Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ne sviđa mi se nikako što se igra na "Karaiskakisu" ..mali teren, stadion, atmosfera vrela. Nadao sam se da ćemo igrat' na onom velikom stadionu, gdje je i teren idealan za našu repku.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sudija protiv Grcke, Antonio Damato (Italy), protiv Litvanije, Miroslav Zelinka (Czech Republic)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Hajde nije lose, desavalo nam je se da nam sudi Grcki Kipranin a mi u grupi sa Grckom.bordo_Sarajevo je napisao/la:Sudija protiv Grcke, Antonio Damato (Italy), protiv Litvanije, Miroslav Zelinka (Czech Republic)

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Papadopoulos: "Kazete da je njihov napad opasan
? Pa molim vas lijepo ja sam do neki dan mislio da je taj Dzeko doktor Manchester Citya, kad god pogledam utakmicu na TV-u taj decko sjedi na klupi. Da nisam provjerio na wikipediji nebi ni znao da je on zapravo fudbaler."

hattab je napisao/la:Papadopoulos: "Kazete da je njihov napad opasan? Pa molim vas lijepo ja sam do neki dan mislio da je taj Dzeko doktor Manchester Citya, kad god pogledam utakmicu na TV-u taj decko sjedi na klupi. Da nisam provjerio na wikipediji nebi ni znao da je on zapravo fudbaler."

ne lici mi to na grke , da tako nekog podcjenjujuhattab je napisao/la:Papadopoulos: "Kazete da je njihov napad opasan? Pa molim vas lijepo ja sam do neki dan mislio da je taj Dzeko doktor Manchester Citya, kad god pogledam utakmicu na TV-u taj decko sjedi na klupi. Da nisam provjerio na wikipediji nebi ni znao da je on zapravo fudbaler."

da, baš sam se i ja toga sjetio. Al valjda kako nam reprezentacija napreduje, pa i tom pogledu je bolje. Ne znam ko nam je sudio protiv Grčke kad smo izgubili u Zenci, užasno je sudio.Cartman je napisao/la:Hajde nije lose, desavalo nam je se da nam sudi Grcki Kipranin a mi u grupi sa Grckom.bordo_Sarajevo je napisao/la:Sudija protiv Grcke, Antonio Damato (Italy), protiv Litvanije, Miroslav Zelinka (Czech Republic)
Dobro je što je italijan,
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja ne znam što moderatori ne brišu ove gluposti tipa ovaj grk izjavio ono, onaj grk izjavio ovo.
Pa to je na nivou djece iz četvrtog razreda, i to nekom zanimljivo ?
Pa to je na nivou djece iz četvrtog razreda, i to nekom zanimljivo ?

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ma pusti to @neurofunk, ja lično sumnjam da su takve izjave u medije dali Grci, to je jako nezrelo da se tako istupi u medijima podcijenjivajući protivnika, a ne vjerujem da se igraju mind game
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Invincibles
- Kontakt:
Mali prekucaj level 1(Bundesku),pa onda predji na veci level.Ne ide to takohattab je napisao/la:Papadopoulos: "Kazete da je njihov napad opasan? Pa molim vas lijepo ja sam do neki dan mislio da je taj Dzeko doktor Manchester Citya, kad god pogledam utakmicu na TV-u taj decko sjedi na klupi. Da nisam provjerio na wikipediji nebi ni znao da je on zapravo fudbaler."

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
ma kakvi grci i ovakve izjave, pa nisu to neki seljaci sa romanije pa da ovako nešto pričaju. Ja govorim za ove forumaše što nemaju pametnijeg posla nego da pišu svakakve gluposti.zizu1991 je napisao/la:Ma pusti to @neurofunk, ja lično sumnjam da su takve izjave u medije dali Grci, to je jako nezrelo da se tako istupi u medijima podcijenjivajući protivnika, a ne vjerujem da se igraju mind game

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
Izgleda da Mireta neće biti protiv Grčke u petak 

Ovo Pjanić neće igrati protiv Grka, a ni protiv Litve ?
- Goalgetter
- Kontakt:
To se vec odavno zna, jer je i Susic najavio da ga nece biti u sastavu protiv Grka, ali ipak zahtjeva od Rome da ga pusti na okupljanje repke.Slobodanpad1945 je napisao/la:Izgleda da Mireta neće biti protiv Grčke u petak
znači ako je tako, ide ovako : ( čak se i rimuje )
-----------------------Begović--------------------
--Mujdža-----Vranješ-----Spahić-----Salihović--
-------------Zahirović----Medunjanin-------------
---Stevanović-------Misimović------Lulić--------
---------------------Džeko----------------------------

Ne znam zasto Safet insistira da Mire dode, pa ocito da je povrijeden cim 3 utakmice ne igraa, šta bezveze stvara Miretu problem s klubomGoalgetter je napisao/la:To se vec odavno zna, jer je i Susic najavio da ga nece biti u sastavu protiv Grka, ali ipak zahtjeva od Rome da ga pusti na okupljanje repke.Slobodanpad1945 je napisao/la:Izgleda da Mireta neće biti protiv Grčke u petak
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto bi mogao nastupiti protiv Litvanije, jer se navodno vec oporavio od povrede, ali su ga za oprez izostavili danas iz sastava protiv Atalante, sto znaci da je spreman za obje utakmice repke. Roma njega mora pustiti, kako god.ZOI84 je napisao/la:Ne znam zasto Safet insistira da Mire dode, pa ocito da je povrijeden cim 3 utakmice ne igraa, šta bezveze stvara Miretu problem s klubomGoalgetter je napisao/la:To se vec odavno zna, jer je i Susic najavio da ga nece biti u sastavu protiv Grka, ali ipak zahtjeva od Rome da ga pusti na okupljanje repke.Slobodanpad1945 je napisao/la:Izgleda da Mireta neće biti protiv Grčke u petak
Bayern je Holandijom mjesecima vodio ''rat'' oko Robbena, jer je nespreman isao na okupljanja, ili dodje povrijedjen, ali su ga na kraju krajeva uvijek morali pustiti.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 okt 2012, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ogroman hendikep ako ne bude igrao Pjanic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pape je vec reko da ce igrat sa dva napadaca tako da ce to izgledat nesto slicno ovomezizu1991 je napisao/la:znači ako je tako, ide ovako : ( čak se i rimuje )![]()
-------------------------Begovic--------------------------------
-----Mujdža------Spahić----------Vranjes---------Salihovic
--------------------------Zahirović------------------------------
------------Stevanovic---------------------Lulic---------------
--------------------------Misimovic----------------------------
--------------------Ibiševic----------Džeko---------------------
Vidjeti ćemo, samo nagađam, al ne vjerujem da bi otkrivao tek tako pred tako važnu tekmu ovakve informacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.