrajat) ulazaka u EL i LP. Nemoj mi samo reci da je sve otislo na renoviranje stadiona, koji je i dalje rasulo.

Daj se sjeti kad se zadnji put ulozilo u nekog igraca i dovelo ga?? Ma nebitno, netribam se pravdat ili nesto ali ja osobno sam svu strast i zelju pracenja Dinama izgubio, i cisto sumnjam da ce se ikad vratit.
A što ti misliš di je ta lova? Što ti misliš od ćega to Dinamo živi? Što ti misliš otkuda se daju te masovne plače koje su jedno 30 puta iznad mogučnosti kluba poput Dinama?

Pa zar si toliko nepoznat sa baratanjem financijama? Di su silne pare od prodaje Milanovih igrača, što čika Berlusconni si je to spremio u DŽEP?

Pa remi mi na koju forum, više od 5 igrača dinama ima 500 i plus tisuća eura plaču? Što ti si jedan od onih IDIOTA koji kaže da bi Dinamo trebao kupovati igrače od 5-10 miljona eura? Nemoj mi samo reči da si jedan od njih! Molim te NEMOJ!!!!

Inače, pozz, kak si ti meni! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2012, 00:08

Milan je svoje novce od transfera "pobaco" na razne strane.Na pokrivanje nekih dugova,iznajmljivanje stadiona itd...
To se uopće ne može usporedit.
U Dinamo su se prijašnjih godina silne pare slijevale (transferi,sponzori,EL,LP,novci od grada...),a odjednom nema love za plaće i premije igračima.Svatko normalan vidi da tu nešto nije u redu.Samo što je kod nas problem stav: "Pa šta ako je stavio dio sebi u dzep,mi smo prvaci svake godine i igramo LP".

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 okt 2012, 00:11

Pa naravno da ne mislim, Dinamo si nikad nece moci priustit nekoga u toj vrijednosti. Mah. mozda sam malo pretjera, zapravo siguran sam da jesam ali kad vidim kako Bate ili Cluj igraju u LP a imaju manji proracun stvarno mi dođe da se zapitam. Imam eben osjecaj da je Dinamo dosa do svojih kranjih granica, sudjelovat u LP i da netko nabije na nama gol razliku, mi minjamo trenara i tako iz godine u godinu, to ipak nije "Fußball" :mrgreen:

Ja sam super :D malo spamam u ove kasne sate, slavim pobjedu Intera i tako...a ti?? :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 00:15

SiamoNoi je napisao/la:Milan je svoje novce od transfera "pobaco" na razne strane.Na pokrivanje nekih dugova,iznajmljivanje stadiona itd...
To se uopće ne može usporedit.
U Dinamo su se prijašnjih godina silne pare slijevale (transferi,sponzori,EL,LP,novci od grada...),a odjednom nema love za plaće i premije igračima.Svatko normalan vidi da tu nešto nije u redu.Samo što je kod nas problem stav: "Pa šta ako je stavio dio sebi u dzep,mi smo prvaci svake godine i igramo LP".
Zašto ti govoriš samo kako tebi paše? Daj mi molim te reci koji su ti sponzori i kakave su to molim te pare od Europske Lige?

Naravno sada su tu pare od LP-a, ali nema para od ničeg drugog i od toga se plačaju obveze kluba.

Pa ja ne znam što vi mislite da Dinamo radi na zrak, da za funkcioniranje kluba na ovoj razini nisu potrebene pare?

Jel ti recimo imaš ideju koliki su rashodi DInama u jednoj godini, a koliki su prihodi?

Isto tako kad napišeš ovakav komentra imam dojam da nemaš pojma o nogometu. Pa nefunkcionira klub iz godine u godinu od nule. Dinamo ima obveze koje mora plačati igrao on LP ili ne igrao LP! Što će recimo biti ako se Dinamo ne kvalificira za LP i slijedeće godine nestanu premije od Uefe u visini od 10 miljona eura, kako će se onda funkcionirati?

Dinamo je određeni broj godina igrao EL, a ne LP, samo ljudi seru tako kao da klub zarađuje iste pare kao da su ta dva natjecanja financijski jednako darežljiva...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 00:18

Tritolone je napisao/la:Pa naravno da ne mislim, Dinamo si nikad nece moci priustit nekoga u toj vrijednosti. Mah. mozda sam malo pretjera, zapravo siguran sam da jesam ali kad vidim kako Bate ili Cluj igraju u LP a imaju manji proracun stvarno mi dođe da se zapitam. Imam eben osjecaj da je Dinamo dosa do svojih kranjih granica, sudjelovat u LP i da netko nabije na nama gol razliku, mi minjamo trenara i tako iz godine u godinu, to ipak nije "Fußball" :mrgreen:
Cluj? Siguran sam da nas oni financijski pojedu ;) No reci ti meni jer ti stvarno misliš da je to iznimka ili pravilo? Gle njima se potrefi, nama nažalost ne. Za Bate nemrem ništa reči, dok Cluj barem igra u ligi koja je konkurentna za razliku od Dinama, pa kada oni naprave neki "rezultat" nisam toliko iznenađen.

Kad se neko nadoveže na te europske gnojeve, kako "oni mogu", a Dinamo nemre, mislim da mi se to gadi više od svih ostalih pizdarija, koje čujem iz usta ljudi kada pričaju o Dinamu i Hrvatskom neogometu opčenito! :evil:
Tritolone je napisao/la:Ja sam super :D malo spamam u ove kasne sate, slavim pobjedu Intera i tako...a ti?? :D
DEBEL! :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 okt 2012, 00:27

Gotovo sam siguran da Cluj stoji gore od nas, ali istina igraju u ligi koja jede HNL, ali nije bas da im se potrefi, oni redovito uzmu skalp nekom od velikana, mozda i Dinamo jednog dana to uspije ali sumnjam da nam je to blizu, ali ima jos primjera u EL, no dobro ima i primjera klubova sa vecim budzetom koji redovit ispadaju smijesni u Europi. Ne znam, ozracje oko kluba je nikad losije, i svakim danom klub gubi sve vise i vise simpatizera. Mozda sam samo ja izgubia zelju i volju gledanja, ali prije napravia nered kad Dinamo da gol protiv jednog Kamen Ingrada a danas mi je tak svejedno.

Nego jel se cujes sa ACM-om? Pozdravi ga i reci mu da ce biti bolje :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 00:31

Tritolone je napisao/la:Gotovo sam siguran da Cluj stoji gore od nas, ali istina igraju u ligi koja jede HNL, ali nije bas da im se potrefi, oni redovito uzmu skalp nekom od velikana, mozda i Dinamo jednog dana to uspije ali sumnjam da nam je to blizu, ali ima jos primjera u EL, no dobro ima i primjera klubova sa vecim budzetom koji redovit ispadaju smijesni u Europi. Ne znam, ozracje oko kluba je nikad losije, i svakim danom klub gubi sve vise i vise simpatizera. Mozda sam samo ja izgubia zelju i volju gledanja, ali prije napravia nered kad Dinamo da gol protiv jednog Kamen Ingrada a danas mi je tak svejedno.
U današnjoj EL Dinamo bi itekako neš napravio, u to sam ziher! Morti fakat slijedeće godine opet treba biti tamo, tako da navijači opet osjete slast pobjede!
Tritolone je napisao/la:Nego jel se cujes sa ACM-om? Pozdravi ga i reci mu da ce biti bolje :lol:
Kako da ne! :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2012, 00:33

anton 1983 je napisao/la:Zašto ti govoriš samo kako tebi paše? Daj mi molim te reci koji su ti sponzori i kakave su to molim te pare od Europske Lige?
Rekoh prijašnjih godina su dolazile pare od sponzora.Naravno da ih više nema kad svi vide kakvi su lopovi u klubu i nitke nije lud da svoje pare baca na tako nešto.A navodno smo najbolji klub na Balkanu po svim segmentima.Ne,uopće nije čudno da nitko ne želi biti sponzor. :roll:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 00:37

SiamoNoi je napisao/la: Rekoh prijašnjih godina su dolazile pare od sponzora.Naravno da ih više nema kad svi vide kakvi su lopovi u klubu i nitke nije lud da svoje pare baca na tako nešto.A navodno smo najbolji klub na Balkanu po svim segmentima.Ne,uopće nije čudno da nitko ne želi biti sponzor. :roll:
:lol:

Ha dobro, vidim odgovorio samo na ono kaj ti paše i još uz to odgovorio krivo.
Nema se sponzora jer se nema pare. ;)

Ponavljam, Dinamo živi od zraka, te igrači Dinama poput Rukavine i Šimunića igraju za sapun i toplu vodu?

Recimo jel ti imaš dojam o tome kolko Tonel, Šimunić i Vida imaju plaču? Govorim samo o 3 igrača Dinama. Manje ili više od 2 miljona eura?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2012, 01:20

anton 1983 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Rekoh prijašnjih godina su dolazile pare od sponzora.Naravno da ih više nema kad svi vide kakvi su lopovi u klubu i nitke nije lud da svoje pare baca na tako nešto.A navodno smo najbolji klub na Balkanu po svim segmentima.Ne,uopće nije čudno da nitko ne želi biti sponzor. :roll:
:lol:

Ha dobro, vidim odgovorio samo na ono kaj ti paše i još uz to odgovorio krivo.
Nema se sponzora jer se nema pare. ;)

Ponavljam, Dinamo živi od zraka, te igrači Dinama poput Rukavine i Šimunića igraju za sapun i toplu vodu?

Recimo jel ti imaš dojam o tome kolko Tonel, Šimunić i Vida imaju plaču? Govorim samo o 3 igrača Dinama. Manje ili više od 2 miljona eura?
Ostalo nisam odgovarao jer nema smisla.Sve je već ranije receno.
"Nema se sponzora jer se nema pare." Tu priču možeš nekom drugom prodavat.Najuspješniji klub na Balkanu (tako kažu) ne može nać niti jednog poštenog sponzora.Da nije smiješno bilo bi žalosno.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 09:06

SiamoNoi je napisao/la: Ostalo nisam odgovarao jer nema smisla.Sve je već ranije receno.
"Nema se sponzora jer se nema pare." Tu priču možeš nekom drugom prodavat.Najuspješniji klub na Balkanu (tako kažu) ne može nać niti jednog poštenog sponzora.Da nije smiješno bilo bi žalosno.
Sjedi 5 :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.