Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la AlenHalilovic » 07 okt 2012, 21:02

Kakav perverzan gol, boze sacuvaj!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 okt 2012, 21:05

bagrcavi je napisao/la:Dubrava pusti te priče, nego ti nama postavi snimak gola, prije će se pojaviti na nekom od hr portala nego kod nas ;)
Neću pustiti :D ne zato jer sam tvrdoglav nego jer postoje uvijek dvostruki kriteriji koji me nerviraju.

Probat ću pronaći klip, ali prvo moram naći sažetak tekme..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 okt 2012, 21:10

Nece biti gola na netu dok t.portal ne postavi snimku cijele utakmice, oni imaju eksluzivna prava.

Ali zabia ga je u stilu Messia, Beco mu je doda loptu desno on je primirio, sjurio se u 16 metara i prebacio golmana.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 okt 2012, 21:10

dubrava, pretjerujes. Ne znam kakvi su osjecaji Kovacica ali znam kakvi su brace Kovaca, Srne i slicnih njima. Da su pravi bosanci ne bi prihvatili iste sekunde pozive Hrvatske, vec bi cekali poziv iz NS BiH kao Mujdza koji je rodjen u Zagrebu i koji je igrao za U21 Hrvatske. E to je pravi bosanac iako nije rodjen tu, ali je prihvatio poziv Susica iako je mogao cekati "svoje". Ono sto zelim podcrtati jeste da su Misimovic, Mujdza itd mnogo veci bosanci od gore navedenih koji su rodjeni u BiH
Kovacic ako bi zaigrao za BiH to bi bio jedan veliki izuzetak
15.10 - 15.06 ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 okt 2012, 21:11

dubrava je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Dubrava pusti te priče, nego ti nama postavi snimak gola, prije će se pojaviti na nekom od hr portala nego kod nas ;)
Neću pustiti :D ne zato jer sam tvrdoglav nego jer postoje uvijek dvostruki kriteriji koji me nerviraju.

Probat ću pronaći klip, ali prvo moram naći sažetak tekme..
Hajde živ bio :mrgreen:

A što se tiče Kovačića, čisto sumnjam da bi komšije dozvolile sebi da izgube 2 svjetska talenta.Treba i realno posmatrati, ja bih volio da Mateo zaigra za nas ali stvarno šanse za to su oko 5 %.Džaba što su njegovi roditelji iz BiH kad on vjerovatno nikada u životu nije bio u rodnom mjestu njegovih roditelja, dok kod malog Alena nije takav slučaj.Siguran sam da je dolazio u očevo rodno mjesto, a i u Zg se druži sa onim koji su ko i ti moj dubrava - Bosanci. :mrgreen:
Ali treba momka kontaktirati, ako hoće odlično, ako nije zainteresovan, hvala lijepo i vidimo se.
DRUG NEBI TI PUNCA

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 07 okt 2012, 21:12

[quote="dubrava"]
Drukčije? hm, zanimljivo gledanje. Pa da vidimo: - nijedan od njih dvojice nije rođen u BiH; - i jednome i drugome roditelji su iz BiH; - dakle, obojica podrijetlo vuku iz BiH po roditeljima. Zanimljivo je to drugačije gledanje
A kao i što sam znaš, u BiH žive tri naroda. Ako nisi znao, sad znaš. Da, znam, veliki današnji problem je bh obrazovanje jer djeca uče po jednoobraznom nacionalnom modelu.[quote]

pa govorim ti alenu je stari bosanac,kovačiću ni stari ni stara nisu bosancii

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 07 okt 2012, 21:14

skyisthelimit je napisao/la:dubrava, pretjerujes. Ne znam kakvi su osjecaji Kovacica ali znam kakvi su brace Kovaca, Srne i slicnih njima. Da su pravi bosanci ne bi prihvatili iste sekunde pozive Hrvatske, vec bi cekali poziv iz NS BiH kao Mujdza koji je rodjen u Zagrebu i koji je igrao za U21 Hrvatske. E to je pravi bosanac iako nije rodjen tu, ali je prihvatio poziv Susica iako je mogao cekati "svoje". Ono sto zelim podcrtati jeste da su Misimovic, Mujdza itd mnogo veci bosanci od gore navedenih koji su rodjeni u BiH
Kovacic ako bi zaigrao za BiH to bi bio jedan veliki izuzetak
cekao je mujdza, ne brini se xd al kad je vidio da ga nece docekati, bilo je daj sta das i prihvatio poziv susica.. isti slucaj i sa misimovicem.. malo realnosti

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 okt 2012, 21:15

Tritolone je napisao/la:Nece biti gola na netu dok t.portal ne postavi snimku cijele utakmice, oni imaju eksluzivna prava.
Ma na to sam mislio, al nisam htio reklamirati :D Kod njih će biti sažetak tekme..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 okt 2012, 21:25

Hebo vas mis,ovo sad sto cu napisati mislim pozitivno i ja samo hocu da se nasalim,nadaam se da necu nikog uvrijediti. :idea:
Posto vec svi znamo da je Zlatanu mati Hrvatica,evo malom Alenu isto,a babo bosancero....eto trebamo mozda uzeti primjer pa jos vise takvih eksperimenata praviti :D ;)
Sta mislite na moju malu inicijativu,mislim nek bude ono:bolje ljubav da vodimo,bolje nego rat... :D

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 okt 2012, 21:32

sedra je napisao/la:Hebo vas mis,ovo sad sto cu napisati mislim pozitivno i ja samo hocu da se nasalim,nadaam se da necu nikog uvrijediti. :idea:
Posto vec svi znamo da je Zlatanu mati Hrvatica,evo malom Alenu isto,a babo bosancero....eto trebamo mozda uzeti primjer pa jos vise takvih eksperimenata praviti :D ;)
Sta mislite na moju malu inicijativu,mislim nek bude ono:bolje ljubav da vodimo,bolje nego rat... :D
:lol: :lol: :lol: treba napravit 2 ekipe tako, BiH i Hrvatska redovito u finalima svjetskih i europskih prvenstava :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 okt 2012, 21:33

Ako mali Alen ipak bude igro za kockaste jos cu vise navijati za susjede... :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 okt 2012, 21:35

Tritolone je napisao/la:
sedra je napisao/la:Hebo vas mis,ovo sad sto cu napisati mislim pozitivno i ja samo hocu da se nasalim,nadaam se da necu nikog uvrijediti. :idea:
:lol: :lol: :lol: treba napravit 2 ekipe tako, BiH i Hrvatska redovito u finalima svjetskih i europskih prvenstava :lol:
Upravo tako,a imali bi talenata kolko hos,mogli bi ih komottno i izvoziti...ne trebamo klonirati... :D :lol: :lol: :lol:

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 07 okt 2012, 21:37

Kad je već tako mogo je i za Svedsku igrat da se mi ne svadjamo hehe :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2012, 21:42

Lesnar je napisao/la:
dubrava je napisao/la: Drukčije? hm, zanimljivo gledanje. Pa da vidimo: - nijedan od njih dvojice nije rođen u BiH; - i jednome i drugome roditelji su iz BiH; - dakle, obojica podrijetlo vuku iz BiH po roditeljima. Zanimljivo je to drugačije gledanje
A kao i što sam znaš, u BiH žive tri naroda. Ako nisi znao, sad znaš. Da, znam, veliki današnji problem je bh obrazovanje jer djeca uče po jednoobraznom nacionalnom modelu.

pa govorim ti alenu je stari bosanac,kovačiću ni stari ni stara nisu bosancii
Ako su iz Kotor Varosi sta su.. Hrvati i Iranci? :roll: 8-)
U Hrvatskoj i Srbiji u stampi inace ide ako naprave koji zijan onda su samo Bosanci bez obzira ''koji narod''a ako je neki uspjeh onda ide sa Hrvati ili Srbi.
Prezvakana stara prica.
Sto se tice Kovacica tice,razgovarati zasto ne.ko pita ne skita.Tek poslije se moze pricati o sansama.
P.S Stara od Alena je od Duvna tako da ni ta prica ne pije vodu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 07 okt 2012, 21:44

@harishp pa znači ni halilović nije bosanac kad je iz zagreba ?
pusti tu priču ba

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 okt 2012, 21:45

A sad malo ozbiljno.Nadam se da ce Alen izdrzati pritiske i sto god odluci ja cu ga razumjeti.Mada bih svim srcem volio da zaigra za BiH. :D
Nadam se takodje da mu slava nece udariti od glavu ili da ga ne daj Boze neka povreda sjebe pa da mu se ogadi fudbal itd..ovaj njegov pocetak me podsjeca malo na karijeru Dragana Stojkovica Piksija...isto nekad popularan i talentovan igrac kojem su vec sva vrata bila otvorena i mnogo toga dopusteno.
Znaci Alene samo hladne glave i pametno,ako za bilo kog zaigras uvjek ce postojati levati koji ce ti odmah poceti psovati sve zivo i cekati na nekakav tvoj los potez ili formu.Misli prvo na sebe. :?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 okt 2012, 21:46

Realno i da je kakve pravde, Alen, Mateo i Branimir "pripadaju" Bosni i Hercegovini, a ja bih bio zadovoljan da jedan zaigra za BiH, jedan za Hrvatsku, a jedan za Švedsku, pa da se niko ne ljuti. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 07 okt 2012, 21:46

Jeste ozbiljni sto se tice Kovacica ??? :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 okt 2012, 21:47

Arnelinho je napisao/la:Realno i da je kakve pravde, Alen, Mateo i Branimir "pripadaju" Bosni i Hercegovini, a ja bih bio zadovoljan da jedan zaigra za BiH, jedan za Hrvatsku, a jedan za Švedsku, pa da se niko ne ljuti. :mrgreen:
(Y) :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 07 okt 2012, 21:57

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.