DejaNMG je napisao/la:bhsport je napisao/la:Dejane, ja tebe stvarno postujem i tvoje postove, ali si vidio da u ovoj repki nema nacionalista, pa je samim tim Savovic nepozeljan.
@neno i @nermine, ma da je Lebron, ako ce pokvariti ovu atmosferu ne treba nam, daj nam Adamovica koji se bori srcem, daj mi Persica koji gine, Masica itd itd.
Savovic i Suton nek im je siroko polje.
Sve to stoji, samo mislim da Savovic nebi pokvario atmosferu, jednostavno prije poziva (ako ga bude) sjesti i popricati sa njim, ili igraj kao svi i srcem ili nikako i to je to, a i ozbiljan je on igrac da bi izvodio nesto sad.
Odmah bi se on uklopio sam Mirzom, Zekom i co, nebi bilo problema nikakvih po meni.

Dejane ako ti i @nermin tako kazete onda OK, ne znam Savovica, ali opet kazem jedno, Mirza je tu glavni na 4. Da ce imati minute i nece, da ce biti nosioc i nece, to je backup varijanta, isto sto bi bio i u Srbiji.
Tako da mislim da sa te strane ima vise nade da ce zaigrati koju minutu vise u dresu Srbije.
Svi znamo da i preferira Srbiju i da ceka njihov mig da se odmah odazove. Takodjer ne sumnjam da ce mu i Aco odrzati lekciju sta se od njega ocekuje, i do kada se moze cekati , samo kazem da i ako ne zaigra za BiH nije neki katastrofalan gubitak. Snaci cemo se.
Inace ta sva situacija sa precjenjivanjem igraca mi malo ide na zivce, mislim da je Savovic precjenjen na ovom forumu, nesto slicno su pricali pojedinci za Batinu da je igrac i po, da baca, da vako da nako, pa na kraju covjek propo ko kauc.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921