Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ng-1364515" onclick="window.open(this.href);return false;
Downing je ovdje upravu, nije mi nešto pretjerano drag, ali je definitivno upravu. Nije fer da BR kritikuje igrače i to javno. Podržavam ga i sve, ali...
Downing je ovdje upravu, nije mi nešto pretjerano drag, ali je definitivno upravu. Nije fer da BR kritikuje igrače i to javno. Podržavam ga i sve, ali...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sretan rođendan Coatesu, nadam se da će izrasti u stopera poput Hyypie.
Danas će biti teško, Crouch će nam zadavati najviše problema, ja bi bio zadovoljan 1:0 pobjedom.

Danas će biti teško, Crouch će nam zadavati najviše problema, ja bi bio zadovoljan 1:0 pobjedom.
Suarez strijelacMarcusLFC je napisao/la:Sretan rođendan Coatesu, nadam se da će izrasti u stopera poput Hyypie.![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ali teško će naši očuvati clean sheet.
Sve mi nekako miriše na remi.

Sve mi nekako miriše na remi.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretan rođendan Coatesu i legendi Hyypii. ( Hyypii??
)
Ovom prvom želim ništa manje nego da bude kao ovaj drugi, sa razlogom ih porede.
Danas očekujem tvrdu utakmicu koja će prelomiti u našu korist. Nažalost, ne mogu gledati, pa se nadam da ću se obradovati kada naveče vidim konačan rezultat.
Sretno Liverpool, YNWA!

Ovom prvom želim ništa manje nego da bude kao ovaj drugi, sa razlogom ih porede.
Danas očekujem tvrdu utakmicu koja će prelomiti u našu korist. Nažalost, ne mogu gledati, pa se nadam da ću se obradovati kada naveče vidim konačan rezultat.
Sretno Liverpool, YNWA!
Sretan rođendan svima koji ga slave na današnji dan. Neka bude hairli i pobjednički.
--------------Reina-----------------
-Wisdom-Skrtel-Agger-Johnson-
----Allen----Sahin----Gerrard----
----Suso----Suarez----Sterling---
--------------Reina-----------------
-Wisdom-Skrtel-Agger-Johnson-
----Allen----Sahin----Gerrard----
----Suso----Suarez----Sterling---
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- ahmed96lfc
- Kontakt:
SRETNO LIVERPOOL iako necu bit u stanju da gledam utakmicu.....prizeljkujem pobjedu nakon veoma teske utakmice,samo da begovic bude losije raspolozen 

- peppo_owen
- Kontakt:
Cestitke slavljenicima
Sto se tekme tice,bice tesko,svi znamo kakve su Stoke,krkanski igraju,al msm da bi bar jedna lopta trebala zavrsit u njihovoj mrezi.Nasa prednost bi trebala biti pokretljivost,brzi napadaci(Suarez,Sterling).Sa druge strane najveca prednost Stoka je skok igra,a svi znamo kako nasi igraci reaguju na ubacaje.Ocekujem tvrdu utakmicu,koju nece krasiti ljepota,lijepi pasovi,jer je protivnik takav da to ne dopusta igrati lopte.
Sto se tice sastava volio bih vidjeti sledeci:Reina,Wisdom,Coates,Agger,Robinson.Allen,Nuraga,Kapiten,Assaidi, Downing(Borini) i Suarez.
Sterlinga i Susinha sam izostavio jednostavno iz razloga sto su jos fizicki slabi za ovakav duel,protiv jedne od najgrubljih ekipa lige.
Uglavnom ocekujem pobjedu 2-0,a vala ni remi me nebi iznenadio.
YNWA

Sto se tice sastava volio bih vidjeti sledeci:Reina,Wisdom,Coates,Agger,Robinson.Allen,Nuraga,Kapiten,Assaidi, Downing(Borini) i Suarez.
Sterlinga i Susinha sam izostavio jednostavno iz razloga sto su jos fizicki slabi za ovakav duel,protiv jedne od najgrubljih ekipa lige.
Uglavnom ocekujem pobjedu 2-0,a vala ni remi me nebi iznenadio.
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Sretan rodjendan svima koji ga slave.
Danas Stoke.1:0 prognoziram a ja inace promasim.
Sastav:Reina-Winsdom-Agger-Skrtel-Johnson( i ako bi ja radije stavio Enriqea jer nam ovako pate oba beka,a sa Enrom bi patio samo njegov lijevi).Onda veza:Allen,Sahin-aga,i Gerrard,napad Sterling(downing),Suarez i Suso(Borini)
Prije da ce igrat ova dva u zagradi jer kao sto neko gore reci,fizicki su jaci a protiv Stoka nam takvi trebaju,a i nema nekog razloga za brigu jer tesko da se ponovi onako raspolozen Begovic kao prosle godine.No za ocekivati je nasu dominaciju,njihove sanse iz prekida i tako 90min,uz jako puno nerviranja.
Danas Stoke.1:0 prognoziram a ja inace promasim.
Sastav:Reina-Winsdom-Agger-Skrtel-Johnson( i ako bi ja radije stavio Enriqea jer nam ovako pate oba beka,a sa Enrom bi patio samo njegov lijevi).Onda veza:Allen,Sahin-aga,i Gerrard,napad Sterling(downing),Suarez i Suso(Borini)
Prije da ce igrat ova dva u zagradi jer kao sto neko gore reci,fizicki su jaci a protiv Stoka nam takvi trebaju,a i nema nekog razloga za brigu jer tesko da se ponovi onako raspolozen Begovic kao prosle godine.No za ocekivati je nasu dominaciju,njihove sanse iz prekida i tako 90min,uz jako puno nerviranja.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- The DocTOR!!
- Kontakt:
PO NASEM VREMENU U 16:00 .VolimLiverpool je napisao/la:Je li tekma u 16 h ili u 17h ?

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
Ako ne mogu pobijediti Stoke ni ne zasluzuju da budu u top 4 ... Samo da onaj Borini ne pocne od 1 min 

Očekujem isti sastav kao i protiv Norwicha jer ne vidim razlog zašto bi mjenjao ekipu ako smo razbili Norwich. Biće sigurno teška utakmica ali očekujem znači minimalnu pobjedu 1:0 ili eventualno 2:1 pobjedu. Stoke su ove sezone primile samo 5 gola za razliku od nas mi smo 12
oni su dali 6 golova mi 9 od toga Suarez 5
Sule je razpoložen protv Stokea na Amfieldu prošle godine je u kupu zabio golčinu očekujem od njega bar 1 ako ne 2 gola
Neću biti u mogućnosti gledati utakmicu zato što je ja imam tačno u 4
Tako da ako ko može nabacti posilje utakmice kakav link ili ako bude gdje repriza naveče bio bi mu zahvalan 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Rodgers called on the winger, who became the fourth most expensive signing in the club's history when he arrived from Aston Villa last summer for £20m, to show "fight" for the cause as the club continued its stuttering start to the season.
But Downing has says he has been hurt by comments he believes should not have been made public.
"I was upset and you'll have to ask the manager what he meant with that quote," Downing said. "I always try my best.
Eee Stjuarte Stjuarte, kolko puta si ti nas povrijedio svojim prodorima i driblinzima, a o fenomenalnim ubacivanjima da ne govorim
But Downing has says he has been hurt by comments he believes should not have been made public.
"I was upset and you'll have to ask the manager what he meant with that quote," Downing said. "I always try my best.
Eee Stjuarte Stjuarte, kolko puta si ti nas povrijedio svojim prodorima i driblinzima, a o fenomenalnim ubacivanjima da ne govorim

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam čemu ovakav optimizam, možda nakon 5:2 protiv Norwicha??VolimLiverpool je napisao/la:Ma kakva teška utakmica,lagano ćemo dobiti 2-3:0
Stoke je kvalitetna ekipa i u svakom slučaju nam mogu parirati danas. Posebno se to odnosi na prekide za šta su pravi stručnjaci.
Ja se nadam bilo kakvoj pobjedi, mada sam siguran da će biti gutavo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma de zezam se ,moram malo zračiti optimizmom,nekako mi ne ulazi u glavu da remiziraju ili izgube za rođendan mi
svakako da utakmica neće biti lahka,ali proigrali smo,počinjemo se uigravat i neka pobjeda od 2:0 sa po jednim golom u oba poluvremena je logična.

svakako da utakmica neće biti lahka,ali proigrali smo,počinjemo se uigravat i neka pobjeda od 2:0 sa po jednim golom u oba poluvremena je logična.
You'll never walk alone.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
izgubili su u cetvrtak za moj rodjendan ne bi me cudilo da i za tvoj izgubeVolimLiverpool je napisao/la:Ma de zezam se ,moram malo zračiti optimizmom,nekako mi ne ulazi u glavu da remiziraju ili izgube za rođendan mi![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.