Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la zizu1991 » 27 sep 2012, 14:31

Igrati će protiv Grčke, to nije upitno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 sep 2012, 14:37

Ko zna?
Ovo je već zabrinjavajuće, evo propušta i meč protiv Juventusa, dakle radi se ozbiljnoj povredi?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 sep 2012, 15:30

Da je nešto " tako " ozbiljno, ili da se nazire bilo šta od toga, što neki slute ovdje, svi naši sportski portali bi načinili " opštu paniku " na netu, tako da mislim da nema potrebe da se brinemo, imamo " dovoljno svijesne novinare " :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 27 sep 2012, 16:11

Nije uopsta povreda u pitanju vec upala misica. Kazem Zeman ga prehrndao. Mozda od njega i napravi igraca :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 sep 2012, 16:30

Zbog upale mišića propustiti 2 tekme, hm? Nisi mi ti igrao nogomet zaozbiljno nikad?

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 28 sep 2012, 02:09

Batko je napisao/la:Zbog upale mišića propustiti 2 tekme, hm? Nisi mi ti igrao nogomet zaozbiljno nikad?
nije propustio dvije druze. ovog vikenda je bio spreman kad su trevali sa Cagliari igrati ali kako svi znate ta utakmica nije odigrana i upisali se bodovi romi zbog gluposti presjednika otocke ekipe ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 sep 2012, 09:28

Sakuragi je napisao/la:
Batko je napisao/la:Zbog upale mišića propustiti 2 tekme, hm? Nisi mi ti igrao nogomet zaozbiljno nikad?
nije propustio dvije druze. ovog vikenda je bio spreman kad su trevali sa Cagliari igrati ali kako svi znate ta utakmica nije odigrana i upisali se bodovi romi zbog gluposti presjednika otocke ekipe ;)
Ne mislim na tu tekmu, već što se govori da će propustiti tekmu sada za vikend protiv Juventusa.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 sep 2012, 11:41

Eto pauza od 10tak dana, znači propušta Juventus ali i Atalantu, rekoše na ss.ba, dakle propušta 5 tekmi zaredom. Do Grčke neče igrati,.....

Ovo je veoma loša vijest, MNOOOOOOOGO loša, Pjanić je bio naš najbolji igrač protiv Latvije.......Protiv Portugala je bila slična situacija gdje je na okupljanje došao bez utakmica u nogama zbog povrede pa je jako loše odigrao....

Veliki hendikep za naš tim. :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2012, 18:31

Ovaj aduktor vec yebe Pjanica dugo vremena.Neko upoznat da li bi hirurski zahvat rijesio taj problem i koliko bi morao odsustvovati?.Ovako mu se malo,malo pa vraca isti problem.
Ipak ispade da je i Pape bolje obavjesten od Pjanica za njegovu povredu :mrgreen:
To je ono guraj pa dok ne stane.
Fin gest Pjanica,ali mora skontati da Roma izdvaja lijepu sumu za njega i da su djelimicno i oni u pravu.Dok od repke ima za kahvu i porciju cevapa.Ako mu se sta desi,ne pitaj.
Klubu nikako da krene a od Pjanica ocekuju puno.
Mogao bi se napraviti kompromis i Pjanu staviti na klupu u repci tu bi Stevanovic onda dobio prostor.a u slucaju da zapne nesto,tridesetak zadnjih minuta Pjane u igri nebi ni u Romi zahatorili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 05 okt 2012, 18:48

harishp je napisao/la:Ovaj aduktor vec yebe Pjanica dugo vremena.Neko upoznat da li bi hirurski zahvat rijesio taj problem i koliko bi morao odsustvovati?.Ovako mu se malo,malo pa vraca isti problem.
Ipak ispade da je i Pape bolje obavjesten od Pjanica za njegovu povredu :mrgreen:
To je ono guraj pa dok ne stane.
Fin gest Pjanica,ali mora skontati da Roma izdvaja lijepu sumu za njega i da su djelimicno i oni u pravu.Dok od repke ima za kahvu i porciju cevapa.Ako mu se sta desi,ne pitaj.
Klubu nikako da krene a od Pjanica ocekuju puno.
Mogao bi se napraviti kompromis i Pjanu staviti na klupu u repci tu bi Stevanovic onda dobio prostor.a u slucaju da zapne nesto,tridesetak zadnjih minuta Pjane u igri nebi ni u Romi zahatorili.
Kriv je Miralem i njegova trdoglavost. Njegova ljubav prema fudbalu i prema nasoj domovini je glavni razlog sto on konstantno ima probleme sa povredama. One dvije sedmice kada bi isao redovno na terapije i vrlo malo trenirao on provodi na okupljanju reprezentacije i igra jake/bitne utakmice. Nemoj te me pogresno shvatiti, meni je drago sto on igra, sigurno bih ja isto ucinio, al' je tesko sanirati povredu misica kada konstantno igras/treniras.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2012, 12:29

Jeli ovo Roma bojkotuje Pjanića, nema ga u timu iako je trenirao cijelu sedmicu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2012, 12:33

Batko je napisao/la:Jeli ovo Roma bojkotuje Pjanića, nema ga u timu iako je trenirao cijelu sedmicu!
Pa receno je da nece igrat, i zato su trazili od Susica da ga postedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 okt 2012, 12:34

Nije dobro,Pjana je nas kapitalan igrac..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 okt 2012, 13:44

Prema Susicu Pjanic je potpisao neki papir koji govori o tome da je povrijedjen. :? :? Nadam se da ce sutra njegovim dolaskom stvari biti mnogo jasnije. Da ga hoce Susic staviti da igra protiv Grcke pa nek cigani crknu od muke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 okt 2012, 15:00

Miralemu bi najbolje bilo da odmori dok je pauza i sanira tu povredu. Zavisi koliko je opasna povreda, ali obicno se ne ide na operaciju zbog toga. Kazem, obicno, mada je aduktor varljiva stvar.
S druge strane, reprezentacija bi trpila ako on ne bi igrao sigurno, jer njegova lijeva noga zna vise od vecine igraca. Mislim ipak da i bez njega mozemo ove dvije utakmice, ali njemu svaka cast na svemu sto radi za reprezentaciju. Rijetki su igraci koji u modernom fudbalu igraju srcem kao on.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 okt 2012, 19:51

taman ce nam doci da se pjana odmori protiv grcke, a da na desnom krilu od pocetka zaigra stevanovic....playmaker ce biti zvjezdan naravno...nek pjana bude spreman za litvaniju...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 08 okt 2012, 01:13

Batko je napisao/la:Jeli ovo Roma bojkotuje Pjanića, nema ga u timu iako je trenirao cijelu sedmicu!
Grčko-Rimska zavjera

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 okt 2012, 20:51

Pjanić izdivljao.
odavno nisam vidio da je neko nas odigrao ovako produktivno poluvrijeme.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 okt 2012, 20:51

svaka čast, ne mogu ni pomisliti na šta bi ličila naša igra bez Pjane...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 okt 2012, 20:51

Xavi, možeš u penziju lagano 8-)
FORZA MARŠAL !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Micron i 23 gosta.