nagovorit cemo ga zizu da igrazizu1991 je napisao/la:Odbij njega, rekao je davno, da, ukoliko i kada se plasiramo na Svjetsko, oprostiti će se od repke.AlenHalilovic je napisao/la: Spaha

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
nagovorit cemo ga zizu da igrazizu1991 je napisao/la:Odbij njega, rekao je davno, da, ukoliko i kada se plasiramo na Svjetsko, oprostiti će se od repke.AlenHalilovic je napisao/la: Spaha
Ubaci Kolasinca i bracu hajrovic.i mozda seferovica kao 4-tog napadaca.AlenHalilovic je napisao/la:Mozda zvuci oholo, ali skontali smo vec od davno da ce se momak odluciti za Zmajeve
Netreba valjda opet argumentirat kako doci do tog zakljucka
Bolje je vec novi sastav za EP 2014 pravit![]()
Dzeko, Ibisevic (Djuric do tad ce momak jos narast i biti veci nego sto jest, u zamjeni Ibisevica)
Pjanic, Halilovic, Stevanovic ( Miske u rotaciji sa Pjanicom ali najprije Halilovicom)
Zahirovic (Medunjanin, Salihovic - zavisi sve kakva nam igra treba i od njihove forme do tad)
Lulic, Zukanovic, Spaha, Mujdza
Begovic
Za Kovacica nisam znao da je Bosanac.Strasan je talenat.Ali nazalost i izgubljen za BiH jer je vec igrao za A tim vatrenih.Meni nije bitno da li je ko katolik,musliman,pravoslavac,zidov....ma nek bude sta hoce.Sve dok je dobar covjek.a u ovom slucaju i sportista.nek dovedu i kineza i crnca.nije me briga sve dok ce to donijeti uspijeh mojoj repki ili klubu.redmoon je napisao/la:Ja kao Bosanac, Hrvat i Posavac (na žalost, silom prilika već 17 godina ne živim ovdje) ne bih imao ništa protiv da Alen zaigra za BiH. Bosanska reprezentacija mi je jednako draga kao i Hrvatska i najiskrenije, u međusobnom susretu ne znam za koga bih navijao (zapravo, vjerojatno ga ne bi ni gledao, bilo bi mi to isto kao da igra Dinamo protiv Hrvatske).
Međutim, smeta me jedna druga stvar: otvorena je posebna tema ovdje za Alena Halilovića, svi bi ga s oduševljenjem prihvatili, svi ga smatraju Bosancem i svojim. No, nitko da se sjeti da u tom zagrebačkom Dinamu igra jedan 18-godišnji dečko koji je jednako veliki talent kao i Alen, kojeg također već traži Real i Milan i koji je već sada najbolji igrač Dinama. Zove se Mateo Kovačić. I za razliku od Alena, i majka i otac su mu pravi Bosanci, iz Kotor Varoši. Dakle, ono što mene čudi je zašto jedna ovakva inicijativa nije pokrenuta za Matea. Znam, sad će svi reći, on je Hrvat, škutor, katolik i što ti ga ja znam što sve ne. Međutim, činjenica je da je dečko pravi Bosanac i da ga nikad nitko nije zvao.
A kohezivna snaga nogometa je ogromna danas. Kad bi mali Kovačić postao glavna zvijezda BiH reprezentacija u budućnosti, vjerujte da bi mnogi Hrvati počeli tu državu doživljavati drugačije.
P.S. ovo je komentar u najboljoj namjeri i molim vas, bez pljuvanja.
redmoon je napisao/la:[Za Kovacica nisam znao da je Bosanac.Strasan je talenat.Ali nazalost i izgubljen za BiH jer je vec igrao za A tim vatrenih.Meni nije bitno da li je ko katolik,musliman,pravoslavac,zidov....ma nek bude sta hoce.Sve dok je dobar covjek.a u ovom slucaju i sportista.nek dovedu i kineza i crnca.nije me briga sve dok ce to donijeti uspijeh mojoj repki ili klubu.
Ali Kovačiću su oba roditelja i rođeni Bosanci iz Kotor Varoši. Mali je strašan igrač, pogledajte njegove poteze na youtube-u, i to u konkurenciji prve hrvatske lige i Lige prvaka. Ovdje u Zagrebu Hercegovci ne žele čuti za BiH, ali mi Bosanci smo i Bosanci i Hrvati. Tako da bi vrijedilo pokušati. Pogotovo zato jer mislim da trenutno Bosna, osim Pjanića, nema boljeg veznog igrača od tog klinca (a kakav će tek biti za 5 godina).AlenHalilovic je napisao/la:Kovacic je rodjen u Austriji oba su mu roditelja Hrvati, i ako ima uopste emocija prema BiH ne vjerujem da su vece nego za Hrvatsku. Tako da ja mislim nemam nikakve nade da ce on nekad zaigrat za nas.
stvarno taj podatak nisam znao..i potpuno si upravo redmoonredmoon je napisao/la:Ja kao Bosanac, Hrvat i Posavac (na žalost, silom prilika već 17 godina ne živim ovdje) ne bih imao ništa protiv da Alen zaigra za BiH. Bosanska reprezentacija mi je jednako draga kao i Hrvatska i najiskrenije, u međusobnom susretu ne znam za koga bih navijao (zapravo, vjerojatno ga ne bi ni gledao, bilo bi mi to isto kao da igra Dinamo protiv Hrvatske).
Međutim, smeta me jedna druga stvar: otvorena je posebna tema ovdje za Alena Halilovića, svi bi ga s oduševljenjem prihvatili, svi ga smatraju Bosancem i svojim. No, nitko da se sjeti da u tom zagrebačkom Dinamu igra jedan 18-godišnji dečko koji je jednako veliki talent kao i Alen, kojeg također već traži Real i Milan i koji je već sada najbolji igrač Dinama. Zove se Mateo Kovačić. I za razliku od Alena, i majka i otac su mu pravi Bosanci, iz Kotor Varoši. Dakle, ono što mene čudi je zašto jedna ovakva inicijativa nije pokrenuta za Matea. Znam, sad će svi reći, on je Hrvat, škutor, katolik i što ti ga ja znam što sve ne. Međutim, činjenica je da je dečko pravi Bosanac i da ga nikad nitko nije zvao.
A kohezivna snaga nogometa je ogromna danas. Kad bi mali Kovačić postao glavna zvijezda BiH reprezentacija u budućnosti, vjerujte da bi mnogi Hrvati počeli tu državu doživljavati drugačije.
redmoon je napisao/la:Ali Kovačiću su oba roditelja i rođeni Bosanci iz Kotor Varoši. Mali je strašan igrač, pogledajte njegove poteze na youtube-u, i to u konkurenciji prve hrvatske lige i Lige prvaka. Ovdje u Zagrebu Hercegovci ne žele čuti za BiH, ali mi Bosanci smo i Bosanci i Hrvati. Tako da bi vrijedilo pokušati. Pogotovo zato jer mislim da trenutno Bosna, osim Pjanića, nema boljeg veznog igrača od tog klinca (a kakav će tek biti za 5 godina).AlenHalilovic je napisao/la:Kovacic je rodjen u Austriji oba su mu roditelja Hrvati, i ako ima uopste emocija prema BiH ne vjerujem da su vece nego za Hrvatsku. Tako da ja mislim nemam nikakve nade da ce on nekad zaigrat za nas.
Svaki normalan covjek ce shvatiti da je ovo u najboljoj namjeri i molim nekog sa foruma do ima viska vremena i zivaca da napravi stranicu i za Matea da dignemo prasinu oko izgubljenih sinova.redmoon je napisao/la:Ja kao Bosanac, Hrvat i Posavac (na žalost, silom prilika već 17 godina ne živim ovdje) ne bih imao ništa protiv da Alen zaigra za BiH. Bosanska reprezentacija mi je jednako draga kao i Hrvatska i najiskrenije, u međusobnom susretu ne znam za koga bih navijao (zapravo, vjerojatno ga ne bi ni gledao, bilo bi mi to isto kao da igra Dinamo protiv Hrvatske).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.