Ja gdje god pogledam lijepo pise - godina osnivanja : 1905, a ti sad pricaj sta hoces "pametni"

Uvijek smo išli prvi i bili avangarda za sve njih, sjetimo se samo šta su poletili odmah da iskopiraju, TV emisija, izložbi, radio emisija pa ako hoćete i Udruge prijatelja itd itd. Sada je samo pitanje tko će prvi poletiti da uradi taggium Željo Sarajevo ili neko treći? Znamo tko od sramote ne smije uslikati svoje tribine
Mislim da nece bit nigdje, ali ako bude javit cu ti..Bijeljinacity je napisao/la:Jel ima negdje prenos utakmice protiv Radnika?
Loža na zapadnoj tribini ima 950 stolica kao i prostor iza stolica u kojemu uvijek ima ljudi.AnelZ je napisao/la:Znam da moze dobar broj ljudi stati pod "krov" na Bijelom Brijegu. Ali eto, ako taj dio prima 950, neka bude da je bio pun (iako sumnjam da je bio skroz pun, rekao bi 750-800, ali nije bitno sada). Ako donji dio tribine prima 5500, to znaci 1100 po sektoru, a vidimo da bi ovo dole raje popunilo tek dva puna sektora kada bi sjeli jedan do drugog, eto dodjemo od ukupno 3150. Gostiju je bilo oko 75 jer sam licno uzeo fotografiju i prebrojao ih, a na stajanju sigurno nije bilo preko 500, sto nas dovodi na cifru od oko 3700 kod mene.silenT je napisao/la:na utakmici je bilo minimum minimuma 4500 ljudi.... na zapadu natkrivena tribina (950 ljudi) je bila potpuno puna jer je raje bilo strah kiše... također zapad dole je također bilo solida ljudi što se i vidi sa slika negdje pa bar 3000 od 5500 koliko ona prima.... stajanje oko 600 i gostujućih 100-njak pa računajte....
Ali eto, necemo raspravljati oko tribina vise kao i sto je i Admin rekao, ti si iznio svoje misljenje, ja sam iznio svoje, samo zelim da ti pokazem kako sam ja dosao do svoje procjene od 3500 ljudi. Hajmo biti ljudi i uzeti aritemticku sredinu od ta dva broja, znaci 4000 sto je izvanredna posjeta za nas pojam, pogotovo ako se zna da je ovo bilo tek 1/8 finala kupa BiH, jos radni dan
Ovo je ono na šta sam upozoravao da će biti jako teško i da se mora Radnik shvatiti kao npr. Željo ili Široki.Ovdje je bilo svega pomalo.I lošeg dana i jako loše igre posebno Krište,Markića i Radeljića i slažem se sa Rosasom i da su gosti otišli sa bodom bilo bi zasluženo.Što se tiče penala povlačenja za dres je bilo,Pero se nakon dva koraka sjetio da padne pa je sve ispalo komično ali siguran sam 100 % da onakav penal ne bi svirao za goste na drugoj strani.Ovaj Radnik nije naivna ekipa ali mislim da mi nemamo igru protiv ekipa koje se brane bunkerom i zato sam pretpostavio da će biti problema a vrlo vjerovatno imat ćemo ih i sa većinom drugih ekipa koje će u Mostaru igratin bunker.Dvije dobre koje se mogu izvući iz ove tekme su rezultat tj. ponovno pobjeda bez obzira na lošu igru i ,možda ću biti nekima dosadan ali FILIP AREŽINA je momak za prvi tim i neke njegove lošije partije se moraju istrpiti jer je mlad a mi ljudi imamo strašnog igrača i potencijal za ligu petice.Nadam se da Perić to vidi i zna.Rosas7 je napisao/la:utakmica katastrofa,zrinjski katastrofa,radnik je u najmanju ruku trebo uzeti bod,sudac nam navuko penal,drugi gol na srecu dali......nadam se da je ovo bio samo los dan
velikanibekicamir je napisao/la:
Ovi ljudi , i još monogi drugi, trebaju puno više da budu vezani za klub.Nije važno na koji način , neki mogu da budu i zaposlenici kluba ali to nije bit.Važno je to što oni zaista vole Zrinjski ali onako čisto iz srca a ne iz interesa i zato je bitno da budu uz klub i u klubu a svjedoci smo da se ranije događalo da se oko kluba vrte raznorazni lovci u mutnom koji su bili slatkoriječivi i pričali ono što raja voli da čuje a radili samo za svoj osobni interes.Zato na sadašnjoj ali i svim budućim upravama je da ove ljude dovedu i vežu za Zrinjski jer oni su dok su bili aktivni igrači na terenu davali sebe za Zrinju a siguran sam i da svojim sadašnjim radom mogu doprinjeti da se Zrinjski izdigne iznad prosječnosti ovih prostora i da postane jedan veliki brend ne samo među hrvatima u BiH nego i šire.Rosas7 je napisao/la:velikanibekicamir je napisao/la:
Ne znam koga je Krstičević gledao ali sigurno ima nekoliko kandidata.Doduše u subotu i nije imao nešto posebno vidjeti jer je ovo bila jedna od lošijih utakmica Zrinjskog ove sezone ali što se tiče Arežine ja sam svoje davno rekao i kada je ušao u igru vidjelo se da je momak extra talent i ja ću biti hrabar pa ću reći da od Luke Modrićaanonym0us je napisao/la:Citam u novinama Arezina usao u igru u 60. minuti i izabran za igraca utakmice. Zar je tako dobro odigrao? Mise Krsticevic bio na utakmici, koga je dosao gledat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.