EDIT: Da li ce igrati onaj Scumovac Owen ?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nisam ja baksuz ko tiSenaid L.F.C je napisao/la:izgubili su u cetvrtak za moj rodjendan ne bi me cudilo da i za tvoj izgubeVolimLiverpool je napisao/la:Ma de zezam se ,moram malo zračiti optimizmom,nekako mi ne ulazi u glavu da remiziraju ili izgube za rođendan mi![]()
svakako da utakmica neće biti lahka,ali proigrali smo,počinjemo se uigravat i neka pobjeda od 2:0 sa po jednim golom u oba poluvremena je logična.
Nadam se da nisiVolimLiverpool je napisao/la:Nisam ja baksuz ko tiSenaid L.F.C je napisao/la:izgubili su u cetvrtak za moj rodjendan ne bi me cudilo da i za tvoj izgubeVolimLiverpool je napisao/la:Ma de zezam se ,moram malo zračiti optimizmom,nekako mi ne ulazi u glavu da remiziraju ili izgube za rođendan mi![]()
svakako da utakmica neće biti lahka,ali proigrali smo,počinjemo se uigravat i neka pobjeda od 2:0 sa po jednim golom u oba poluvremena je logična.
Baš sam danas na PES-u ubio Stoke sa tom ekipomVolimLiverpool je napisao/la:Confirmed #LFC team v Stoke: Reina, Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson, Allen, Gerrard, Sahin, Suso, Sterling, Suarez.
mnogo hvalaVolimLiverpool je napisao/la:http://www.nutjob.eu/#
Evo odmah jedan dobar od mene,ja ću gledat na SK
Pa normalno da znaš kad igraš za Liverpool.Henderson je napisao/la:Reako sam vam sastav jutros u 8. Brendon i ja mislimo isto.
Sretno momcima i naravno BrendanuOpta Liverpool @OptaLiverpool
21.2y - The average age of Liverpool's midfield and attack today, excluding Steven Gerrard is 21.2 years. Test.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.