ovaj broj na kraju je nasa najveca pobjeda ove sezone,sve ostalo je manje bitno.Ne smijem ni pomisliti sta ce naredne sezone Suso i Sterling raditiCarlo je napisao/la:Sretno momcima i naravno BrendanuOpta Liverpool @OptaLiverpool
21.2y - The average age of Liverpool's midfield and attack today, excluding Steven Gerrard is 21.2 years. Test.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nema Borinija u startnih 11 ,pobjeda je nasa ... Amin 

Dajte streamove pls, Carlo 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Reina idiot glumi Valdesa
Roger Federer the greatest of all time!
Pa kao da ste se zaboravili dodavat ebem vam igru;ebem i reinu konja sto svaku ispucava jos vazdusnog duela nismo dobili,mi igramo igru kao stoke city prebacujemo nesh.... dragi Boze ovo je kahva.
"You'll Never Walk Alone"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Mesarska firma "Stoke City"
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Gay parada u crvenim dresovima i mesari sa druge strane. Toliko je to kod nas stidljivo, neiživljeno, sramotno, ženski da je to za nepovjerovati. A svi su jaki na riječima i u intervjuima. Obećaji navijačima ovo, obećaji ono. Za 45 minuta ošutati samo jednom po golu je sramota.
Sahin napravi grešku, sreća pa Reina odbrani. Onda Reina sve uprska pa napravi grešku, ali sreća pa spasi go.
Nijedan se nije oznojio. Svaka čast Aggeru i Skrtelu, pa i Wisdomu. Ovo ostalo, natopite te dresove znojem papci.
Sahin napravi grešku, sreća pa Reina odbrani. Onda Reina sve uprska pa napravi grešku, ali sreća pa spasi go.
Nijedan se nije oznojio. Svaka čast Aggeru i Skrtelu, pa i Wisdomu. Ovo ostalo, natopite te dresove znojem papci.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
evo vam dobar link
http://bhsupersporttv.****/2012 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bhsupersporttv.****/2012 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!!!
Kad se posloze ovi hrvaci iz Stokea teren izgleda kao onaj na male po dimenzijama. Nema gdje protrcati.
Nad nama nebo ima da gori!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ljudi,ovdje je pobjeda ako izvučemo da nam se nijedan igrač ne povrijedi na duže vrijeme,vjerujte.Rezultat uopšte nije bitan.Vidite da ljudi ubiše sa svih strana bokte 

You'll never walk alone.
- elninho_resTO
- Kontakt:
imal iko sopcast na engleskom , smorise me ovi rumuni vise 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Tako je to uvijek protiv Stokea.VolimLiverpool je napisao/la:Ljudi,ovdje je pobjeda ako izvučemo da nam se nijedan igrač ne povrijedi na duže vrijeme,vjerujte.Rezultat uopšte nije bitan.Vidite da ljudi ubiše sa svih strana bokte

U globalu očajno prvo poluvrijeme. Ništa konkretno se nije moglo vidjeti. Moram priznati da sam razočaran. Nadam se da će Liverpool u nastavku zabiti neki rani gol, inače ovo ode na nulu.
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
reds je napisao/la:Tako je to uvijek protiv Stokea.VolimLiverpool je napisao/la:Ljudi,ovdje je pobjeda ako izvučemo da nam se nijedan igrač ne povrijedi na duže vrijeme,vjerujte.Rezultat uopšte nije bitan.Vidite da ljudi ubiše sa svih strana bokte![]()
U globalu očajno prvo poluvrijeme. Ništa konkretno se nije moglo vidjeti. Moram priznati da sam razočaran. Nadam se da će Liverpool u nastavku zabiti neki rani gol, inače ovo ode na nulu.
Ma daj Boze da uvale barem jedan gol, iz ove patnje vise ne moze uci...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Senaid L.F.C
- Kontakt:

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Kako šutaju Glen i Suarez, to je za plakati. Prazan go, Begović matiran, ali oni ni po golu da ošutaju. Prije ćemo mi zabiti autogol, nego dati go Stoku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Evo cevabdzije sa Cevljanovica valjda nece sam sebi nogu slomiti

Tako blizu, a tako daleko.
- reds_forever
- Kontakt:
e bas ce nas J.Cole usrecit.. 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
ima li sanse da liverpool da gol, trebaju mi jos oni na kladionici, ostalo sve ide kako treba????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.