Majke mi moje da vidis lika sta sve hoce,ako nadjem to posaljem ti na pp (vjerovatno sutra)dubrava je napisao/la:
hhehehe.
To bi bilo prejako![]()
gradski derbi Jalija - Blatušabilo bi nereda

Eto dobi Huso rodila ga majka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Majke mi moje da vidis lika sta sve hoce,ako nadjem to posaljem ti na pp (vjerovatno sutra)dubrava je napisao/la:
hhehehe.
To bi bilo prejako![]()
gradski derbi Jalija - Blatušabilo bi nereda
Ma brate lik je koma ziva,samo da ga vidis u zivo jao ahahah A jos je i nastrandubrava je napisao/la:tobogan![]()
![]()
![]()
zoološki vrt![]()
jest da je smiješan, ali da se ima para, ideje nisu tolko loše.. osim ovog tobogana
Uze Hadzibajric u Starom Gradu... Zanimljivo pratit prebrojavanje ovih glasova pravomajestic24 je napisao/la:uzima li radoncic stogod???
a ko je načelnik novog grada ?Sarajlijc@ je napisao/la:Evo moj komsija nacelnik N.Grada![]()
Semir Efendic ako su ove informacije tacnebagrcavi je napisao/la:a ko je načelnik novog grada ?Sarajlijc@ je napisao/la:Evo moj komsija nacelnik N.Grada![]()
i to što kažeš, al' jbg, treba izabrat' najmanjeg od njih...bagrcavi je napisao/la:ma svi su oni lopovi jeb,at im mater
Frajer koji ima mjesečnu platu 6000KM od Radončića da bude kandidat SBB-a. Kakav Vikić, lažni moral.Sarajlijc@ je napisao/la:Nista dok se ja ne kandidujem.![]()
![]()
Ja bih volio da Vikic pobjedi, u Centru cini mi se.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.