Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ljudi,sta mislite Barca-Real zžk 7,5 manje kvota 2,sudi sudac koji je u zadnjih 25susreta samo 3 puta pokazao 8+kartona,znam da je ovo derbi,svasta je moguce,oba tima imaju agresivce ali po meni ova granica je previsoka + sudac nema toliko strog kriterij dodjele kartona...........
Evo moj danasnji listic, najmanji dobitak 43 marke na 2 ulozene 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Newcastle daje gol
Brno
Barsa oba tima daju gol
Hannover oba tima daju gol
Brno
Barsa oba tima daju gol
Hannover oba tima daju gol
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- pintol_TM87
- Kontakt:
Aik vs Gefle @ 2 kvota je preko 6
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za danas ganjam 2 para.
Newcastle - United 1 (ovo je za hrabrije), Papiss Demba Cisse daje gol (ako je neko dovoljno lud da me posluša), a za one koji će rezonovati - oba tima daju gol.
United je nekoliko puta ove godine ganjao rezultat (Fulham, Southampton, Everton, Liverpool, Tottenham, Cluj). Nekad se vraćao, nekad vala i nije. Tromost Unitedove zadnje linije i ne tolika uigranost i snaga veznog reda dopuštaju njihovim protivnicima terensku inicijativu (ako posjeduju iole dobar vezni red). Cabaye, Tiote, Jonas uz pomoć Dembe će sigurno zadavati puno problema Unitedu. U liga kupu na OT-u su Svrake imale nekoliko izglednih prilika, a jedna je iskorištena (Papiss). Prošli meč na oovm stadionu riješio je Newcastle pobjedom od 3:0. Danas možda neće biti tako visoka pobjeda, ali sigurno da Newcastle ima predispozicije da ne izgubi na St. James Parku. United je neuvjerljiv u prvih nekoliko kola. Eh, ako se neko pita što sam naveo Papissa, onda ću se izvući na matematiku i zakon velikih brojeva. Nije zabio ove sezone u Premiershipu, ali nije da nije imao prilika. Prečka, promašen penal, nekoliko jako dobrih prilika koje su branili golmani...Eh, a s obzirom da postiže golove kad i Giroud (kupovi), onda je i jučerašnji Olivierov gol znak da će zabiti i Papiss. Naravno, ovo je samo za one lude koji misle kako će United kiksati i kako će Senegalac zabiti.
Barcelona - Real (oba daju 3+, Benzema gol, 2/1).
Prvi par je za one koji će realno igrati. Barcina odbrana je ranjiva, a napad nezaustavljiv. Real je i u prvom meču zabio 2 gola (drugi iz greške golmana), a danas ne smiju izgubiti jer će izgubiti i prvenstvo. A, ako misle sa Barcom ostati u toj trci, moraju zabiti barem jedan gol. Benzema je u boljoj formi od Higuaina, zna kako je to zabiti Barceloni, a s obzirom da će Song i Mascherano igrati stopere, onda je za očekivati da će Real zabiti gol. Ja tipujem na Benzemu.
Prijelaz 2/1 je za lude.
Real često povede protiv Barcelone, tako da ovo i nije toliko nemoguće. Dobro, možda jeste, ali za neke 2 markice ovo može biti i tip dana.
Sretno onim koji će ispratiti ovo (ako takvih ima), a oni koji će me prozivati večeras nek' se čuvaju.

Newcastle - United 1 (ovo je za hrabrije), Papiss Demba Cisse daje gol (ako je neko dovoljno lud da me posluša), a za one koji će rezonovati - oba tima daju gol.
United je nekoliko puta ove godine ganjao rezultat (Fulham, Southampton, Everton, Liverpool, Tottenham, Cluj). Nekad se vraćao, nekad vala i nije. Tromost Unitedove zadnje linije i ne tolika uigranost i snaga veznog reda dopuštaju njihovim protivnicima terensku inicijativu (ako posjeduju iole dobar vezni red). Cabaye, Tiote, Jonas uz pomoć Dembe će sigurno zadavati puno problema Unitedu. U liga kupu na OT-u su Svrake imale nekoliko izglednih prilika, a jedna je iskorištena (Papiss). Prošli meč na oovm stadionu riješio je Newcastle pobjedom od 3:0. Danas možda neće biti tako visoka pobjeda, ali sigurno da Newcastle ima predispozicije da ne izgubi na St. James Parku. United je neuvjerljiv u prvih nekoliko kola. Eh, ako se neko pita što sam naveo Papissa, onda ću se izvući na matematiku i zakon velikih brojeva. Nije zabio ove sezone u Premiershipu, ali nije da nije imao prilika. Prečka, promašen penal, nekoliko jako dobrih prilika koje su branili golmani...Eh, a s obzirom da postiže golove kad i Giroud (kupovi), onda je i jučerašnji Olivierov gol znak da će zabiti i Papiss. Naravno, ovo je samo za one lude koji misle kako će United kiksati i kako će Senegalac zabiti.
Barcelona - Real (oba daju 3+, Benzema gol, 2/1).
Prvi par je za one koji će realno igrati. Barcina odbrana je ranjiva, a napad nezaustavljiv. Real je i u prvom meču zabio 2 gola (drugi iz greške golmana), a danas ne smiju izgubiti jer će izgubiti i prvenstvo. A, ako misle sa Barcom ostati u toj trci, moraju zabiti barem jedan gol. Benzema je u boljoj formi od Higuaina, zna kako je to zabiti Barceloni, a s obzirom da će Song i Mascherano igrati stopere, onda je za očekivati da će Real zabiti gol. Ja tipujem na Benzemu.

Prijelaz 2/1 je za lude.

Sretno onim koji će ispratiti ovo (ako takvih ima), a oni koji će me prozivati večeras nek' se čuvaju.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Daj da čujem tvoje mišljenje, meni se najviše sviđaju Bengalsi hendikep (3,5) i Baltimore hendikep (6,5).Edin TM87 je napisao/la:Sutra vadiona na NFL, bas k'o i prosle sedmice
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- pintol_TM87
- Kontakt:
u 91pintol_TM87 je napisao/la:Aik vs Gefle @ 2 kvota je preko 6

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- vevericabimbereket
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:u 91pintol_TM87 je napisao/la:Aik vs Gefle @ 2 kvota je preko 6
svaka cast,jos da se je stiglo uplatiti...vjerovatno ne bi ni proslo

Baltimore mozes komonto, Cinnci bolje nemoj, Miami je sve bolji i bolji, neugodni su pravo...dijabola je napisao/la:Daj da čujem tvoje mišljenje, meni se najviše sviđaju Bengalsi hendikep (3,5) i Baltimore hendikep (6,5).Edin TM87 je napisao/la:Sutra vadiona na NFL, bas k'o i prosle sedmice
Pittsburgh - Philadelphia je pick dana 1 1,60

New England - Denver 2 3,30

Atlanta 2 i Chicago 2 posigurni isto...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Newcastle - Man.Utd(zg) 7.10. 17:00 3+ 1,55
Lorient - Lyon(zg) 7.10. 17:00 2-3 1,90
Hannover - Dortmund(s.t.) 7.10. 17:30 1X 2,20
C.Zvezda - U.Olimpija/Koš(s.t.) 7.10. 18:00 1 1,45
Club Brugge - Genk 7.10. 18:00 1 1,75
Slaven B. - Dinamo Z. 7.10. 19:00 1X 1,80
kvota:29.59
Lorient - Lyon(zg) 7.10. 17:00 2-3 1,90
Hannover - Dortmund(s.t.) 7.10. 17:30 1X 2,20
C.Zvezda - U.Olimpija/Koš(s.t.) 7.10. 18:00 1 1,45
Club Brugge - Genk 7.10. 18:00 1 1,75
Slaven B. - Dinamo Z. 7.10. 19:00 1X 1,80
kvota:29.59
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ajmo strucnjaci za NFL misljenje.
Kansas-Baltimore 2
NYG-Cleveland 1
Minnesota-Tennessee +5,5 h1
SF-Buffalo +9,5 h1
New England-Denver +6,5 h1
Kansas-Baltimore 2
NYG-Cleveland 1
Minnesota-Tennessee +5,5 h1
SF-Buffalo +9,5 h1
New England-Denver +6,5 h1
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Napis'o sam ti gore, ta prva dva ce proci, ostalo ne vjerujem...
pogotovo ne taj New England
pogotovo ne taj New England

- samo_lijevo
- Kontakt:
Vise me interesuju zadnja tri jer se dvoumim da li igrati new orleans manje 53,5 i washington manje od 50,5 ili ova tri.Odigracu onda Baltimor,nyg,pitsburg i ova dva gore navedena.Edin TM87 je napisao/la:Napis'o sam ti gore, ta prva dva ce proci, ostalo ne vjerujem...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
20 km na barcu, ham kam i club brugge. sve više od 2,5 gola. dobitak 60 i nešto 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Lazio 1,95
Genoa 2,20
Catania 2,15
Singliram pobjede ovih ekipa.
Svidja mi se value, protivnici su im po mjeri koje mogu dobiti lagano
dr.van nostrand je napisao/la:Southampton-Fulham over 1,70
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Uh ne znam, na tekmama tih ekipa pljuste TD-ovi, pogotovo jer ce Brees bacati k'o lud ne bili pronas'o prvu pobjedu za Saintse, al' Ryan i Griffin vazda puno poena bude... Bolje Atlantu dvicu igratsamo_lijevo je napisao/la:Vise me interesuju zadnja tri jer se dvoumim da li igrati new orleans manje 53,5 i washington manje od 50,5 ili ova tri.Odigracu onda Baltimor,nyg,pitsburg i ova dva gore navedena.Edin TM87 je napisao/la:Napis'o sam ti gore, ta prva dva ce proci, ostalo ne vjerujem...

- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Borussia M-E Frankfurt over ili 2 2,90
dr.van nostrand je napisao/la:Liverpool-Stoke X 4,15
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Eto vidis ti pintole koja sam ja nafaka. Uzmem i trazim u ponudi AIK AIK AIK AIK i nema,a znao sam da je taj par dobitni... pu **** te sreco,nego ako sta ima jos za danas/veceras cibni na pm zivota ti etopintol_TM87 je napisao/la:u 91pintol_TM87 je napisao/la:Aik vs Gefle @ 2 kvota je preko 6
Ajde nešto za večeras da me izvuče malo.
- Citizen-X
- Kontakt:
brao pinti
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.