FORZA INTER !
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
4 utakmice zaredom nam ne mogu nista. Ambrosini sisaj qrac
FORZA INTER !
FORZA INTER !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
na stranu zajebanciju ovdje su bitna 3 boda i nista vise,na kraju ipak zasluzena zbog borbenosti...
Yebo te yapanezee i gangam style Strama u ckapi
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Točnije 70 posto.Još gore.SiamoNoi je napisao/la: Imaju preko 60 posto lopte u nogama,a totalno su bezidejni u napadu.
Ajd prvo poluvrijeme smo se branili nakon onog gola i tu sam očekivao neke promjene na početku drugog dijela.Ubacivanje još jednog veznjaka i vađenje jednog od trojca naprijed.Tu je Strama logičnu izmjenu napravio.I onda nas sjebe onaj crveni Nagatoma i do kraja utakmice smo gledali ove kako nešto petljaju na 25m od gola.
Baš mi je žao zbog tog kartona jer mislim da bi im dali još koji u drugom dijelu,a ovako smo se orijentirali samo na branjenje.Ali dobro,3 boda iz gradskog derbiju se pišu nama.
Ocajno suđenje, al iskreno boli me ona stvar, nakon onog zadnjeg derbija sam reka da zelim da nama svaki put voda ide na mlin
ja sam sretan, ovo je derbi, tu jedna lopta odlucuje i to je to. Drzimo 3 mjesto i ligu prvaka 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
INTEEEEEEEEEEER
Ambrosini misu
Mexes
Vise levata na jednom mjestu dugo ne vidjeh, kao ovih u milanu
likovi samo znaju frizure ganjat
A jest mi merak ovako cigane otrest, kao bili bolji, a opet donji
ANDREA RANOCCHIA
Strama
Vise levata na jednom mjestu dugo ne vidjeh, kao ovih u milanu
A jest mi merak ovako cigane otrest, kao bili bolji, a opet donji
ANDREA RANOCCHIA
Strama
Strama Tito,,sudija s*ebao utakmicu sa onim nepostojecim crvenim,Inter se logicno branio,sta ce,,al imamo trenera i po,uvijek zna sta ce ubacit-izbacit,, 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Bravo za Handanovica i cijelu odbranu, jer nisu stvorili ni jednu sansu iz neke akcije, sve na odbiju ili jedna ili dvije greske.Prezadovoljan sam, IDEMO NAPRIJED!!
Pazza Inter Amala
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Realno, imate više bodova nego što igrom zaslužujete, ali dobro je.
Biće zanimljivo u nastavku prvenstva...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Pa moj Velez bi se odbranio od ovog jadnog milana ocami eto
.Forzza Inter 
Samo jedan klub Velež Mostar
- 10DelPiero
- Kontakt:
@adointer zar ti nisi davno otisao sa ovog foruma
dobrodosao nazad. Nego uglavnom vidim podijeljena misljenja sto se tice Strame mada ja nisam gledao tekmu ali ne vjerujem da ce jos dugo biti na klupi Intera jer sudeci po komentarima igra nije dopadljiva i cini mi se samo da je pitanje vremena kad ce u krizu rezultata opet zapasti Inter. Ipak ako je ovo neki projekt koji vodi u bolju Seriu A ja mu zelim svu srecu ko zna mozda sa boljim igracima to bude dosta bolje izgledalo 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stvarno ne znam sta vam znaci to da imamo vise bodova nego sta zasluzujemo??? Sta bi mi trebali sebi zabijat sami golove ako protivnici nemogu??? Tko je kriv Milanu sta ima duplo vise lopte u posjedu i ne znaju sta ce sa tim, ebo posjed lopte i milijardu passova kad ti ne znas zabit gol.
Tko je nama bio kriv sta nismo Sienu unakazili kad smo mogli i primimo 2 gola iz kontre?? Sta niste tad prodavali tu pricu
gluposti.
i onda vidim od navijaca jedne talijanske ekipe da se zali na catenaccio, pa Inter igra tako uvijek i ja uzivam kao mala beba kad dignemo nekoga na tu foru. Dabogda do kraja sezone sve ovako pobjedili a vi se izjeli od muke.
Over and out!!!
Forza Inter STRAMAla!!!!
[youtube][/youtube]
Tko je nama bio kriv sta nismo Sienu unakazili kad smo mogli i primimo 2 gola iz kontre?? Sta niste tad prodavali tu pricu
gluposti.
i onda vidim od navijaca jedne talijanske ekipe da se zali na catenaccio, pa Inter igra tako uvijek i ja uzivam kao mala beba kad dignemo nekoga na tu foru. Dabogda do kraja sezone sve ovako pobjedili a vi se izjeli od muke.
Over and out!!!
Forza Inter STRAMAla!!!!
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Al' kakvog smo golmana dobili u Handanovicu
samom svojom pojavom ulijeva sigurnost, u lika isti pogled, ista faca uvijek, uvijek hladan k'o led...
Cambiasso igra perfektno u ovoj novoj formaciji...
Ranocchia je trenutno broj 1 u Italiji, bez greske igra iz utakmice u utakmicu
Strama i Cassano na kraju tekme

Ranocchia je trenutno broj 1 u Italiji, bez greske igra iz utakmice u utakmicu
Strama i Cassano na kraju tekme
U čemu?Huska je napisao/la:Al' kakvog smo golmana dobili u Handanovicusamom svojom pojavom ulijeva sigurnost, u lika isti pogled, ista faca uvijek, uvijek hladan k'o led...
Ranocchia je trenutno broj 1 u Italiji, bez greske igra iz utakmice u utakmicu![]()
Strama i Cassano na kraju tekme![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- SoloJuve26
- Kontakt:
Huska je napisao/la:Al' kakvog smo golmana dobili u Handanovicusamom svojom pojavom ulijeva sigurnost, u lika isti pogled, ista faca uvijek, uvijek hladan k'o led...
Ranocchia je trenutno broj 1 u Italiji, bez greske igra iz utakmice u utakmicu![]()
Strama i Cassano na kraju tekme![]()
Nadam se da se salis, haj sto ste pretjeravali da je Guarin neka velka klasa al ovo prvo..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a ja bas kreno da napisem da je zbog handanovica milan napravio 2 od 3 stopostotne sanse, a i da je nabio makar 6 il 7 lopti gore u aut.
mahahaahah
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Reci mi ime stopera koji je u boljoj formi od Ranocchie, nema ga...
Sto se Handanovica tice, govorim u odnosu na JC, a te sanse ako mislis na one odbijene lopte, pa kako je drugacije mogao, lik jedva dosao do lopti...
Sto se Handanovica tice, govorim u odnosu na JC, a te sanse ako mislis na one odbijene lopte, pa kako je drugacije mogao, lik jedva dosao do lopti...
Neka je netko i to primjetioHuska je napisao/la:Cambiasso igra perfektno u ovoj novoj formaciji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.