To je tvoj dragi selektor najavio, ja samo prenosim. Zapravo nije najavio Misimovica, ali vidim pojedinci skacu u plafon kad se spomene da on treba na klupu. Ja bi ga licno stavio na klupu.harishp je napisao/la:Pa kad se malo dublje skonta.Staviti Stevanovica koji je defanzivno orijentiran i jos dva klasicna napadaca a zadnji vezni red sa samim Zahirovicem je i za Litvaniju riskantno i preofanzivno a kamoli Grcke na njihovom terenu.Ko tako konta, tek mu je onda psihicka stabilnost otisla u qurac.
P.S K'o da Yayu Tourea imamo u repci
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
neznam mu danasnju formu, ali ko kaze da on nije igracina taj nema pojma o fudbalu!
(isjecci iz holandske i spanske lige!)
" onclick="window.open(this.href);return false;
- ibrakadabra
- Kontakt:
grcka-BIH 2,00 3,30 3,75
BIH-litvanija 1,20 6,00 12,00
BIH-litvanija 1,20 6,00 12,00
I ja sam mišljenja da sa Dzekom, Ibijem i Misketom u ekipi odjednom je da smo previše ofanzivni, posebno sada kad povredom Pjanica gubimo na brzini i trci u sredini!
Igrati sa ovom trojicom odjednom je kao tri napadača, mislim da je dovoljno sa dva!
Igrati sa ovom trojicom odjednom je kao tri napadača, mislim da je dovoljno sa dva!
Mr. Sexy
Mujdza - Zukan - Spahic - Salihovic
Stevanovic - Zahirovic - Medunjanin - Lulic
Dzeko - Ibisevic
Po meni najrealnije. Ali mogao bi i Stevanovic na klupu, a Miske u ekipu.
Dzeko - Ibisevic
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
http://www.bundesliga.com/en/fanzone/" onclick="window.open(this.href);return false; Glasajte za Vedu
♥

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Kladim se da Stevanovic nece pocet protiv Grcke!
to je to...mada bi ja stavio Misimovica umjesto Zahirovica,Stevanovic svakako moze puno trcati kao i Lulic... napad je najbolja odbrana,budemo li se branili nista od nas...nego od pocetka krenuti hrabro i ofanzivno pa sta bude...Cartman je napisao/la:Mr. Sexy
Dzeko - Ibisevic
- Goalgetter
- Kontakt:
I bolje da mu neznas danasnju formu, po svemu sudeci, uzasna jeedinjo-bih je napisao/la:neznam mu danasnju formu, ali ko kaze da on nije igracina taj nema pojma o fudbalu!

Znal ko gdje idu sve ulaznice na koja prodajna mjesta i dali ce biti u Tesnju ?
Pa nece mi valjda biti Skot Ferguson biti drag.Ni u rodu rod ni pomoz bog,jos ovaj pjanoCartman je napisao/la:To je tvoj dragi selektor najavio, ja samo prenosim. Zapravo nije najavio Misimovica, ali vidim pojedinci skacu u plafon kad se spomene da on treba na klupu. Ja bi ga licno stavio na klupu.harishp je napisao/la:Pa kad se malo dublje skonta.Staviti Stevanovica koji je defanzivno orijentiran i jos dva klasicna napadaca a zadnji vezni red sa samim Zahirovicem je i za Litvaniju riskantno i preofanzivno a kamoli Grcke na njihovom terenu.Ko tako konta, tek mu je onda psihicka stabilnost otisla u qurac.
P.S K'o da Yayu Tourea imamo u repci

Za najavu je jos svjetlosnu gdinu daleko.Kad se budu pojavili na pripremama i kad im vidis podocnjake,podbradke,
podguzove i bojlere.Onda se najava mjenja za razliku od vlasnika tog navedenog.
Ono protiv Welsa nije lose izgledalo,ali da su ovi Baleovi bili prisebniji nafilovali bi gola dva sad pa sad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ako Pjanic ne bude mogao igrati, onda ce naravno Miske morati da igra. Pape je njih dvojicu uvijek forsirao, bilo bi cudno da sada ne igra ni jedan. Dakle Medunjanin bi mogao uci tu negdje oko 80 da cuva rezultat. Interesantno ce biti sa Stevanovicem, kako ce odigrati ovako jaku utakmicu, iako nemam sumnje, da ce ponovo biti sjajan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Najveci teret je na Zahirovicu. Licno mislim da ga ne treba ostaviti samog na zadnjem veznom protiv prekaljenih grckih vukova. Karagunis i kompanija ce ga pojesti.
Dilemu Miske, Pjanic ili Stevan, rijesila je visa sila. Stevanovic na desnom krilu, Miske igra playmakera do 65. min., kada ga mijenja Medunjanin. Dzeko i Ibisevic u napadu se podrazumjevaju.
Mozda ne bi bilo lose poceti sa 3-5-2 formacijom, da bi stvorili mjesto u vezi za Salihovica, kao ispomoc usamljenom Zahirovicu. Ponavljam, ako Zahir ostane sam (miske tu slabo moze pomoc) mi smo najebali.
Zuka ili Vranjes, nek procijeni Susic zadnji trening.
Dilemu Miske, Pjanic ili Stevan, rijesila je visa sila. Stevanovic na desnom krilu, Miske igra playmakera do 65. min., kada ga mijenja Medunjanin. Dzeko i Ibisevic u napadu se podrazumjevaju.
Mozda ne bi bilo lose poceti sa 3-5-2 formacijom, da bi stvorili mjesto u vezi za Salihovica, kao ispomoc usamljenom Zahirovicu. Ponavljam, ako Zahir ostane sam (miske tu slabo moze pomoc) mi smo najebali.
to je to...floyd je napisao/la:Najveci teret je na Zahirovicu. Licno mislim da ga ne treba ostaviti samog na zadnjem veznom protiv prekaljenih grckih vukova. Karagunis i kompanija ce ga pojesti.
Za mene je, poštujući spisak, idealna varijanta da se Sejo prebaci u sredinu, Mujdža na drugu stranu, a Ognjen na desnog beka.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
I to je moguca varijanta, ali je pitanje koliko je pametno pravit tolike promjene u zadnjoj liniji. Ipak je mozda to sto si predlozio i najbolje rijesenje. Uh valja nam razbijat glavu jos 5 dana, kako je tek Susicu.Arnelinho je napisao/la:Za mene je, poštujući spisak, idealna varijanta da se Sejo prebaci u sredinu, Mujdža na drugu stranu, a Ognjen na desnog beka.

Potpis !Cartman je napisao/la: Uh valja nam razbijat glavu jos 5 dana, kako je tek Susicu.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bude li se ispostavilo da nam je bas Pjana falio,nebih se iznenadio da Pape javno yebe i Zemana i Romu i pola A lige 
Kako god okrenes neki crvci po stomaku gamizu

Kako god okrenes neki crvci po stomaku gamizu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uopste ne treba bjezati od promjene formacije, odnosno kratkotrajan prelaz na 3-5-2. Valjda zato i sluze taktike, formacije, prilagodjavanje protivniku...ovo, ono. Samo SAF i engleska repka, uvijek furaju isto, tj 4-4-2.
...ne vidim da Grci imaju neke igarce koji nas mogu ugroziti sa krila (probojnost, tj fintu i brzinu); ako nas dobiju, dobice nas tako sto ce nas ugazit na sredini terena, eventualno nekom frljokom i prekidom.
Dakle, trojica u zadnoj linij, da bi se Sejo pridruzio Zahirovicu u rovovskoj bitki na sredini. (jasno, morace dobit i specijalne instrukcije da ne podlijezu provokacijama cigojnera...Znamo kakav je Sejo)
Moj izbor:
......................Beg.....................
Mujdza............Spaha.........Zuka.....(ili Vranjes, nemam uvid u trening)
Stevan......Zahir.....Sejo......Lulic
..... ...............Miske.................
............Ibisevic....Dzekson.......
Najvise strahujem od Salpingidsa, okretan je i spretan... i prekida. Ne smijemo pravit puno faulova iz kojeg nas mogu ugroziti.
...ne vidim da Grci imaju neke igarce koji nas mogu ugroziti sa krila (probojnost, tj fintu i brzinu); ako nas dobiju, dobice nas tako sto ce nas ugazit na sredini terena, eventualno nekom frljokom i prekidom.
Dakle, trojica u zadnoj linij, da bi se Sejo pridruzio Zahirovicu u rovovskoj bitki na sredini. (jasno, morace dobit i specijalne instrukcije da ne podlijezu provokacijama cigojnera...Znamo kakav je Sejo)
Moj izbor:
Najvise strahujem od Salpingidsa, okretan je i spretan... i prekida. Ne smijemo pravit puno faulova iz kojeg nas mogu ugroziti.
-
- Kontakt:
Sa ovom formacijom , imali bi problema sa Zelenortskim Otocima a kamo li sa Grčkom . Kada igraš sa trojicom nazad , onda su to klasični štoperi a ne 2 štopera i jedan bočni / krilo , kakav je Mensur .floyd je napisao/la:Uopste ne treba bjezati od promjene formacije, odnosno kratkotrajan prelaz na 3-5-2. Valjda zato i sluze taktike, formacije, prilagodjavanje protivniku...ovo, ono. Samo SAF i engleska repka, uvijek furaju isto, tj 4-4-2.
Moj izbor:
Mislim da Pape neće praviti nekih većih rokada u odbrani , a ako je već najavio Stevanovića onda očekujem formaciju :
-Beg-
-Mujdža-Vranješ-Spahić-Sejo-
-Stevanović-Zahirović-Lulić-
-Miske-
-Džeko-Vedo .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.