Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Tako je momce,oni uvijek ispune ono sto su obecali.
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 07 okt 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Hladno je za kladionice 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
za nje nikad nije hladno !LBJ MVP je napisao/la:Hladno je za kladionice
slušaju mene i Emirabagrcavi je napisao/la:Građanska dužnost obavljena ! Joj gužve u kladari šta je ono onako

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj ovih gotovana , sve bi to para guzovace. Manite se kladionice ili kad se vec kladite kladite se kako treba , majku im 50 miliona duguju drzavi. I prave zgrade po BiH od vasih para.
smicer.(bloger).hr ...izbrisite zagradu... Sa cvajom poceo , zavrsio sa 200km i potrosio ih. Ima tome 2 godine
Al se ne kladim , nema u tome halala.Navuces se i tu si gotov. Najbolji i najpoznatiji tipser. Kad se sjetim , lik objavi parove , kladionce ih blokiraju 
smicer.(bloger).hr ...izbrisite zagradu... Sa cvajom poceo , zavrsio sa 200km i potrosio ih. Ima tome 2 godine

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajd jarane nemoj reci da nisi gotovan ? Nemoj zafrkavati. Nadji mi ti posao gdje cu raditi,pa se ja necu kladiti.HZ_ilidzaa je napisao/la:Joj ovih gotovana , sve bi to para guzovace. Manite se kladionice ili kad se vec kladite kladite se kako treba , majku im 50 miliona duguju drzavi. I prave zgrade po BiH od vasih para.
smicer.(bloger).hr ...izbrisite zagradu... Sa cvajom poceo , zavrsio sa 200km i potrosio ih. Ima tome 2 godineAl se ne kladim , nema u tome halala.Navuces se i tu si gotov. Najbolji i najpoznatiji tipser. Kad se sjetim , lik objavi parove , kladionce ih blokiraju
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 07 okt 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cekas da ti sa neba iskoci posao.Svi fol nema posla , ja na ilidzi znam bar 10 upraznjenih radnih mjesta. Pa konobar konobar , npr. ako je neki poznati kafic tu se ubere dobra para. Meni je jaran radio u Pofalicima kao konobar , prosjek 1100. Npr. ja bih prije radio kao konobar u poznatijem lokalu nego u banci sa **** ekonomskim fakultetom za placu od 800 km !Emir ZENICA je napisao/la:Ajd jarane nemoj reci da nisi gotovan ? Nemoj zafrkavati. Nadji mi ti posao gdje cu raditi,pa se ja necu kladiti.HZ_ilidzaa je napisao/la:Joj ovih gotovana , sve bi to para guzovace. Manite se kladionice ili kad se vec kladite kladite se kako treba , majku im 50 miliona duguju drzavi. I prave zgrade po BiH od vasih para.
smicer.(bloger).hr ...izbrisite zagradu... Sa cvajom poceo , zavrsio sa 200km i potrosio ih. Ima tome 2 godineAl se ne kladim , nema u tome halala.Navuces se i tu si gotov. Najbolji i najpoznatiji tipser. Kad se sjetim , lik objavi parove , kladionce ih blokiraju
Daj imal ko da napise nesto o medijima,treba mi do 18 h ?
Nego reci mi , kad se ko opario na kladionici ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Obavezno.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel se moras potpisati na glasackim listicima ?

Nego, zanimljivo je da je moj pokojni djed mogao glasati (i vjerovatno će to učiniti

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa eto kad vec tako znas de me ubaci radit cu.Moze kao konobar,po zelji kafic Levante hocel moci ? De bolan lahko je kad ti imas caleta da te gura,ja bi sad bio engleska kraljica u pm .HZ_ilidzaa je napisao/la: Cekas da ti sa neba iskoci posao.Svi fol nema posla , ja na ilidzi znam bar 10 upraznjenih radnih mjesta. Pa konobar konobar , npr. ako je neki poznati kafic tu se ubere dobra para. Meni je jaran radio u Pofalicima kao konobar , prosjek 1100. Npr. ja bih prije radio kao konobar u poznatijem lokalu nego u banci sa **** ekonomskim fakultetom za placu od 800 km !
Poznajem par ljudi koji su se oparili,sad uzivaju

Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
**** te ja se nisam potpisaoMonolog je napisao/la:Obavezno.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel se moras potpisati na glasackim listicima ?![]()
Nego, zanimljivo je da je moj pokojni djed mogao glasati (i vjerovatno će to učiniti), jer sam ga vidio na spisku glasača.
Dakle, ipak postoji drugi svijet, a stranke mogu uraditi i neke stvari koje se kose sa osnovnim zakonima prirode.

ps. Potpisao sam se ,al u neki dnevnik , ne na glasacki listic.
Ama fura te,kakv crni potpis,onda to ne bi bili demokratski izbori xDHZ_ilidzaa je napisao/la:**** te ja se nisam potpisaoMonolog je napisao/la:Obavezno.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel se moras potpisati na glasackim listicima ?![]()
Nego, zanimljivo je da je moj pokojni djed mogao glasati (i vjerovatno će to učiniti), jer sam ga vidio na spisku glasača.
Dakle, ipak postoji drugi svijet, a stranke mogu uraditi i neke stvari koje se kose sa osnovnim zakonima prirode.
Barem nisam vidio
ps. Potpisao sam se ,al u neki dnevnik , ne na glasacki listic.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mozda me shvatio da li se moram potpisivati u onaj dnevnik
Ja na brzinu zaokruzio nisam ni pogledao kako treba.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ne do Bog da SDA osvoji vlast u Cazinu,to bi bio rusvaj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ja sam im nacrt'o smjeska i dao do znanja da su Tito i partija jedina prava stvar a da su ostali banda 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Moj cale je od 18te godine pa do 30te radio na pijaci , kalio zanat. Znao je nekad za mal' te'ne dzabe raditi ,al brate sad mu se taj rad isplacuje , ne mozes ga prevariti nema sanse.A vi ucite pos'o u kladari. Ko su ti ljudi sto se obogatili ? U vrh glave su dobili 30-40k. Ako je to bogacenje ...Emir ZENICA je napisao/la:Pa eto kad vec tako znas de me ubaci radit cu.Moze kao konobar,po zelji kafic Levante hocel moci ? De bolan lahko je kad ti imas caleta da te gura,ja bi sad bio engleska kraljica u pm .HZ_ilidzaa je napisao/la: Cekas da ti sa neba iskoci posao.Svi fol nema posla , ja na ilidzi znam bar 10 upraznjenih radnih mjesta. Pa konobar konobar , npr. ako je neki poznati kafic tu se ubere dobra para. Meni je jaran radio u Pofalicima kao konobar , prosjek 1100. Npr. ja bih prije radio kao konobar u poznatijem lokalu nego u banci sa **** ekonomskim fakultetom za placu od 800 km !
Poznajem par ljudi koji su se oparili,sad uzivaju![]()

btw. samo nek SBB i SDP ne pobijede ...Nadam se da ce SDU otici korak vise.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Uredu je sve,znao sam i ja svasta radit,al nema vise ni tog.Stisla kriza,nemaju ljudi para.De ti meni reci kod koga ti ucis posao ? Kod starog ? Vidis mi to nemamo i ne mozemo uciti.Tebi je posao zagarantovan,pijes svaki dan,uzivas,vodas kurve a sta mi radimo ? Nista,drkamo **** svaki dan.Ucis skolu koju nikad neces zavrsiti,jbg brale nije svakog sreca mazila.I sta preostaje ganjamo kladionicu i znalo se i dobijat,nekad se i imalo,sad je stalo i to.Al krenut ce.Pa dobro tebi 30-40 k nije nista,da je meni toliko KM sadHZ_ilidzaa je napisao/la: Moj cale je od 18te godine pa do 30te radio na pijaci , kalio zanat. Znao je nekad za mal' te'ne dzabe raditi ,al brate sad mu se taj rad isplacuje , ne mozes ga prevariti nema sanse.A vi ucite pos'o u kladari. Ko su ti ljudi sto se obogatili ? U vrh glave su dobili 30-40k. Ako je to bogacenje ......To mu moze biti za 2-3 godine i nema halala u tim parama.
btw. samo nek SBB i SDP ne pobijede ...Nadam se da ce SDU otici korak vise.

Da se razumijemo protiv tebe i tvojih nemam nista,cak te i ne poznajem al ti kazem kako jest.
@ tmac
u svom stilu,svaka ti dala

Volim te Celik ! ! !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kad ovo zasvira,**** izbore i sve
kad ovo zasvira,**** izbore i sve
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sto ti imas losu predstavu o meni , pijem svaki dan , vodam kurve , posao siguricaEmir ZENICA je napisao/la:Uredu je sve,znao sam i ja svasta radit,al nema vise ni tog.Stisla kriza,nemaju ljudi para.De ti meni reci kod koga ti ucis posao ? Kod starog ? Vidis mi to nemamo i ne mozemo uciti.Tebi je posao zagarantovan,pijes svaki dan,uzivas,vodas kurve a sta mi radimo ? Nista,drkamo **** svaki dan.Ucis skolu koju nikad neces zavrsiti,jbg brale nije svakog sreca mazila.I sta preostaje ganjamo kladionicu i znalo se i dobijat,nekad se i imalo,sad je stalo i to.Al krenut ce.Pa dobro tebi 30-40 k nije nista,da je meni toliko KM sadHZ_ilidzaa je napisao/la: Moj cale je od 18te godine pa do 30te radio na pijaci , kalio zanat. Znao je nekad za mal' te'ne dzabe raditi ,al brate sad mu se taj rad isplacuje , ne mozes ga prevariti nema sanse.A vi ucite pos'o u kladari. Ko su ti ljudi sto se obogatili ? U vrh glave su dobili 30-40k. Ako je to bogacenje ......To mu moze biti za 2-3 godine i nema halala u tim parama.
btw. samo nek SBB i SDP ne pobijede ...Nadam se da ce SDU otici korak vise.![]()
Ma koga briga za halal ?
Da se razumijemo protiv tebe i tvojih nemam nista,cak te i ne poznajem al ti kazem kako jest.
@ tmac
u svom stilu,svaka ti dala![]()

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Apsolutno nemam,nego ti kazem kako jeste.Nego nisi mi odgovorio radis li ti,odakle tebi pa vozas to auto ? Odakle ti za izlaske ? Po sto vidim,da si tu na netu vazda.Pa de mi nadji da i ja radim.HZ_ilidzaa je napisao/la: Sto ti imas losu predstavu o meni , pijem svaki dan , vodam kurve , posao siguricaInace ljudi kad vide da neko voza malo bolje auto misle ma ovaj ne radi nista , voda kurve, uziva... JEST AL U KURCU ! HIFA , ORMAN , to su ljudi koji imaju za para za svoje 3 generacije , ali ljudi su redovno u 7h na radnom mjestu. I gdje bolan nema radit. U Bosni ima najvise posla , ko hoce da radi.
Volim te Celik ! ! !
Joj ona reklama Europsko sarajevo najjača. Ja oplako."Za koga da glasamo !? Neš za Brus li-ja !"
A kao Europsko, a na logu klas.

A kao Europsko, a na logu klas.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."